Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
AMD Athlon 64 2800+
ATI Radeon 9600 256 Mb
512 Mb DDR
AOpen 52x 24x 52x CD-író
SilverLine 102 Hu bill.
Microsoft Wheelmouse v1.0
7 db AOpen GC
AMD Athlon 64 3000+
ATI Radeon 9600XT 256 Mb
512 Mb DDR
AOpen 52x 24x 52x CD-író
SilverLine 102 Hu bill.
1 db MixedLine
AMD Athlon XP 2400+
ATI Radeon 9600 256 Mb
512 Mb DDR
AOpen 52x 24x 52x CD-író
SilverLine 102 Hu bill.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Nem sokan tudnak felmenni pestre gépükkel!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
SoF2 van nem cigó vs. magyar topik.
<#mf2>#mf2>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
semmi kedvem felbaxni magam agyilag😊.
Valszeg a netzsaruk is ha meglátnák tuti 2perc és megyek Musihoz a sittre.😊)
Mondjuk azért nem épp ideillõ a téma nem? Baxom a gitárgunárnyakát annak aki felhozta.😊
<#vigyor1>#vigyor1><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
#68386 <#nezze>#nezze><#nevetes2>#nevetes2>
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
És ez nem csak itt van így.
Ja meg amikor jönnek kéregetni azt ha nemadsz arcon vág. Utána meg beül a mercibe azt arréb megy? Ezek az emberek közel nem akarnak beilleszkedni.
Volt jó pár személyes és családi ellentétem velük.
A másik ismerõs pedig itt dolgozik a bíróságon. Valahogy a nem válási ügyek 90% is cigánnyal kapcsolatos... szerinted miért van ez?
Nem azt mondom hogy a magyar közt nincs rosz de jóval több a cigó bûnözõ.
Részemrõl Cigó vs. Magyar OFF
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az nem gén kérdése. Ha az emberi génekbõl akarunk kiindulni, akkor az ember génjeibe a birtokális vágy és a "hatalom" akarása van jelen (ami kell nekem azt elveszem). Ez ösztönös, hogy szinte "bármi" áron megakarja valaki szerezni azt, amit akar, csak az különböztet meg minket az állatoktól, hogy mi képesek vagyunk a génjeinkben található ösztönöket kontrolálni és valamey szinten befolyásolni (erkölcsök, törvények követése). Van olyan, aki ezt a kettõt nem tudja megtenni, vagy éppen hiányzik belõle és azért fordul saját fajtársa ellen.
De ki lehetne ezt még fejteni.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
sorry :]
De T-Boly felhozta a témát!
Itt nem az a léyeg hogy magyarok ölték embertársaikat hanem az hogy ember õlt embert!De ezzen nem tudzs változtatni mert ez bennevan az EMBER "állati" génjeibe!
Ezzel nem tudsz mit csinálnI!És tök mindegy, hogy cigányok lettek-e volna a móri bankrablók vagy sem!
Meg már megbocsás azokat mikor találták meg?(de lehet, hogy akkor éppen nem néztem TV-t)
Hagyd, hogy kieresszék a gõzt!
Úgyis csak az van a fejükben.