79689
-
shit15 #78809 én probáltam a goldot ennyire azér nem akkora szám.éledezés csak irnom kellet.amugy meg probáljátok ki velünk az alapot és nem nehéz átszokni infiltrationra(és ndre) -
MusA #78808 De fasz vagy :D Goldal még mentem volna én is játszani de az alap game?! -
#78807 megvannak a régi csitek a silverhez? -
#78806 Mi ez az éledés:)
Kár h ctf-es vok meg rd-és,de az itt lévők java része szintúgy az,nem baj hétvégén azé felnézek mennyit javult a teknikám:) -
#78805 SoF2 gold edition sztem innen szinte mindenki ezzel tolja, RDben, pedig szívesen mentem volna -
Bubi44 #78804 :D -
shit15 #78803 regisztraljatok a honlapunkon nyugodtan és gyertek fel a sima sof2re játszani legyen egy magyar inváziio és győzzük le az összes clant -
shit15 #78802 hehe ja de mer nem??a legalapabb sofon mi vagyunk azok
-
#78801 ez tetszett az oldalon ;-)
7) My game story: I found this game about 4-5 years ago. First I played in single player mod but later i went to the multi player mod. My friend is fsd had an idea. Let us found a clan. Was founded so the W~aSS clan, what is flaunting 11 members already today. I think this is the first Hungarian clan in SoF history.
-
shit15 #78800 őő sztem 1eltalán nem járt el az idő az alapfölött elég sokan játszanak viszonylag régeben biztos többen voltak de még mostis vannak és ujakat is szoktunk látni és szerintem probáljátok ki a simát velünk ugy még jobb lesz:D -
#78799 goldos vagyok -
Hybrid v2 #78798 Már a Gold felett is eljárt az idő, nemhogy az alap felett, mit kerestek ti még ott? Váltsatok inkább, hadd frissüljön az állomány. -
Bubi44 #78797 http://wass-clan.webs.com/ -
Bubi44 #78796 Az gáz.Akkor probájátok ki a silvert is!:D -
Hybrid v2 #78795 Akik ide szoktak írogatni, tudtommal igen, de majd megcáfolnak, ha mégsem. -
shit15 #78794 mi a legalapabb sofon nyomjuk -
shit15 #78793 mer ti csak gold editionnal nyomjátok ? -
Hybrid v2 #78792 Úgy látom ez nem Gold server emberek. -
shit15 #78791 nd normal damage remélem erre gondoltál -
shit15 #78790 ja amugy 2 clantag is van aki volt ctf-es jobban mondva még csak egy mert az egyik a Sh!tgun a másik tch force skeez sh!tgun már belépett hozzán skeez pedig gondolkodoban van -
#78789 rd vagy nd? -
shit15 #78788 ja megtudom megis néztem 193.138.205.89:20200 ezaz de infiltrationba keressétek jelenleg pirosal van írva a név de fehérrel is szokott leni általában fentvagyunk olyn 7-8 óra tájékában és egész hétvégén ha igysem találtok nyolc körül kattintasatok a find friendre és csak annyit irjatok h wass most jelenleg egy klántag sincs fennt de kb 2 óra mulva már leszünk -
Hybrid v2 #78787 Nálam nem lát ilyen nevű szervert se a játék keresője, se az Xfire.
Ha nálad látja a sofban, katt a szerverre, alatta a Server Info-ra klikk, és ott az adresse az IP. Na azt kék ide beírni. -
#78786 de megtudod nézni hogy mi az ip nem? xd -
shit15 #78785 nekem a sof 2ben nem ip szerint hanem név szerint mutatja a szervereket -
#78784 Egy IP-t írhatnál, úgy könnyebb... -
shit15 #78783 hali,
én kb fél éve sofozok rendesen alakult egy klanunk inf klan mp shop kb már 10en vagyunk (van akimár 5 éve nyomja a)a legjobb h a klánba csak magyarok vagyunk és mikor jáátszunk skypeon beszélgetünk nagyon jó a hangulat nemtudom mennyire vagytok aktivak de infiltrationban a szerverünk Wass*clan néven fut hisz a nevünk is wass*clan(wet ass clan)jó lenne ha felnéznétek rá és akinek van kedve csatlakozhatna hozzán már mondta elég jó kis csapat sikeresek is vagyunk többnyire nézzétek meg--->www.wass-clan.webs.com itt elég sok infot láttok rolunk!gondoljátok gyertek fel a szerverünkre mintmár mondtam wass*clan szerver és szolajatok meg ott magyarul és játszatok velünk jó lenne ha minél többen lennénk és minél jobbak! -
PuLZeN #78782 hali,
Penge régi sofos formád látom CA-ban is hozod :)) -
PosSe PenGe #78781 nekem nem volt gondom a pinggel soha ,olyan szerverre menj ami nincsen túlterhelve nekem kb 50-60 a pingem a szerverrel néha lehet kicsit több -
#78780 Meg mindig nyomatod Pengus?
Meg egy kis TK is volt benne! XD
Na most lehet leszedem megint.
Jobbak mar a pingek? -
PosSe PenGe #78779 Combat Arms-ba vettem játék közbe videót belinkelem hátha meghozza valakinek a játékkedvét PenGe NOOB
1 gyerek folyamatosan cheaterezett az ő kedvéért raktam fel -
Bubi44 #78778 -
#78777 -
#78776 -
#78775 [marquee direction=right][brutálnagy]OMGSTFULOLNOOBBANDELPLZTHX[/[brutálnagy][/marquee] -
#78774 Szegény Massa =(
De Sumi a kiráááály:D
http://www.ptchu.co.cc/
http://www.ptchu.co.cc/ -
#78773 A Ferrari reaktiválta a T1000-est! Schumacher visszatér! :-D -
#78772 Hehh sok itt a vén pöcs, agusztus vége felé nekem is oké. Szólok a zokni Hoolinak is. -
#78771 de én az elmúlt 1-2 napba irtam amikor az msn azt jelezte hogy elérhető vagy...:P -
#78770 mert az elmult 1 honapban nem voltam vala.