79689
sof2.jpg
  • Moby
    Nos azt hiszem ez volt a leghosszabb mondat,amit valaha olvastam :).MrTressy inkább nem kommentálom a dolgot,mert látom kissé ideges vagy,de hidd el,ennyire nem rossz a helyzet.Ízi van(te meg I.C. ha legközelebb szervert akarsz,fogd vissza magad ;) ).
  • Lacc
    Én indítok, 213.222.145.27
  • I.C.ram
    ez beta!!! es meg rengeteget javitanak rajta!!wolf multi test is eleg huzos volt azert emlekszem! es megis eleg sok bugot kijavitottak benne meg irrealitast abban is voltak olyanok hogy fejbe mp40-nel ket-harom loves kell (sof2-ben eleg egy is be is bizonyitottam IGI-n raadasul pisztollyal akkor ne mondd mar hogy m4-gyel nem eleg egy loves a fejbe.. hatmeg m60-nal leszedi az egesz felso tested csak szar a pontossaga)
  • I.C.ram
    ugy megorultem hogy van allando magyar szerver :((( erre tartott kemeny 1 oraig..
  • I.C.ram
    azert mert valaki meg nem jott bele a jatekba attol meg nem szar sokat kell jatszani es belejoszz
  • I.C.ram
    koszonjuk az egesz SOF community neveben...
  • magus
    szerver vann?
  • I.C.ram
    van egy 2cd-s full betanak a betaja es egy 50 mb-s multiplayer testnek a betaja
  • D3t0nat0r
    No Tressy, nem tudnánke megoldani a servert úgy ahogy írtam? Elindítod DMben, és mi átvoteoljuk INFre.
  • mozesapo
    A Beta már megvan.
  • M.A.D.
    Én láttam az előbb DC-n valamelyik HUB-on.
    Igaz,hogy 2CD-s a béta??????
  • mozesapo
    A végleges kb mikor jön ki ?
  • Moby
    /off(csak most az 1x :) )
    Drak,I.C. - itt a válasz a miértekre:
    - részlet,NWO forum -
    "I really hope you can Bunny Hop in NWO " - és ez egy topic!(ráadásul nem egyedi eset)
    Ugye nem kell mondjam hová valósi a lelkem(segítek:3 betű).Realitás és bunny hop,ez igen...
  • Moby
    Nem kő izgulni,csütörtök-péntek tájban úgyis bekerül az ASE-ba,aztán lehet adni a népnek(bár a pre-gamerek addigra sugárban fognak okádni a maptól).A bétát meg nem leszólni,vagy lehet továbbképzésre menni a Termite crew-hoz,ők nagyon ott vannak a "coming soon..." típusú játékok készítésében.Az ami szerverip-t is NWO forumból copypaste-oltam...mintha valami égne...
  • I.C.ram
    jo is volt most vegeztem a jatekkal :))
  • I.C.ram
    nme jo elirtad az ipt pls ird le megint!!
  • KeviN
    1 kis segitseg a szerver keresoknek :)

http://62.131.224.132/sof2servers/
  • I.C.ram
    mert meg nem is jott ki elvielg! a favoritsba kell irni a server ip cimet
  • Moby
    129.21.144.65 - ha jól tévedek

Mp demo jön csütörtökön,minden valószínűség szerint ugyan ez lesz,ne legyen igazam...
  • SarkanyfuaRUSH
    Udv FREAK, írjál pár szót a SOF 2 -rol, hogy érdemes-e letölteni, vagy tényleg olyan szar, ahogy mondják!
  • Losika@home
    Jó a kérdés nekünk is kéne
  • D3t0nat0r
    Mi az amcsi serverek IP je?
  • D3t0nat0r
    Freak ne töltsd le a bétát, bagyon rossz véleményeket olvastam róla fürumokon! Bugos sz@r az egész, pl. a HWSW-n azt íták, hogy négszög alakú kerekei vannak a teherautóknak, 90 fokot fordulnak helyből meg ilyesmi, csak illúzióromboló!

Szóval amjd amikor kipróbálod legyen a szemed előtt, hogy BÉTA :)

Más, mikor is fog megjelenni hivatalosan a MP TEST? Fog valamiben különbözni az unofficaltól?
  • I.C.ram
    igen mekibacsi :))
  • Moby
    A csimbummcirkusz a lényeg,nem a gameplay,éééérteeeem?
  • Moby
    Pedig hidd el az kell ezeknek,DM 30-an,RPG-vel,meg MM-el.Érthetetlen számomra,minek küzködnek,demokkal,meg bétákkal,nekik ugyis mind1,miaz,hogy néz ki,az is megfelene,ha Mickey egerek,meg Donaldkacsák űznék egymást DM-ben,Disneylandben,dinnyemagköpködőkkel,meg nyalókaágyúval.
  • I.C.ram
    IRC.EXTRA.HU

#SOF2.HU
  • I.C.ram
    gyertek altalaban erre az irc channelre sof2.hu itt van egy par magyar szinte mindig (irc.extra.hu az irc szerver)
  • I.C.ram
    nekem kulon tetszik hogy CS-s a jatek... mert ugye a CS -se a half life gyonoru grafekjanak koszonheti a nepszeruseget hanem a filingnek.. :))
  • I.C.ram
    ja es lattam multkrio meg 3 allando szerver ip-t de nem irtam fel oket :(((
  • I.C.ram
    jaja!! ma ugy felhuztak ket masodpercenkent cal voteolnok hogy ok TDM vagy !!!!!DM!!!!! jatszananak inkabb mint infet! :((( iszonyat milyen emberek elnek a foldon 30-an mindenki mindenki ellen azert az szep lenne :))
  • magus
    en jonnek krinyo
  • FREAK
    dm, tdm suxxx ass

arra ott a quake, kivagyok tőle, amikor ilyen gamekben dm-et nyomnak........
  • FREAK
    majd leírom a tapasztalatokat
  • Lazarus
    Írtam 1 rövid fegyver ismertetőt amit itt lehet leszólni
  • Krinyo
    jön valaki gamelni?
    80.98.28.103
  • I.C.ram
    hello regiklantars :))

ja jo volt tegnap de szerintem jobb lenne egy 18-as szerver mert kicst soka voltunk benn ahhoz a kis palyahoz... most jovok az amcsi serverrol es TDM megy rajta egyszeruen jatszhatatlan a TDM ilyen sokan... hiaba voteoltunk es az arany volt 13-2 meg is failed lett :((
  • FREAK
    juhéééééééé, nekem is elindult és már csak 39 óra!!!! :)))
  • FREAK
    örülök :)

esetleg emléxel a címre? :)
  • FREAK
    a full lemászott már valakinek?