Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb voltam mint a 21 percesek😊)
54 frag em van sajna 4 szer lezuhantam.. kevesebb haálom volt mint a 21 eseknek
nekem van a legszarabb pingem😊)) kezdek magamtól félni😊)) az inf et otthagyom.. abban néha kikapok😊)))))))))))))))
nahjo nem voltam ügyetlen na😊))
GG😊
nahjo csak vicceltem😊)))))))))))
Ezt a smájlit akartam beszúrni ,de mind1 😊\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Igen figyellek titeket...

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Itt a megoldás a görgő problémára:
www.logitech.com->products->egered kiválasztása->OPrendszer kiválaszt->GAME_WHL.EXE letöltése
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Szal:
Nem játszom neten! 56k-val nem érdemes!
Csak lan-ban nyomulok! Ott meg ugye a ping.....
Még régen a Q3 test-et nyomattam neten a haverommal DM-ben! Ott valami brutális pinggel lettem első, de nem tudom hanyadik játék után! A shotgun-nal ha 3-4 méterre volt a cél, kb 1 méterrel kellett elé célozni, hogy elkapja! KOmoly volt! Ott, akkor befejeztem a netes játékot modemmel!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
annyi lenne a kérdésem hogy a 2 cd-s béta második cdjének MI A NEVE?
ennyi mivel installnál név alapján keresi így nem tom fel se tenni:-(
Najó, akkor most kiemelem mindenkinek a lényeget:
Password: sof2hu
Az MPTEST et a Raven adta ki hivatalosan, 1 pályával, hogy teszteljük a multiplayer részét a játéknak, álá Q3test, vagy a Wolfi testje.
Azt a 2CD-s bétát ami neked van elvileg az újságíróknak csinálták, hogy az alapján írjanak previeweket a játékról, de úgy látszik valamelyik ügyes volt, és kirakta a netre 😊
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

amugy most komolyan voltál te 350-500 as pingel első a második gamezolásodnál?😊