Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SGP
Arról nem is beszélve, hogy támogatjuk a fejlesztõket, hogy legyen pénzük, egy még faszább SOF3-at csinálni
[DCF]SkipeR
Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!!!!

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Allatgoreny
Tudod van ugy az ember, hogy annyira szeret egy jatekot, hogy megveszi eredetiben. Ezert vettel te is eredeti amerikai guminot

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Pilu OBI
Minek neked eredeti Sof2? Mi az amit nem tudsz most a krekkeltel megtenni?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

NaNoKuTyA
BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

\':..:\'

Pano
Én kértem, de nem hajlandóak megvenni.
Elkezdtem rá ezért gyûjteni

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pilu OBI
Gonolom mindenki eredeti SOF2-t kért karácsonyra.

HEHeHE

Pano
Majd csak holnap lesz

Jó, tudom... vasárlás, vásárlás...

Amúgy -hamár ennyire nem pörög a fórum-

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Újévet Kívánok!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ford Fairlane
Karácsony van, baze.
Majd a 2 ünnep között pörögni fog....

Pano
hullaszag... nagyon lepunnyadt a fórum

Kolin Mekré
hja bazze nálunk is meccs lett volna 3vs3ban a nemzetközi 4ik helyezettel és erre két embernek is lement a nete I love Matáv 😉

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Gladiator
vki nem tud a demóhoz kódot, mert nagy szar lassú gépem van, és mindig kinyírnak. vki help! kösz

Zollee.
Sziasztok !!! Kéne nekem 1 kis segítség a végigjátszáshoz!!: Honkongban vagyok az utcán ,már mindenkit kinyirtam. 1 emeletes házba is bejutottam ott is elintéztem mindenkit, nemtom merre tovább. Van két égõ autó de ha odamegyek hozzájuk akkor meg égek. Mit kell csinálni????? HELP!!!!

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

Dud [OBI]
He he he! Szerintem már külön mérnök figyel, hogy minden rendben legyen!

Qnosi [OBI]
Hat Dud, te mar az elkovetkezendo 3 eletedre kivitatkoztad magad veluk, szal a Te ugyedben nem merik bevallalni, hogy akar egy mp-re is elmenjen a szolgaltatas

Dud [OBI]
Nahááááááát! Nekem végig jó volt!

Pilu OBI
Én nem tudtam fellépni (ADSL Axe), Username/password-nal allt meg a dolog. Pfff

LSC
jaja nekem is huggyozott(axelero ADSL) a béna valóvilág miatt.Nem volt mit tenni,néznem kellett.

Allatgoreny
Nem egy camper klan. Tamadni egesz jol tamadnak😊

Pano
GRATULÁLOK!!

Igen, nekem is leállt a net és csak most lett jó ebben a percben 😞 . De ezt el tudom nézni az axeleronak mert egy évben 2x ha elõfordul ilyen... legalábbis nálam.

Dud [OBI]
Gratulálok! Szép volt! Azért látom szoros volt. Jók együtt a CHC -sek?

Ford Fairlane
Véget ért a chc és dcf klánok megmérettetése.
A war kissé gázos volt a magyar internetszolgáltatók bénázása miatt, ugyanis a végére a dcf létszáma 3-ra csökkent. A meccs 5 vs 5-ben zajlott volna eredetileg.
Chc map a hk2 volt, a dcf-é a shop.
Erdmények: chc - dcf : 23 - 33
shop: 2 - 10 (chc piros)
8 - 10
hk2: 3 - 10 (dcf piros)
10 - 3

GG chc, dcf !

Ford Fairlane
Megkapták, vagy meghekkelték a szervert, mert megy a meccs....

zSo
Nem tudom miert kell nekik, de penzt nem kuldok senkinek........ hahaha
zSo
[email protected]
Ez a messenger cimem. Tobben jeleztek hogy adjam meg. Megadtam........
Dud [OBI]
Jelszót megkaptátok ugye? Én elküldtem egy CHC tagnak is, de nem vagyok benne biztos hogy el is olvassa, mert egy hotmail -os címre ment el. Ha tudzok más emilcímet akkor küldjétek el oda is.

Thx

Ford Fairlane
Köszi.
Igyekszünk.

Dud [OBI]
Tudjuk. Hamarosan megint frissül az oldal az eredményekkel. Qnosi intézi a dolgokat.

