Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk ugyan ez a helyzet. 😊
Két legjobb játékosunk hiányzott.A pótló emberke pedig elsõ játéka volt ez a war.(WiNters)
Neki külön köszönet és gratuláció az elsõ belépéséhez és a király hentjéhez 😊
GG FDI.Köszi nektek is nagyon jók voltatok.
És nem utolsó sorban az OBI-nak a szerverért.
Két legjobb játékosunk hiányzott.A pótló emberke pedig elsõ játéka volt ez a war.(WiNters)
Neki külön köszönet és gratuláció az elsõ belépéséhez és a király hentjéhez 😊
GG FDI.Köszi nektek is nagyon jók voltatok.
És nem utolsó sorban az OBI-nak a szerverért.

Az elozo irasomban nem akarom a CB Klan-t megbantani felre ne ertsetek.
NEM AZERT NYERTETEK MERT HIANYOZTAK EMBEREINK, HANEM AZERT MERT JOBBAK VOLTATOK ES KESZ.
A visszavagon nehezebb dolgotok lesz azt garantalom.......
NEM AZERT NYERTETEK MERT HIANYOZTAK EMBEREINK, HANEM AZERT MERT JOBBAK VOLTATOK ES KESZ.
A visszavagon nehezebb dolgotok lesz azt garantalom.......

Gratulalok a CB-seknek !!!!!!!
Nagyon jok voltatok. Szerintem van bennetek fantazia. Nekuni meg mondjuk nem artana neha gyakorolni, mert egyszeruen taktikailag 0-ak vagyunk de nagyon.
El kezdek kek oldalon jatszadozni egy kicsiket, mert egyszeruen nem talalom a helyem azon az oldalon.
A meccshez meg annyi, hogy legkozelebb nem lesz ilyen egyszeru dolgotok, mert 3 hianyzo tarsunk is itt lesz (Brutal, Fulop, Spigi) es akkor legalabb azt a par begyakorolt taktikai elemet meg tudjuk csinalni.
En koszonom a 2 vendegmunkasnak a kozremukodest. Jok voltatok fiuk, nekem tetszett a jatekotok, de hat igy olyan erzesem volt mintha csak most altunk volna ossze..... De majd legkozelebb.....
Megegyszer Koszi CB Klan a jo kis meccset es gratulalok.
MORG !!!! :::::::::
Te most tenyleg befejezed ? El sem hiszem. Bar engem is neha mar untatott a jatek , de most a berakott nehany uj Map egy kicsit feldobott, es megint kedvem lett jatszani. Egyszeruen MEGOLOK mindenkit aki az utamba all-------
Nagyon jok voltatok. Szerintem van bennetek fantazia. Nekuni meg mondjuk nem artana neha gyakorolni, mert egyszeruen taktikailag 0-ak vagyunk de nagyon.
El kezdek kek oldalon jatszadozni egy kicsiket, mert egyszeruen nem talalom a helyem azon az oldalon.
A meccshez meg annyi, hogy legkozelebb nem lesz ilyen egyszeru dolgotok, mert 3 hianyzo tarsunk is itt lesz (Brutal, Fulop, Spigi) es akkor legalabb azt a par begyakorolt taktikai elemet meg tudjuk csinalni.
En koszonom a 2 vendegmunkasnak a kozremukodest. Jok voltatok fiuk, nekem tetszett a jatekotok, de hat igy olyan erzesem volt mintha csak most altunk volna ossze..... De majd legkozelebb.....
Megegyszer Koszi CB Klan a jo kis meccset es gratulalok.
MORG !!!! :::::::::
Te most tenyleg befejezed ? El sem hiszem. Bar engem is neha mar untatott a jatek , de most a berakott nehany uj Map egy kicsit feldobott, es megint kedvem lett jatszani. Egyszeruen MEGOLOK mindenkit aki az utamba all-------

