Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
Ugy látom Dud-nak meg Qnosinak nagyon megy ma a játék.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
elemükben voltak nagyon😊)

Pano
ahogy nézem, nem lesz gond nekik a war 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
Ja és sok sikert az esti WAr-hoz és az OBI-NAK IS.

Taptarap
SL mégegyszer thanks a játékot, nagyon jó volt.

Pano
A GameSpot-ra felkerült egy igen érdekes kis sztori. Lényegében arról szól, hogy az NVIDIA nem igazán támogatja a tegnap debütált 3DMark-kot, mint a kor legjobb grafikus tesztprogramját. Ezen kijelentésüket azzal indokolták, hogy a progi nem azon lehetõségeket használja ki, amerre ma halad a játékfejlesztés. A Futuremark képviselõje csak annyit mondott, hogy két éves megfeszített munka eredményét láthatjuk, amit szorosan a hardvergyártókkal alakítottak ki (leszámítva, hogy a tesztelésekbõl az NVIDIA decemberben kilépett...).

cikk: (angol)

http://gamespot.com/gamespot/stories/news/0,10870,2910707,00.html

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

zSo
Ja de ez nem is a hardvare forum..Sorry fiuk

Eljen a SOF 2 , eljenek a jo orek harcos tarsak , eljenek a magyar Klanok, HAJRA FIUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zSo
Pano !

En ugy olvastam hogy egyszeruen kilepett miutan a FX kartyat is meghajtottak rajta, es a Radeon 9700Pro egy kicsit lemosta............. most ez beigazolodni latszik, miszerint az nvidia megsem fog gyartani FX-bol Ultra verziot, hanem inkabb a kovetkezo chipre koncentral.
Pano
mondom LSC, az nvidia felmondta a szerzõdést a 3dmark-al és azért nem támogattja õket, én ezt olvastam.. ha akarod megkeresem neked 😊

zSo
Velemenyem szerint meg azert szarok a 3DMark eredmenyek nvidia kartyakon, mert azok nem DX9 kompatibilisek, ezert sok effektet, sot 1-2 tesztet nem is tudnak lefuttatni. A 3DMark meg erosen pontozza a kartya tudasat is, es mivel az nvidia keveset tud, ezert gyengebbek az eredmenyek. Ennyi ................
Taptarap
alap port😊)

Birk@
A portot is megtuthatnank? 😊

Birkus Maximus

LSC
Ne bassz már a legtöbb embernek Gf-e van ez a legszarabb húzás lenne a készítõktöl.

Pano
a 3DMrak 2k3 nem támogatja már a geforce kártyákat és ezért szarok az eredmények. Gamestaron is mondták, hogy a 2003-as már a geforceok számára nem tekinthetõ tesztprogramnak..

LSC
Ip itt:212.92.18.49 pass:cbwar
#9270:erre válaszoljon valaki lécci ha tud.A halott csak 1st person-ból tudjon nézni ez a lényeg.

Birk@
CB: Irjatok meg már pls akkor a 6 órai IP-t, meg a passt

Birkus Maximus

fdi-brutal
A címzést természetesen elba....sztam!!:😊))))
Dud,neked cimeztem!😊

-FDI-Brutal-Hooligan

LSC
Akkor SL 18h-kor kor a a 212.92.18.49-en a pass-t majd késõbb.

LSC
De ha lenne tizedes is akkor lehet hogy 0.3.

LSC
Két három?Nekem stabil 1 volt néha.

fdi-brutal
Srácok, szerintem a késõbbi idõpont/kora tavasz,pl.:aprilis/azert lenne szerencses mert nem szeretek a plussz 40-bol kimenni hányni a -30-ba!!!Megerteseteket elore koszi!::😊))))

-FDI-Brutal-Hooligan

Taptarap
THX.
Nekem volt olyan, hogy 2-3 fps-el nyomta.Pedig én is most vettem ASUS GFTi4200 Ultra.
Ezzel lett ilyen szar eredmény.
Ilyen ez a számitógépes piac.

fdi-brutal
Ja,egyébként a 3DMark2001:1024x768/32bit:11982!!!!
Akkor ezt nevezem teljesitmeny-csökkenésnek!!Vajon ez normális???Vagy rohanjak a boltba gef28-at venni 250ezerert?:😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

LSC
arra gondolok hogy ne lehessen 3rd personbol nézni.

fdi-brutal
A duma hatalmas!!:😊))Egyébként nekem is komoly eredmény született:1654 3DMARK!!!/1024x768/32bit/ Mikor megláttam, erõsen le kellett fogni magam,hogy ne ugráljak két lábbal a masinámon!
/jo lehet ,hogy gyenge:GEF4 4200/
Inkább veszek egy kvarcjátékot!!

