Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ssc-suni-hu
Hanyan is vagytok a OBI-DCF-ben?
Csak erdeklodok

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Dali
sof2hu/sof2hu
ip:152.66.93.30
Holnap delbe lelovom.

Teccikérteni?

Pilu OBI
No szerintem nem kellene külön CTF port mert a lõtéri kutya sem fog rajta játszani sztem. Én inkább becsempésznék 1-2 CTF pályát a mapcyclébe, hogy feldobja a dolgot...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
ezt nem kommentálnám, ezt a "néhánny kölföldinek adminjoga van" dolgot...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mert az admin jogokkal rendelkezõ arab vendégjátékos leállította...
Dud [OBI]
Gondolom konfigolás folyt, de pontosan nem tudom. Majd utánajárok...

Pano
miért is állt le a szerver 5 percre?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
<..>azért nem játszottam <...>

Pano
CTF nekem is tetszik, csak azért játszottam vele sokat, mert realdamage mod hiányában nagyon gáz 😊. RD-el fasza lesz nagyon

Pano
ez marha jó ám má' nne is haragudjatok.. de inkább nem kritizálok

Dud [OBI]
Nem tudom. Én mindig is szerettem a CTF -et, de a CS korszakot teremtett a csapatjátékok terén ezzel a terrorista - antiterrorista cuccal. Ez ugye megvan a SOF -ban is csak egy kicsit átgyúrva, feltupírozva.
Csak az újdonság miatt hanyagolta mindenki a CTF -et, de attól még az cool gáma. Ma már megyek is fel oda! A CTF egy kicsit más harcmodort és csapatmunkát igényel. Teljesen mást. És pont ez benne a jó!

ssc-suni-hu
A CTS szerintem mostanaban azert nem slager mar egy jatekban sem, mert tulajdonkeppen az volt az elso jatektuipus (DM utan) (meg QUAKE1-ben)
nem?

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Dud [OBI]
Megsúgom halkan... ma este már futni is fog a CTF port.

CTF rulz, nem tudom a pályák pontos nevét, de KamcsatkaX, ahol jól be lehet szorítani az ellent flamegránáttal. Mondjuk ott kitiltani a flamet és akkor az nagyon király!!!! A másik meg ColumbiaX, ahol van két földalatti folyosó... sniper torony a rebelek bázisánál. Na mindegy majd megnézem a pontos nevét a pályáknak. DE CTF-et támogatom!!!

Dud [OBI]
Komolyan elgondolkodtam ezen én is. De akár toborzótiszt is lehetnék.

SGP
Lassan elmehetsz a Ravenhez marketingesnek.
Dud [OBI]
Inf és dem.
Inf: céltárgy (táska) elhozatala és védelme
Dem: célterület (amibõl általában 2 van) felrobbantása és védelme.
A ctf valamiért nem lett sláger. De már gondolkodtam rajta, hogy lehet arra is lõni kéne egy szervert. A DM móka jelleggel van a port1 -en. Naggggggggggyon áááááááállllllllat!!!

Dud [OBI]
A jelszavas szerverünk belsõ felhasználásra van. Ott gyakoroljuk be a pályákat és a taktikát. Meg warokra is azt használjuk.

A két port felosztásáról már írtam. A játékosok aránya úgy 30% Magyar 70% külföldi. De már korábban írtuk, a külföldiek 95% -ban visszajáró törzsvendégek. Mind egy szálig kultúráltak és korrektek. Kezeljétek úgy õket mint angolul beszélõ Magyarokat. Sõt, annyira törzsvendég néhány, hogy van köztük 1-2 akiknak még admin joga is van!!!

Dud [OBI]
Ez pontosan így van! A Raven jóvoltából profi Punkbustert kaptunk kézhez. A most futó összes ismert csalást kivédi. Sõt, azáltal hogy pure a szerver az összes Q3 engine által lehetséges okosságot is kiszúrja és be se enged. Tehát módosított pk3 file -al ne is próbálkozzatok. Szal nálunk extrém fair play a játék!
Ezért szeretem én is a SOF2 -t mert a Raven foglalkozik vele, mert a játékosok igényeihez igazítja a játékot és folyamatosan fejleszti is. A sebzésrendszer és játékdinamikáról már nem is beszélek, már ezerszer istenítettem.

Bocsesz rossz topicba írtam, az elõzõ hozzászólásomat.

Málnaszörp
Srácok a 12. fejezetnél vagyok, amikor az a kis görcsöt kell kinyírni, Amstrong be van zárva, jönnek ezren, és 2 percem van mindenre.
A kis p*cs meg bujkál.
Igaz ki lehet nyitni a csapokat, de mi a francot kell csinálni?

Van valakinek mûködõ tippje?

Ja és ne csalást küldjetek, az nem érdekel.

