79689
-
#673 ez jobb mint az egy? ezt én még nem próbáltam ki... -
#672 nem is mert a deltadragonsnak(spectator) volt a legszarabb pingje:))) -
#671 mázli........ mi 3 vs. 3-ban nyomtunk ctf-et, és amikor az ellenfél csak ezt használt, halott volt a játék.......
utána csináltunk egy szabályt, hogy mindenből csak egy lehet
ja, amúgy a sebzést növelhetnék -
#670 Ehh :))
Szerintem beleillik a játékba, nagyon kevésszer öltek még meg vele. -
#669 én meg remélem, kiveszik a fullból, vagy max 1 gránátot adnak hozzá, mert ultragagyi szintre öli a játékot, amikor egy komoly taktikus ctf meccs átmegy egy kijáratnál zajló Q3 öldöklésbe........
amúgy miért gond neked telibetalálni valakit? :)))) -
#668 Freak az M203 qrva gyenge sajnos. Csak akkor öl meg, ha telibe találnak vele, naggyon kicsi a splash damage(röhelyes). Remélem erősítenek rajta a fullig... -
#667 gondolom mindenki M203-mal "taktikázott".... -
#666 Detonator nagy igazságot mondott el ;) -
#665 deathmatch, hű abban nagy dicsőség nyerni....... -
#664 Hú.
Figyelem emberek! Mostantól mindenki reggel amikor felkel, első dolga hogy letérdel, és Csocso irányába hajolások közepette elmondja a "Szent imát CsocsohozTM" c. imát. Aki ezt nem teszi meg likvidáljuk. Aki ellenkezik előbb megkínozzuk, majd utánna brutálisan végezzük ki. Mert Csocso a király!
(Úristen..) -
#663 ;)) -
#662 valaki? tressy szerverere? -
#660 csocso ki a faszt érdekel szted rajtad kivul? Mindenki nyomná be képeket, amikor qrvajo tele lenne a forum... -
#659 :))))))))))))))))))
jobb voltam mint a 21 percesek:))
54 frag em van sajna 4 szer lezuhantam.. kevesebb haálom volt mint a 21 eseknek
nekem van a legszarabb pingem:))) kezdek magamtól félni:))) az inf et otthagyom.. abban néha kikapok:))))))))))))))))
nahjo nem voltam ügyetlen na:)))
GG:)
-
#658 jut ezsmbe ez a mouse whhel nincs xp re sajna csak 95/98 ra van.. egy reg file erre csak két katt és hozzáadás ugye?:) -
#657 ha kiváncsi vagy olyan egerem van ami a főoldalon van a product nál ahol a trackballt választhatod.... -
#656 dánkesőn!!! majd gamezhatunk megint:) majd félkézze gamezok hogy legyen esélyetek:) nahjo csak vicceltem:)))))))))))) -
#655 Ezt a smájlit akartam beszúrni ,de mind1 :) -
#654 Üdv!
Igen figyellek titeket... -
#652 Hi CSOCSO!
Itt a megoldás a görgő problémára:
www.logitech.com->products->egered kiválasztása->OPrendszer kiválaszt->GAME_WHL.EXE letöltése
-
#651 nem este 6 után? -
#650 nekem is ez van ost.. elé kell céloznom rendesen:) néha 400-500 pingjeim vannak.. amikor jo a pingem akor meg szar vagyok!!!!:)))))))űakor nemtom hova célozzak:)))))))))))))))))))))) -
#649 Csá! Bocs, hogy csak most válaszolok, de csak itthonról megy este 10 után!
Szal:
Nem játszom neten! 56k-val nem érdemes!
Csak lan-ban nyomulok! Ott meg ugye a ping.....
Még régen a Q3 test-et nyomattam neten a haverommal DM-ben! Ott valami brutális pinggel lettem első, de nem tudom hanyadik játék után! A shotgun-nal ha 3-4 méterre volt a cél, kb 1 méterrel kellett elé célozni, hogy elkapja! KOmoly volt! Ott, akkor befejeztem a netes játékot modemmel! -
Anee #646 Sziasztok
annyi lenne a kérdésem hogy a 2 cd-s béta második cdjének MI A NEVE?
ennyi mivel installnál név alapján keresi így nem tom fel se tenni:-( -
#643 bazze nincs pass es megint dm megy ... :((( -
#641 Vazze ennyire nehéz visszaolvasni a topicban?
Najó, akkor most kiemelem mindenkinek a lényeget:
Magyar server IP címe: sof2.sytes.net
Password: sof2hu -
#638 vam egint gy kép megint az első vagyok de nem etszem be:)
most jo volt a pingem.. 200.. -
#637 ujrainditas utan lejött a lista..nemotm mi volt a baja. nem nyultam hozzáá.. -
#635 nem hívja le a szervereket!!!!!!!!!!!!!!!!! de mé??????????????? -
#634 Ahányszor próbálok csatlakozni egy szerverhez kiírja hogy banned cdkey.Mi lehet a gond? -
#633 na valaki dobja fel magat mr tressy szerverere.
-
#632 Valaki nem tud szerver ip-t ahol kipróbálhatnám a játékot? -
#630 Gery látom nem vágod a témát :)
Az MPTEST et a Raven adta ki hivatalosan, 1 pályával, hogy teszteljük a multiplayer részét a játéknak, álá Q3test, vagy a Wolfi testje.
Azt a 2CD-s bétát ami neked van elvileg az újságíróknak csinálták, hogy az alapján írjanak previeweket a játékról, de úgy látszik valamelyik ügyes volt, és kirakta a netre :) -
#629 Satannak ne higyjetek, még nincs aranyban a játék, hogy jelenne meg pár napon belül? -
#628 okk! -
#627 szerintem azzal se fox. Inkább nézd meg gyorsan milyen pályák vannak még, aztán mondd el nekem! :) -
#626 De megnézem ASE-vel is:) -
#625 Game Spy-al már próbáltam, de csak a TEST-hez találtam szervert:( -
#624 Kaptam, nem töltöttem. -
#623 vagyis a fullhoz nem biztos