Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
skip, ment emil, lesd meg

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[DCF]SkipeR
Visszaállt a régi szerver. A mûtét nem sikerült, a beteg elhalálozott. 😞 Maybe next time. Több kisérletezés nem lesz, majd csak a végleges átállás elõbb utóbb 😊 .

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Taptarap
CB-ek megy a life szervere. pl:TS?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Stotoo
Jah és ne az sg-s címre küldjél e-mailt ha küldesz, mert azt nemnezem

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
Dali kérdezz, picit én is értek hozzá de tudok egy két embert aki linux guru szóval ha nem tudom akkor megkérdem tõlük.

Stotoo
A beteg elhalalozott? Megoltetek egy p4et ?

Dali
Valaki aki Lájnuksz májer az segíthetne nekem egy-két kérdésben. Elõre is köszi.

Teccikérteni?

Dali
Visszaállt a régi szerver. A mûtét nem sikerült, a beteg elhalálozott. 😞 Maybe next time. Több kisérletezés nem lesz, majd csak a végleges átállás elõbb utóbb 😊 .

Teccikérteni?

LSC
már tárgytalan mert mennek az OBI szerverek.

LSC
OBI-sok ma estére nekünk a password és port ugyanaz?

LSC
mitöl tört el?

LSC
ideiglenesen megy a CB szerver.
212.92.18.49

Grave Digger
vakok közt a félszemû😛PP😊))DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

jut is eszembe: szilánkosra tört csukló poweeeer!!!!

teran
nincs valakinek végigjátszás a z elsö feladat a pragai uca de hol kell felmenni mert mindenkit kinyirtam de nem tudok tovább menni?

hehe most legalább ízelítõt kaptok a sorsomból

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Grave Digger
Micsodaaaaa???? Nahh OBI-k az új szerverért dícséret és egy ajándék frag, de a késlekedésért súlyos árat fogtok fizetni😊)))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Dud [OBI]
Sajna csak estére. De igyekszünk.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
OBI, mikor lesz már szerver? Kezdenek elvonasi tuneteim lenni, így is leszokóbvan vagyok a cigirõl, legalább kettõbõl csak egyben szenvedjek elvonási tüneteket

Pano
még ki kell választanod majd a magyar nyelvet, utána betölti és müxik

teran
kösszi megkaptam és fel is telepitettem akkor most csak inditás és mükszik?

LSC
Azért érzed rossznek mert nem hal meg feltétlenül 2 lövéstõl.Úgy vettem észre ha hátba lövöd vagy fejbe egybõl meghal.

Pano
de itt 7-8 ember folyamatos kempelésérõl van szó 😊

Birk@
Azért a CFT-en is vannak szituk, amikor igenis szükség van rá, hogy valaki beálljon védeni; nem egyszer történt, hogy mindenki rohant mint a birka, az ellen meg lazán begyalogolt és elvitte a zászlót. Fõleg ha már csak 1 pont kell nekik

Birkus Maximus

Pano
nekem nem jön be a vietcong... sebzése tök ugyan az mint a bf-é

http://www.vietcong-game.com/uk/downloads.html

szedd le a patchet is

LSC
Az LW gyerek itt sem kempelt nehogy azt higgyétek.Amint látszik is zászlót még véletlenül sem fogott.

Dud [OBI]
Sirály!

LSC
Életem legjobb csapata.Csak azt tudnám ennem az X3M Tomi-nak mi köze van az X3M klánhoz.
UI:Rommel mentsége hogy épp akkor jött.

LSC
ez a szar még ennyit sem enged feltölteni az uw-ra.Na akkor elküldöm.

LSC
figyi 1 MB-nél nagyobb nem biztos hogy átmegy mail-ban ha nem kapod meg szedd le innen.
http://lsc2.uw.hu/sof2hun1.exe

Az usas dologhoz csak annyit tennék hozzá, hogy rohadtul bosszantó de semmi képpen nem nevezném lámának.Ilyenkor én is elõveszem és BOSSZÚ BOSSZÚ ÉDES BOSSZÚ 😄 LoL
Pano
összes CTF mapot akartam írni 😄

Pano
így van life... Mi tegnap LSC-vel marhára felvágtuk ezen az agyunkat, a dícséretes LW clan ismét jelent volt és végig kempelték az összes CTF portot, nomeg a többiekrõl nem is beszélve. Én meg ha mentem elõre, halodtam, hogy jön valaki a zászló közelében, behúzódtam egy sarokba shotgunal, odaért és még engem camperezett le. Aztán, nem is tudom ki kempelte végig a 30 percet 2 helyen... 😛