Málnaszörp
Suni: ripre nem megy fel az 1.1-es patch, full isot kell leszedni! Nekem csak ugy ment. Rippel mehetsz Gyõzõ szerverére, az se rossz. De ha leszeded az ISOt minden tuti lesz.

ssc-suni-hu
Ja es milyen meccsek mennek rajtuk?
Death vagy coperative?

ssc-suni-hu
Hat en tegnap meglepodtam, hogy milyen sokan jatszak az 5 magyar server-t osszeszamolgatva majdnem 70-en jatszottak Magyarban a SOF2-t vagy azok nagyresze kulfoldi?

A kodos OBI server az mire van belso hasznalatra? Vagy csak, hogy kulfoldiek ne hasznaljak?

ssc-suni-hu
Tobbek kozott ezert akarok ezzel is jatszani :-)

DUD irta
Ezerrel megbízható a szerverünk. Csalók meg se nagyon próbálnak bejönni.

ez bizalommal tolt el

Dud [OBI]
Presze! Nyugodtan! Fasza, új rádióhangok vannak benne.
A realdamage pedig úgy jó ahogy van! Reális sebzésrendszer rullah!

LSC
azt az ultimate radio pack-ot fel lehet rakni?

LSC
Én is DUD jóvoltából kaptam meg

LSC
A mûködõ verzió 599342kbyte,és van a cd-n egy sof2video.avi file is ami a tieden nincs.

LSC
Ugyan ez volt nekem is.Másik verzió kell.Azzal valami szar.

LSC
Azé szerintem ettõl a realmod-tól kicsit hamar lehet halni,bár így nem kell sokat várni.
(rímel).

LSC
Itt nem lessz jo az AIM bot.

Ford Fairlane
Hijjjjjjjj, a mai hent tetszett....

Dud [OBI]
Köszi, megoldjuk. Szal holnap mondom a helyet.

ssc-suni-hu
ok koszonom de nagyon
gyors FTP elerest en is tudok adni nektek, es akkor minden az en felelosegem.

ha kell kuldom a kodot

Dud [OBI]
meffig = meddig 😊)

Dud [OBI]
Valami gázos verziod lehet! Ha a jó lenne meg, akkor simán felmenne minden.
Beszélek az illetékessel és kirakjuk Neked az ftp -nkre ideiglenesen. Itt majd közlöm mikor lesz ott és hol is lesz és meffig marad.
A single sokaknak nem tetszik, mert csak az elsõ pályát látták. Juss tovább és késõbb igencsak élvezetes részek is lesznek. De persze a multi a lényeg.

ssc-suni-hu
Varom segitsegeteket

Esetleg azt, hogy honnan tudom leszedni azt a verziot, amivel ti is jatszotok.

ssc-suni-hu
Egy olyan valtozat van meg nekem, amely kitomoritve 517 Mb-t.

Talan KANE tors vagy valami ilyesmi.

ACEval volt tomoritve abbol lett game.uha meg maps.uha es egy uha tomorito es egy setup bat.

Aztan a PIII-as gep kb 50 percig csomagolt meg dolgozott.

ssc-suni-hu
Gepem
PIII 1000
Geforce2 MX PRO 64
RAM 512

ssc-suni-hu
No akkor a problemaim:
- Feltettem a tort gamest
- sajna mar az 1-es patch nem megy fel ra azt irja ki, hogy - old file not found Howewer, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match
- a masodikat viszont felrakja (az elsovel probakoztam es miutan az nem ment probaltam a masodikat)
- single elindul tokeletesen (de hozzateszem nem tetszik)
- ASE-al megtalalom a magyar szervereket (OBI-kat es a Gyozoket)
- akarmelyikre jelentkezek ha van hely nem enged be azt irja ki, hogy INVALID GAME FOLDER
- punkbuster enabled: YES (ez mit jelent egyebkent?)

G:\JATEK\AKCIO\-SOF2\Sof2.exe
ilyen utvonalon vana game az lehet baj?

segitseget kernek mittevo legyek?

Ford Fairlane
Baze, lebuktam....

Téged meg holnap ÉLÕBEN rúglak seggebe !

Pano
THX hogy betettétek, kirááááááááály!!!! COME GET SOME!!!! 😊)

Pano
THX

Dud [OBI]
Megnézzük mit tehetünk az ügyben.

Ez persze nem igaz, a csávó a dolgozók esti iskolájába jár, a 3. osztályba.
Pano
OBI. Plas tegyétek mán' fel a szerverre ezt:
http://www.sof2files.com/file.info?ID=6001

Kurva jóóó és rengeteg hasznát lehetne veni, arról nem is beszélve, hogy marha sokat dobna a játékon!

Pano
Jó, hogy felvetetted mert ez a kérdés bennem is kavatog régóta. Az ilyen game guruk az a baj, hogy csak a sinngle alapjánn vonják le a következtetést ami télleg nnem valami nagy szám, de Multi az egyedi! Kéne egy reformációt szervezni csak más céllal

Dud [OBI]
Méghozzá az alsó két peccs! Csak ne felejts el key -t generálni magadnak.

Dud [OBI]
Nem tudom mit néztél, de itt van amit keresel: Sof2files