Mész te a picsába Meron, úgyis rábeszéllek, hogy ne hagyd abba a pályafutásodat😊))
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Mo.Organ azé nem volt rossz a kettõnk közti kis war.De azé ne add fel, mi se tettük azok után hogy lemostatok elõször minket.
Nagyon sokat gondolkoztam azon amit most mondani akarok neketek, igazábol a mai WAR után jöttem rá, hogy nem motivál már a játék. Egyszerûen ráuntam. Nagyon sokat vártam arra, hogy elinduljon a liga küzdelem de eddig semmi érdemleges változást nem láttam ez ügyben 😞
Mivel még nem késõ ezért még most kilépek a klánból mert nem akarom, hogy a csapat az én érdektelenségembõl kapjon ki a küzdelemek alatt.
Egyenlõre a játékot is pihentetem mert nagyon elment tõle a kedvem. Na csak ennyi.
Arra szeretném a többi klán vezetõt kérni, hogy ezentul mindent a BOLTBOY-nak irjatok meg.
Köszi mindenkinek. Most pedig irány csajozni 😊))
Mivel még nem késõ ezért még most kilépek a klánból mert nem akarom, hogy a csapat az én érdektelenségembõl kapjon ki a küzdelemek alatt.
Egyenlõre a játékot is pihentetem mert nagyon elment tõle a kedvem. Na csak ennyi.
Arra szeretném a többi klán vezetõt kérni, hogy ezentul mindent a BOLTBOY-nak irjatok meg.
Köszi mindenkinek. Most pedig irány csajozni 😊))
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Na megvolt a ..::CB::..vs =FDI= friendly war.
..::CB::..:SHOP
=FDI=:FINCA
..::CB::..,=FDI=
30/29
SHOP:
4/10 =FDI=piros
10/9
FINCA:
6/10 =FDI=piros
10/0
Köszönjük szépen nagyon állat volt,még mindíg remeg a kezem.Várjuk a visszavágót pár hét múlva.
..::CB::..:SHOP
=FDI=:FINCA
..::CB::..,=FDI=
30/29
SHOP:
4/10 =FDI=piros
10/9
FINCA:
6/10 =FDI=piros
10/0
Köszönjük szépen nagyon állat volt,még mindíg remeg a kezem.Várjuk a visszavágót pár hét múlva.
Már nem elõször mûködött! Volt pár próbálkozás, de állta a sarat és kivágta az összes faszkalapot! PB rulla!!! 

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
En 20-a korul kuldtem levelet Dalninak es meg nem valaszolt... es igaza volt 😉 megoldottam, tuzfal vacakolt.
Amugy OBI realdamage megy a szerveretekne?
Amugy OBI realdamage megy a szerveretekne?
Jo lenne, ha nem az utolso pillanatban talalnatok ki, hogy warozni szeretnetek, hanem 1-2 nappal elobb .. Most eppen itt voltam, de lehet, hogy legkozelebb nem leszek itt ,es akkor hiaba szerveztetek ossze 12 ember .. Szoval legkozelebb ugy csinaljatok, hogy minimum 2-3 nappal elobb !
Cb klán: most mi a picsa van játszunk akkor vagy nem? Jó lenne ha minnél elöbb intézkednétek. SOS.
Hé hajja ezt most valaki
Hé hajja ezt most valaki

Ugy Latom Mapo kollegam meg ez idaig se irta be sosem latott esetet a SERVEREK egyiken.
Most elosszor mukodott a PB !!!! Az egyik AB Klanos gyereket ugy kivagta mint a szart.......
Nekem senki ne mindja hogy nem cheat volt, mert akkor elveszi tolem ezt a kis oromot..
OBI-s fiuk ezek szerint megis mukodik az a selejtesnek hitt PB... KOSZONJUK !!!!!!!!!
Most elosszor mukodott a PB !!!! Az egyik AB Klanos gyereket ugy kivagta mint a szart.......
Nekem senki ne mindja hogy nem cheat volt, mert akkor elveszi tolem ezt a kis oromot..
OBI-s fiuk ezek szerint megis mukodik az a selejtesnek hitt PB... KOSZONJUK !!!!!!!!!
Ja persze az eleminated pályákat kivettük,mert ez a szerver csak gyakorlásra lett beizzítva (ideiglenes).Kb február 1-ig.
Amiért a tiéteket sem lehet. 😞
Valószínü, hogy a törés miatt nem látja.
ip: 212.92.18.103
port:default
Nincs rajta jelszó.A beállítása dettó a ti port1-es szerveretekkel.Ellenben 2 dolog beállítása hiányzik ami kellene.
Valószínü, hogy a törés miatt nem látja.
ip: 212.92.18.103
port:default
Nincs rajta jelszó.A beállítása dettó a ti port1-es szerveretekkel.Ellenben 2 dolog beállítása hiányzik ami kellene.

