79689
-
#805 Nem-nem.. az a real world, minden más elvarázsolt..:) -
#802 #787 -
#800 Adj emilt :o) megsasoljuk, ha nem yo akkor nem yo. -
#798 Mert nekem van egy 10 megás izém az axelero előfizuhoz.. de ha ennyi a kvóta, akkor nem tudjuk túlpakolni. Ha csak a 10 megán felül levő dolgot törölnék, akkor az elég lenne addig, hogy leszedje a nép. -
#796 Csekkold a Hávét! Bár eléggé(nagyon) kis felbontású, gagyi képek, és valszeg a tavalyi quakeconról származnak, de csekkold őket! (eddigi legjobb minőségű képek még így is) -
#795 Doom3 képek? :)) -
#794 B@sszátok meg, sok ez nekem egyszerre! GTA3, SOf2, Doom3 képek. Mindgyárt összecsuklok :D -
#793 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
axelero ftp ha 10 mega akkor az azt jelenti, nem tudsz többet feltölteni, vagy törlik a 10 megán felül levő cuccot? -
#791 WoooooW!
Kedd GTA3 szerda SoF2 :DDDDDDDDDDD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És bajnokok vagyunk! -
#787 Nézz be hozzám...:o)))))) -
Kulinpapa #786 Mostmivaannnn????????
Akkor megjelent vagy nem?
Beta vagy nem?
-
novie #784 na leert ez is, megnezzuk mit tud
bar nehez a gta3-at kikapcsolni egy percre is :-D -
#781 Ó... kacsa :))
bocs :)
-
#780 Áll. ma lesz. -
#773 Azt én értem, de akkor a fairlight bűntetést kapott mert 5 seccel később jött ki a morrowinddel? Mert az is nukeolt volt.
ÉS az, hogy stolen cd key az mit takar egyébként? Nem lehet eredeti kulcsot megadni vagy mi? -
#771 Emberek egyszer már leírtam, asszem elég egyértelmű. Ha megnézitek a www.nforce.nl-en (ugyanolyan, mint az isonews) a SOF2 sorában a sor vágán lévő ikonoknál ott van egy nuklear jel (kis sárga-fekete kör), ha rámész kiírja, hogy
STLOEN CD KEY AND BETA
ami angolul nem tudók kedvéért azt jelenti, hogy ebben a változaztban LOPOTT CD KULCSOT HASZNÁLTAK ÉS BÉTA a játék.
Szóval minden félreértést elkerülendő. NEM JÖTT KI A VÉGLEGES VÁLTOZAT!!!
:)))))))))) -
#769 A Nuke az szimplán visszavont release sztem, mint ahogy a Morrowindből is flt nukeolt volt, dev előbb jött ki.
Akkor mégsincs? -
#768 Na akkor most vki elmondhatná mire lett a vége a gyűlésnek, akkor ez már a full vagy még mindíg béta? Amúgy elképzelhető, hogy full mivel már múlt hét közepén elkezdték a sokszorosítást és 21-én már a boltokban lesz/legalábbis ígérik/ -
#767 "Oda van irva a vegere, hogy:
Serial No: [removed]"
Ez csak azért van, hogy az isonews-t ne baszogassák a kiadók.
Az eredeti .nfo-kban mindig ott van a serial, már ha van egyáltalán. -
#764 Az NFORCE-on a feltüntetett SOF2 mellett ott van, ha ramész a nuklar ikonra, hogy STOEN CD KEY AND BETA :((((( -
Homaly #763 Oda van irva a vegere, hogy:
Serial No: [removed]
-
#762 vagy az is lehetséges, hogy ugyanaz a key és ezért núkolták -
#761 Basszus, és pont most van 3 napos szünet, itthonról soha nem szenvedem le, munkahely meg ugye kiesik :P
Kedden már nem lesz fenn semmilyen fórumos 0-day helyen (tar.hu stb.) na mindegy, nemsokára már játszom vele :) -
#760 "Soldier of Fortune 2: Double Helix *NUKE* "
nuke=fake
azt írják, hogy béta
ennyit erről -
#759 VáááááááÁ!!!!!!!!
Ténleg kijött!!
2002-05-18 PC Game Isos Soldier of Fortune 2 : Double Helix 103x15 MB EITHELISO -
#758 itt egy link, valami SKipernek kellett :))
http://www.udpsoft.com/eye/ -
#755 Kint van már! Viszont még nem került fel a netre szerintem! -
Garrett #754 kint van már? nem olvastam róla semmi, a hivatalos oldal sem írja... -
#753 lassan 5.napja kint van es meg egy nfot se lattam rola, nem "publikalta" meg senki? -
Mepe #752 Sikerült. Az a bibi, hogy ez a béta állati bugos.
:-) -
Mepe #751 Hi! Elakadtam azon a pályán, amikor az égő házból kell kimenteni a Sam-et. Elzártam a gázt, de nem
találom a kivezető utat.
Tudna segíteni valaki?
-
#750 Én isvárom hogy törölhessem már a bétát! -
#749 mikor lesz mar iso? -
#748 Hát elég más kategória, az tény :o) -
#747 Izlés kérdése!
Nekem nem jött be az ugra-bugra feeling!
Másnak még tetszhetett!
Még jo hogy a MOHÁban nem ugrik 100 métereset az ellenfél! -
#746 A q3 nagyon király volt (volt?) de id-s. A 4-et Raven csinálja, nem tudom felnőnek-e a feladathoz. -
#745 Én nem félek! A 3-tol semm féltem! Az is szar volt! -
#744 Raven játék, hát istenem.
Ezért félek a Quake4-től. -
#743 Hát én nem estem hasra multitol!
Szerintem kicsit el lett baszva!
Mint a mostani rohamléptekben futószalagon készülő játékok nagy része!
-
#742 Miután beírtam, hogy FREAK családját, olyan furcsa volt, mondom, miért olvasom én már Padre-nek FREAK-et, de egy kicsit gondolkoztam, majd rájöttem hogy én olyan már nem szoktam, és elfelejtettem inkább az egészet... :D
Bocs :PPP
Akkor Padre családját egy isoért! :))