Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
De exe crack mindenképp kell, mert be se tölti a gémet ha nincs hozzá törés 😛

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

SGP
Ha minden igaz nem kell törés, mert meg tudjuk kerülni...
SarkanyfuaRUSH
Gondolom, ha lesz törés nem ?
SGP
4 új map!!
2 új fegyver!!
Punkbuster integrálva!!
Nyamm

Dalit is ráizgultattam a témára. Dolgozunk rajta.
Nagyban függ attól, hogy mennyi paramétert kell a PB miatt belõni valamint az új fegyverek real mod-ján is dolgozni kell.
Türelem SOF2 pecselt szervert terem...
Muhaha
Megint kezd beszarni a SG fórumengine...
SarkanyfuaRUSH
Gondolom, ha lesz törés nem ?
Changes in 1.02: (BOCSI HA HOSSZÚ)

WEAPONS

=======

- Added SIG551 assault rifle to primary weapon list

- Added Silver Talon pistol to the pistol weapon list

- Fire grenades got minor damage increase for fire on ground

- M-60 third-person reload animation now properly timed

- Increased the rate of fire on the M60

- Slight accuracy adjustment on pistols

- All pistols are now single fire but can be fired much faster.

- Should now say "detonated by X's m203" when killed by the m203

- g_availableWeapons cvar no longer modifiable, now controlled through "disable_*" cvars.

- Fixed bug that would cause people to join the game with no weapons

- if crouched when walking over an item it will make no noise when it is picked up

- Crouching in mid air no longer gives accuracy bonus. This means that shooting when jumping will be much more inaccurate as initially intended

- Slight increase to the MP5's accuracy

- M3A1's accuracy has been increased

- With friendly fire off you can no longer kill a teammate with a grenade by changing teams immediately after throwing it.

MAPS

====

- Added new Kamchatka map mp_kam4

- Added new Colombia map mp_col2

- Added new hospital map mp_hos2

- Added new Prague map mp_pra2

- Raven map updated to fix the roof bug and the window bug on roof

- RMG infiltration improved to generate better maps more consistently

CONSOLE COMMANDS

================

- Console command 'hash' removed due to its use in cheating

- Added client command "ignore". This allows a client to ignore all chat messages from another client.

- Added server command "mute". This allows a server admin to turn off chat messages for a given client.

- g_forceFollow can now be set to force first person spectating

- Added PunkBuster anti-cheat software

- Removed cvars that were used as exploits in the game

- cl_avidemo now generates TGA files instead of jpeg files.

GAMEPLAY

========

- Use button will now toggle between first and third person spectating when following someone

- Round timer now starts after the round start delay making each round the total of both numbers

- No longer spawn as a ghost during warm-up if the round has already started

- Can no longer shoot teammates during warm-up even if friendly fire is set to 1

- Can now pick up bomb, case, etc immediately after its dropped when someone dies

- Timelimit will no longer interrupt a round in progress so the last round will always be finished

- Added g_teamkillNoExcuseTime and g_teamkillNoExcuseMultiplier to control the amount of time in the beginning of the round where there is no excuse for team killing. The multiplier controls the amount of tk% given for damage done during the no excuse time.

- Team kill damage is now doubled if you kill a teammate carrying the flag, briefcase or bomb

- Should no longer get "server is for low pings only" message when a server has sv_maxping set and is full

- When the counter hits zero on warm-up it should restart quickly rather than the laggy restart it did in the past

- Autojoin should always join the team in need now

- New hud representation of team scores including total and alive player counts

- Loading screen informs you if friendly fire is enabled now

- About box now says whether or not friendly fire is on

- MOTD from master server should now show up in the connect screen

...And many other minor bug fixes...

SGP
Ne örülj, mert egyenlõre csak a 1.01-essel mûködik a szarver.
Sõt azzal se sokáig, mert át kell lõni 1.02-re.
Jó napot választottál, hogy kipróbáld a SOF2-t. Megint csak 😊))
Pano
komoly????????????????? s mikor teszitek fel a szervere??

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

SarkanyfuaRUSH
Ja, már láttam én is a hivatalos SOF2 oldalon...
Van hozzá crack ?
SarkanyfuaRUSH
Jaja, köszi 😊))
SGP
Amúgy mellékesen, kijött az új pöcs.
SGP
Csak szivattalak, de úgy látom megoldódott...
SarkanyfuaRUSH
OK, köszike
Legutolsó peccs kell, más semmi. Ha felmész a szerverre automatikusan leszedi a realdamage modot. Jelszó: nocheat
SarkanyfuaRUSH
😊) A szervert már megtaláltam, meg ASE-ban is benne van. Az utolsó patch és crack-et én is meglelem.
Megtaláltam az oldalatokat a map-ekkel. Csak errõl a realmod-ról mondj valamit legszi..
SGP
Én meg lusta vagyok beírni
SarkanyfuaRUSH
Udv OBI-sok!