-FDI-Brutal-Hooligan

Uk-muk
igen persze,eddig nem volt ilyen gond.nem kezdte el letölteni,ha ott volt a base-ban
Pano
na, megyek mapot készíteni, mert sose lesz kész 😊

Pano
én is szerettem a mandown-t, csak sose volt senki a szerveren, azt meg csak sokan jó játszani

Birk@
1.03-as van fenn? (ill a legujabb)

Birkus Maximus

Birk@
GBS és LSC valaki jojjon mircre pls

Birkus Maximus

Uk-muk
GBS kutyák!Nem játszunk ma egy barátságos meccset a CB-vel?
Uk-muk
Bent van a base könyvtárban a mp_bishop.pk3,mégis elkezdi letölteni ha éppen akkor indítom el a játékot,amikor ez a map megy.Ez miért van?
Ford Fairlane
Nekem is tetszett a mandown !!!
Bár ha erre az igényhalmazra índítasz egy portot, mármint a kettõnk igényére, akkor 1v1-ben kell nyomulnunk.
Akkor meg sírni fogsz, baze !!!!

Dud [OBI]
Megnézzük, teszteljük. Ha cool, felrakjuk.

Mellesleg nekem még mindig a favoritom a Man Down mod. Kiba szívesen nyomulnék egy olyan szerveren. Lenne még rajtam kívül valaki??? Ha igen akkor talán az is kap egy portot.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ha arra gondolsz, hogy ne lehessen 'repülni', akkor g_forcefollow 1, és hogy ne lehessen ellenséget figyelni, g_followenemy 0.

Pano
thx, de mit nem értesz benne? Egy tanácsal teli e-mailért nem fogok megsértõdni

Pano
OBI!!!! Egy új mod, nagyon ott van!

------------

F i l e I n f o

Soldier of Fortune 2 Downloads > Mods > Multiplayer > Goldrush > Official:
Add goldrush-pub1.zip to my CD

Goldrush (Public Beta 1)
Filename: goldrush-pub1.zip

Rate this File! 10 - This rocks! 9 - It's tight! 8 - Pretty good! 7 - Not Bad! 6 - I've seen better! 5 - Average 4 - Bad bad bad! 3 - Eat my plasma! 2 - Worthless 1 - Muhaha, sucky!
Average User Rating: 9.5
Number of Votes: 24
Size:
Version:
Developer:
Downloads:
Date Added:
Type / Category:
58.44 MB
Public Beta 1
GODh
455
02-12-2003
Mods > Multiplayer > Goldrush > Official

--------------------------------------------------------------------------------

Description:
Here it is, the first public beta of Goldrush. Goldrush is a multiplayer mods for Soldier of Fortune 2 which mixes the best parts of SOF1 and SOF2 together with some old and new ideas! Goldrush focuses on gameplay... realism is cool but less important.

The mod comes with 10 maps, 8 gametypes and a lot of goodies...

You can play the mod SOF2 style (99%) or totally different with strafejumps, higher speeds, instagib, etc.. Even you only want to play the standard gametypes Goldrush will add a lots of cool things to it. The real Goldpatch has arrived

Gametypes:
- Classic CTF is the oldskool style of Capture the Flag. It works with pickups, flagrecovery and you only can make a capture when you own flag is on its spot. Like in SOF1 the flagcarrier will make it buzzy sound which allow the other team (or your own team) to track the player to frag/support him/her...

- Capture and Hold is DM with a flag. This gametypes comes in a FFA and a Team version. Like in CCTF the flagcarrier makes a buzzy sound that helps to locate him/her (and prevents unnecessary camping).

- The Goldrush gametype is a mix of INF and CTF. It's a kind of 1 flag CTF. There is one flag in the center of the map of which both teams try to grab and capture it.

- Sabotage is a gametype where each team tries to blow up the enemy base

- Last Man Standing is the FFA variant of Elimination. When only two players are left they start coughing which helps to locate the other player (which hopefully is less boring for the ghosts/spectators).