Dali:ment mail.
Inkább elküldtem én mert úgy is lassan szokott válaszolni
Inkább elküldtem én mert úgy is lassan szokott válaszolni

'napot 

uuuuuutááááááááálloooommm a számítógépeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekünk jó!!!

Na fiúk jó lenne akkor délután 16-kor játszani egy barátságos mérközést. Benne vagytok?
Gyorsan válaszoljatok mert akkor kellene kérni egy passt. a serverre.

Gyorsan válaszoljatok mert akkor kellene kérni egy passt. a serverre.

Most akkor lesz WAR du-an???? CB ti mit tudtok rola ???? En a MORG-nak szoltam, viszont a lenti beirasomra nem valaszoltatok hogy akkor mi lesz..
Ehh félrement. 😊 Átküldenéd a Dalinak?
Köszi.
Köszi.
Na a mi szerverünk is elindult és gyakorlunk ezerrel.Már csak egy kis finomhangolás és kész

Qnosi:Küldtem egy mailt megköszönném ha válaszolnál rá 

Szedd le az obi.servegame.com-ról a punkbuster 1007 full-t. Takarítsd ki a sof2 pb könyvtárát, és a zip-et tömörítsd ki oda. Innen fasza lesz. Ja és persze ne csalj !!!!! ;-}}}}
Köszi, megtaláltam. Már csak az az egyetlen probléma hogy mindig kivág mindegyik portról mert nem jó a Punkbuster verziója neki. Pedig letöltöttem a www.evenbalance.com-ról a legújabb frissítéseket 😞
Áááááááá már túl késõ (vagy korán?) van a linkeléshez is.... 

Hajnali fél 4 van de a SOF2 szerveren tolja a nép! Ez így van jól! ![]()
azaz a szerverböngészõ résznél ott van enabled/disable Pb...
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Már leszedtem az 1.02-ig. Már csak azt nem tudom hogy hogy kell bekapcsolni a Punkbustert... Tud valaki segíteni? 😊
Még nem néztem, de várható. A Ravenes srácok mocskos jó munkát végeznek, biztos találtak még valamit, amit lehet javítgatni. Special thx to Raven!
éppen néztem a sof2files.com-on, télleg lesz januárban 1.03-as patch 

/me hátba veri dudot 

KÖZÉRDEKÛ KÖZLEMÉNY!!!
Új vasat kap a SOF2 szerverünk! Mivel az ex BF és OFP szerverünk épp mocskosul unatkozik, így a SOF2 megkapja azt, mejd késõbb a másik szerverünk is upgrade -elõdik!
Tehát a ligára le lesz cserélve a vas erre ----->
P4 2,2 / 512DDR / U3W SCSI / ... stb. Lényeg hogy egy bivaly vas!
Ez azt is jelenti, hogy összesen a köv. portok lesznek:
Port1 ---> inf,dem,elim
Port2 ---> inf,dem,elim
Port3 ---> inf,dem,elim
Port4 ---> CTF (gyári mapokkal)
War1
War2
War3
Lehet örvendezni és a hátunkat veregetni!

Új vasat kap a SOF2 szerverünk! Mivel az ex BF és OFP szerverünk épp mocskosul unatkozik, így a SOF2 megkapja azt, mejd késõbb a másik szerverünk is upgrade -elõdik!
Tehát a ligára le lesz cserélve a vas erre ----->
P4 2,2 / 512DDR / U3W SCSI / ... stb. Lényeg hogy egy bivaly vas!
Ez azt is jelenti, hogy összesen a köv. portok lesznek:
Port1 ---> inf,dem,elim
Port2 ---> inf,dem,elim
Port3 ---> inf,dem,elim
Port4 ---> CTF (gyári mapokkal)
War1
War2
War3
Lehet örvendezni és a hátunkat veregetni!