Persze én az utobbira gondoltam.Természetes ha védeni kell a zászlot akkor védjék.De ha nem kell.Akkor mi az i.... áll ott 8láma és elbujva várja az ellenséget.Ezt mind a piros és kék oldalra értem.Én nem hasonlítanám az usas lámához.
Én úgy szeretek játszani ahogyan az az iratlan játékszabályában irva vagyon.Ha a táskásrol beszélek akkor az a dolga, hogy kampeljen a védõ de nem a zászlós CTF-en.Hisz akkor ha nincs ki elhozza a zászlót akkor nincs játék vagy 2-4 ember erölködik, hogy legyen játék.
Pano
senki nem mondta, hogy aki usast használ az lama. Én legalábbis nem mondtam. De úgy döntöttem, inkább kimaradok a vitából

Az-az boldog szülinapot
Birk@
Happy BirthDay

Birkus Maximus

Dud [OBI]
Zottya -- szülinapot ünneplünk!
És ha már ott vagyunk, akkor dumálunk is egyet. Szerintem nem zártkörû, nagy titkok nem fognak elhangzani. Ha akarsz gyere. Szokásos törzshelyünkön: Silver-Stone étterem, 18h.

Dud [OBI]
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Épp a szervereink fejlesztése folyik. Ez azt jelenti, hogy délelõtt és lehet hogy elhúzódik estig, nem lesz szerver. Akkor viszont egy erõsebb vason lehet kiontani újra egymás belét. Ez már egy: P4 2,2 / 1GB RDRAM ... szerver. A másik szerverünkön pedig ha megoldható, akkor 2 Vietcong szerver fog menni, egy jelszavas és egy jelszó nélküli port. Ha nem megoldható a több port, akkor jelszavas, vagy jelszó mentes port fusson??? Játékosok száma mennyi legyen? 20-30-40???

Sáska
Igazad van. Bár néhányan tényleg megérdemlik az USAS-láma címet. Mert az kurva idegesitö, amikor jön vki Usassal, és arcbadurrant, holott tudom, csak azé' tud leszedni, mert USAS van nála....
egyébként azért lámázzák/zuk az usast, mert annyira nagy célzó-skill nem kell hozá, elég ha szembeállsz az enemyvel....

jóóvannaaa, rossz napom volt.
az elsõ két alkalommal megyek, segítek a társamnak, kinyírtam az ellent, erre az utsó pillanatban meg belemegy a tûzvonalamba.
utána meg rosszkor dobtam a gránátot, azt repültem is.
aztán átmentem port3-ra és ott egyetlen tk%-ot sem kaptam , bár fragekben sem jeleskedtem, majd legközelebb...

Sáska
Ez zártkötû OBI gyûlés lesz? Mert ha nem, akkor egy lightos sörözésre én is befizetnék😊
Persze, csak ha jöhetnek nem "bennfentesek is"

Dud [OBI]
Ma lesz egy kisebb OBI összejövetel, ahol alkalmunk lesz megbeszélni a szerver dolgait is. De valszeg jelszavas lesz az összes port. Legalább 500 -an játszanak rendszeresen a szervereinken. Ezek közül 200 -an klánokba tömörülve játszanak. Én próbálgattam játszani más szervereken is de mondhatom, hogy a miénken játszanak a legjobb tudású arcok. Mindezek mellett hosszú tisztogatás után az idiótáktól is meg tudtunk szabadulni.
Szal épp ezért gondolom (és az OBI -ból gondolják még egy páran), hogy jelszót rakunk az összes portra. És MINDENKI csak az eredeti nevével játszhat. Az elõnyeit gondolom nem kell ecsetelnem. Errõl persze ma még beszélünk egy sör mellett.

Rambo [OBI]
Nekem a kempelésrõl ugyanaz a véleményem, mint az USAS-ról. Ha a védõ csapat kempel: bazz, az a dolga. A CTF-ben a csapat egyik része támad, a másik véd. Persze van egy-két olyan pálya, ahol a védekezés abból áll, hogy beszorítod az ellent a saját zászlója elõterébe, de minden más esetben normális dolog a védõtõl, hogy nem a tér közepén ugrálva várja a támadókat.
A kemper láma (piros csapat vagy CTF védõ esetén) ugyanakkora hülyeség, mint az USAS láma.
Persze ha valaki kékként kempeli a saját védõ helyét, akkor tényleg gyökér.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Van CTF-böl magyar port?
Birk@
Erre van a magyar port 😊

Birkus Maximus

teran
ja légyszives.elöre is kösszi.
ez az i-mail:[email protected]

Egy kérdés az OBI-nak.Most a CTF portotok látszik az aseban?Mert egyre több ismeretlen játékos "játszik " rajta.Azért tettem idézõ jelbe mert mindennek lehet nevezni csak játéknak nem.Bent van 4-5 ismert játékos azok zászlóznak az összes többi kampel mint a disznó.Ez már nem is játék. 😞
Sajna ezt szeriontem nem csak én gondolom így.Látom a társaimat és az ismert játékosokat, hogy bemennek játszani majd elkezdenek beírkálni és a kampelõket finoman elküldeni melegebb éghajlatra majd 10perc mulva inkáb kilép a játékból.