Pano
hopp, jut eszembe, qnosinak nem küldtem el a shokat

Pano
OBI!

Az eredmények mikor kerülnek ki az oldalra? Mert szerintem elvagytok maradva egy-pár war ered,ény hirdetésével

Pano
Sok szerencsét kívánok a DCF-nek a mai warhoz! Csak okosan!

Grave Digger
mentés

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
Frissült a *GBS* oldala és találtok rajta a tegnapi ill a pénteki warol egy kis statisztikát is 😊

Nem érdekes.A játék volt a lényeg és a gyakorlás 😊
Köszönjük mégegyszer a ..::CB::.. nevében.
😞
Köszönöm én is a játékot.
Sajnos problémákkal küzdöttünk lagg és net szakadás hegyek miatt.Én is 10 percet tudtam játszani és utánna be kellett álni másnak (elötte is)
Mert mindenki a BB-t nézte és chello összeomlott egész mûsor idõ alatt. 😞
Pano
Sziasztok!

Nah, lezajlott a WAR a .::CB::.. ellen! Nagyon jó volt, köszönet CB és GJ!

Eredmény:

*GBS* vs .::CB::.. (35-23)

Hong Kong Streets (*GBS* választott mapja)
10-3 (*GBS* piros)
10-7

Shop Under Siege (.::CB::.. választott mapja)
10-3 (*GBS* piros)
5-10

GJ! Nagyon köszönjük a játékot CB Clan!

A közös fotó sem maradhat el! 😊

Dud [OBI]
CB, GBS! MEgakaptátok a jelszót? Minden ok?

Ford Fairlane
mentés

LSC
Abban tök igazad van hogy 1 kék ne kempeljen.

LSC
Halliho.Küldenél egy password-ot az esti war-hoz?Mer 12 körül lett mondva de még nem jött.THX.

Zollee.
Sziasztok !!! kéne 1 kis segítség!!! A hajón vagyok már mindenkit kinyirtam a vezérlõbe is bejutottam de semmi. Mi a bánatot kell csinálnom????

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

LSC
De õk se szoktak lõni.

LSC
Tök igazad van.Ez az állandó "kempeeeer" meg usas/m6O/M4 lamerezés tök nevetséges.Mi a nem lamer?A kés vagy a talon?Ja,meg a májer fegyver az AK.Ennyi erõvel az mp5 is lamer mert hangtompítós.Az AK-n meg van bajonett😊.Az m4 hez annyit hogy mert valakit kidurrantanak m203-al,ahhoz is kell tudni milyen messzirõl hova kell lõni.Ráadásul az M203 gránát után nem lehet 1bõl lõni.1 szó mint 100,az a lamer aki mondja mert nem bír veszíteni.

Dud [OBI]
Persze.

Majd a mi meccsünket is kirakjátok amit az SH ellen nyomtunk ugye?
"Mellesleg egyetlen olyan hely nincs a játékban ahonnan nem lehetne valakit kiszedni."

Ez nem igaz! Én eddig még egy rohadt spectatort se tudtam lelõni mert valamilyen láthatatlanná tevõ ruha van rajtuk és ráadásul sebezhetetlenek is.
Mapo
Hi!

Sorry, de új gémer vagyok. Mi az a kempelés?
Ja és komolyan kérdezem!
----------------------
Én a konyhába vagy az ajtó mögött vagy a pult mögött szoktam gugolni. Azt mondják 1esek, hogy "kemper" és ez csúnya dolog. Gondoltam jó akkor kimegyek. Kimegyek a hosszú folyosóra és egy kék a folyosó másik végérõl a láda mögött gugolva kiles és lelõ. A következõ társamat szintén. De nagyon sok példa van. Nem értem esküszöm az unokám életére!!
1ébként pedig a háborúban és a szerelemben nincsenek szabályok! Mindenkinek megvan a stílusa, a kedves ellenfél pedig tegyen amit tud!
Mellesleg egyetlen olyan hely nincs a játékban ahonnan nem lehetne valakit kiszedni.

Maradok 10telettel
Mapo
ReTeK
"A kemper is ember" a támadó meg "Állat"

Allatgoreny
Drakulalok mind a ket klannak! GG

LSC
ok thx.