Szóval tudom lusta vagyok, de foglaljátok már össze nekem, hogy mit kell felrakjak, hogy a szervereteken játszani tudjak.
Utolsó patch, crack, realmod vagy miarák, stb....
Vagy valami oldalt mondjatok, ahol minden le van írva.
Lusta vagyok itt visszakeresgetni...
Elõre is köszi.
The All Seeing Eye progival mindegyik tört szervert látod...
Qnosi [OBI]
Ilyen kurva nehez a single ? Nemar .. A vegen meg ranezek .. Nemtom.. valahogy a multi vonzobbnak tunt, mint az az esos pragai(??) resz .. szal ejtvelett 😊
Q

Na nehogy már én legyek okos! Én már megcsináltam most TE jössz, én nem csinálhatom meg helyetted!!!
Sorry ennyit tudtam segíteni!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

ricsi
Hát nem lesz ez az év játéka
Sergio
Hi!
Megtudná mondani valaki hogy mért van az, hogy amikor fel akarom rakni az 1.01-es patchet az elején abbahagyja.
Pano
😄DDDD. Bakker, nem hiszem el, hogy ennyire nem tudtok gondolkozni... Eleinte én is mentem ide-oda sírni, h nem tudok továbbmenni. Naná h nem tudtam mert nem is kínlódtam vele. Próbálj meg magad rájönni, ez a lényege az egésznek... ha már nagyon nem megy akkor használj cheatet vagy kérj segitséget.. de nem hiszem, hogy max egy 20 percnyi gondolkodás után nem jössz rá 😄

Abba a házba kell átugrani amelyikbõl lõnek rád (kis pici korlátja van!!!)!
sikerülnie kell!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Ha mindez megvan akkor csak az a feladat hogy a válladra kapod Sam-et és kiviszed a mentõsöknek.
És vége a szintnek!
:-)

Miután elzártad a gõzt kényelmesen ki tudsz menni hátul a roncsokon keresztül.
(A gõzelzáróhoz ott kell lemenni a létrán ahol Sam fekszik és berobbant az üveg (magyarul abban a helységben ahol Sam fekszik a bejárattal pont szemben!)

Próbáld egy emelettel fentebbrõl! Meg lehet csinálni!

Dud [OBI]
1.2 peccs infó??? Valakinek?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
Még nem tudok róla, de új hírek szerint hónap vége, pilu is így tudja asszem... #2297 üzenetemben ott van a hivatalos forum-téma címe, ott vannak infók...

Pilu OBI
Kedves magyar SOF2 kollégák!
A sok csalás miatt jelszavaztuk le a szerverünket. Az fel sem merül bennünk hogy magyar harcostársaink is élnének ezzel a lehetõséggel, ezért a jelszót honfitársainknak automatikusan megadjuk.
2 szabály van:
1.: Ne csalj (akinek nem inge ne vegye magára pls )
2.: Ne add tovább külföldieknek a jelszót (mi megadjuk párnak, az legyen elég)

Ha valakinél mégis felmerül a csalás lehetõsége, akkor mi mindent megteszünk, hogy az illetõ egyén a jelenlegi és a jövõbeni szerverekrõl el lesz tanácsolva.

A lényeg a jelszó:
nocheat

Jó játékot mindeninek.
OBI POWER !!!!!!

Dud [OBI]
Kinnt van már az 1.2 -es peccs? Fel kéne rakni, hogy nyugodt szívvel tudjak megint vért ontani.

Megpusztult a RIP-em nem tud valaki egy mûködõ ISO címet? Lehet e-mailben és FTP-s is!

Kolin Mekré
Üdv!

Hja vettem észre egybõl fullos lett

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
A szerver elindult, lehet menni, hehe 😊

Pano
www.sof2files.com 😄

Dud [OBI]
Ez a fejrázós pl honnan van?

Pano
Felmész más forum oldalakra ahol vannak ilyen kis fejecskék, megnézed a címüket és képként beilleszted.

Dud [OBI]
Pano ezeket a tuti cuccokat ami a jóóóóó után van honnan rakod be?

Pano
http://forums.ravensoft.com/ib/ikonboard.pl?act=ST;f=1;t=10543

A hivatalos bejelentés foruma! Itt adta az emberek tudtára az egyik fejlesztõ a patch közeletét, azt a szöveget amit tegnap illesztettem be. Akit érdekel az olvassa el, sõt, figyelje!!

Pano
Ez akkor lesz szívás, ha kijön a patch és nem müxik a szerver

Pano
Hát ez kuuuuuurva jóóóóó

Dud [OBI]
LOL

Dud [OBI]
Nagyobb gáz van! Vagy áramszünet vagy hálózati gond van. Egyetlen szerverünk sem elérhetõ... Viszont ha rendbejönnek a dolgok a szervereink automatikusan elindulnak. Csak ki kell várni...

The Garrett
ide is 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

G. Joe
Ott bug? Ugyanmár!

http://deathfellows.hu/

Azért már jó volna valami összetettebb progival is nyomulni, vagy legalább jó új pályákon...
Pano
meglesz

Dud [OBI]
Egy biztos. Ahogy kinnt a punbuster és kinnt az új peccs, jómagam teljes erõbõl jövök vissza SOF -olni! Már alig várom!
Bf egy kicsit hanyagolom. Tól sok benne a bug. Ha valakinek van infója a tuti peccs kijövetelérõl azonnal jelezze!!!

SOF forever!!!

SGP

Túl sok energiát öltünk már bele a saját sebzési rendszerünk kialakításába ahhoz, hogy ezt felrakjuk. Biztos nem jobb, mint ami most van.