- Capture the Bunker is DM gametype that comes in both a FFA- and a teamvariant. In CTB/TCTB the goal is to get possesion of "the bunker". When successfull you or your team will score extra points. Problem is that everyone is trying to do the same

Goldrush comes with 10 maps: 5 original ones and 5 conversions (4x SOF1 and 1x CS). Some big, some small, but they all

- Gangland (conversion of NYCCTF1, done by GODh)
- Bunker (conversion of NYCDM5, done by GODh)
- Factory Assault (kickass map By hector Infector)
- Mayan Temple (nice small terrain map by Marko)
- Backalley (conversion of NYCDM4, done by GODh)
- Alcatraz Assault (nice teamplay map by Hector nInfector)
- Chop Suey (cool map by Marko)
- Jungledust (conversion of de_dust, done by GODh)
- Subway Gold (cool map by HellF1re)
- Parking (conversion of JPNCTF1, done by GODh)

Too many features to mention, but here are a few (most can be turned ON or OFF):
- Strafejumps
- Instagib mode
- Crosshair for enemy players
- vsay_all (for taunts)
- Start with or without armor
- An extra radartype
- Skillfull players can get "on fire"
- Lots of new sounds
- Extra skinpacks, including female skins
- Etc

In this version there are no new weapons (no modeller/animator yet) but there are a few small changes:
- For the butchers out there everyone start with 9 knives instead of 6
- The SOCOM is silenced
- The nades from the M203 don't explode on impact. Instead of that they are timed and explode after 2 seconds. This makes it harder to hit someone running, but it also has its advantages: due the fact it doesn't explode on impact you can shoot against objects. This way the grenade bounches back in an angle. With a bit of skill you are able to shoot around corners and clean up those campers out there

Time to try it yourself... we think it's worth every bit of it... let the carnage begin

LSC
OBI sok azt mondjátok meg lécci hogy lehet beállítani hogy csak belsõ nézet lehessen spec-bõl.Amúgy ugyanaz a realdamage van a szerveren.

LSC
Hé magyarok!Terveztünk mára egy gyakorló wart de nem nagyobn válaszoltak a kihívottak.Aki akar velünk 1 et gyakorolni ma este 18 vagy 19 kor szóljon itt.Mivel az OBI szerverek fullon lesznek ezért a ..::CB::.. szerveren lenne.

Dud [OBI]
Nehéz megfelelõ helyet találni. Eddig egy olyan hely volt, ahol azt mondták ok, mehet a dolog, de csak áprilisban... Lehet hogy nem kéne említenem, hogy valaki tutira lehánnya a falat?

SGP
Aki nem szeret napokig a másik hányásából táplálkozni, annak megjegyzem, hogy a mostani LAN partyn nem kell az alant felsorolt dolgokra számítani
SGP
Ez nem ilyen egyszerû. A log filet egyben kezeli csak. Nem lehet lesortolni, hogy csak az elsõ 90 player adatait hagyja meg. Hozzáfûzni a következõ logot meg pláne nem 😞

Az a sok marhaság ami benne van, eltünik a következõ frissítéskor(holnap 7).
Tehát már a mai eredmények benne lesznek!
Dud [OBI]
Volt ott minden! Kibaszott jó partyk voltak azok! Dali szét RPG -zte a retákot, Rambóval két széken aludtunk a romtanyában, varrodás élmények, IBK, Johnnynál Tatán pokrócok alatt remegõ kézzel C&C..... húúúú bazzeg rohadt hosszú lenne, ha mindent felsorolnánk.

Azért ezt átírjátok ugye?
b e s t of
Check for the most out- and instanding 😉 players and happenings on this
Unreal Tournament
server.

A régibõl legalább az utolsó 90 helyezést eredményét meghagyhattátok volna.
SGP
Bezzeg a híreket nem olvasod, mi?
zSo
OBI-s fiukak !

Ugy latom mint ha Stat behalt volna az OBI site-on....... vagy rosszul latom ?
Grave Digger
nahh akkor bye gyerekek egy idõre, nekiállok winfost telepíteni. Remélem az esti warra készen leszek, mert így még bénább vagyok, mint eddig voltam😊

-spigi-

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

zSo
Nem.... Siman 50-90 es pingel ott alldogaltak
gondolom -1 es pinggel éppen töltötték a pályát...
zSo
Kis negativum azert a dologban az volt, hogy 5-1 es allasnal, sajna Qnosi kollegat meg kellett kernem egy NEXT MAP utasitasra mert osszesen 2-1 ben harcoltunk, a tobbi kocsog meg kint uldogelt Spectatorba............. hogy szakadnanak meg

Megegyszer koszonom Qnosi a gyors reagalast.