Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stotoo
War közben próbáltam oldani a hangulatot, mert nálunk a többiek eléggé paráztak, remélem nem sértettem meg közületek senkit Dud

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??mennyi lett??

Dud [OBI]
Hát van vagy itt a szobában vagy 30fok + alig látok már a cigifüsttõl. És mi tagadás, rámfér egy zuhany...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Stotoo
Ja és Dudnak izzad a picsája

Stotoo
Köszi a wart OBI nagyon jóvolt!

na igen a kapitalizmus egy remek példája...

GSXR
Vegyél 1 Soundblaster Audigy 2-es hangkártyát és kapsz hozzá eredeti SOF2-õt és Hitman 2-õt.
:o)

Pano
apropó boltboy, szeretnék venni egy eredeti sof2-t, ha még tudsz nekem szerezni. Ha van még számomra, akkor küldöm az adataimat 😛

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nagy faszok, eladják újításként az eddigi ingyenes patcheket magába foglaló gémet új játék árán 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano

Pano
hüm? na, akkor felnyomom hozzám aképet 😊

Pano

Pano
az OSP-t nyugodtan feltehetétek volna a karbantartáskor.. hamár egyszer az nem sikerült. MAx, nem kellett volna mégegyszer leállítani a szervereket 😊

LSC
én fogadtam már.

Kolin Mekré
Remek 5let az OSP. Ehhez kapcsolódna frenetikusan ügyes kérdésem Tehát az OSP-n van ugyebár Spectlock, és meg lehet invitálni 1-2 embert hogy nézhessék a fightot! Szóval mehetnének be az embereke nézõnek ha spectlock van az nmy csapaton? )magyarul csak azt a csapatot látná akik meginvitálták)

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Stotoo
SGP készülj az alázásra Hogy ki kit az majd eldõl

SGP
Ja, lesz OSP is minden porton!
LSC
TDC?

LSC
Pilu-t és Állatgörényt lehagytad.

[DCF]SkipeR
Ehh ehh ehh hehe bakker ez... no commentBWHAHAH😄D

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Stotoo
Amugy énis utálom az Aldisokat - mindig lelõnek

Stotoo

[DCF]SkipeR
vagyis

[DCF]SkipeR
,I,,

Stotoo
Skiper te pöcs vagy szal mondasz amit akarsz

[DCF]SkipeR
Szevasztok! Jó ötlet ez a szavazós dolog. Én az ALDI klánt utálom, ezért egyértelmû, én arra voksolok, hogy ne adjatok nekik pass-t. Na mindegy.

SGP
Ott már én is saját névvel fogom nyomni, nem lesz értelme a "csendes megfigyelésnek"
Nem hiszem, hogy bárki meg meri majd kockáztatni, hogy sumákoljon!
Stotoo
Bakker nem érzem magam formában, Szal lesz egy kis esélyetek 1-2 kört nyerni OBI

Pilu OBI
Én meg minden klánnak akik végigharcolták a ligát.

Pano
én -ha klánokban gondolkozom- az FX, ALDI, SH, CHC, X3M klánoknak adnék belépést

Pilu OBI
A jelszavas portok lényege: Ha valakit álnéven látok játszani, vagy nem jogosult használó, ASE-bõl kérdezés nélkül bannolom. Aki sumákolni akar a kilétével és másokat baszogatni, annak ott lesz a public port jelszó nélkül.

Pano

Mondjuk, szerintem is meg kéne szavazni, kiket engednének be.

Pl obi, gyûjtsétek össsze, hog ykiknek adnátok Ti passot, csináljatok egy szavazó gépet a nevekel és ide nyomjátok be a címet, pl obi.servegame.com/szavazas.php
Így mindenki tudna szavazni, és akire nagyon kevés szavazat érkezik az nem kap. Ez csak egy 5let, ne kövezzetek meg 😊.
(fontos, a szavazógép ne csak 1 szavazatot fogadjon el ugyanazon cookie használójától)

Pano

zSo
A Kulfoldieket majd megszavazzuk hogy ki lephessen be a serverekre es ki ne ?????? Vagy hogyan dontjuk el ???

En az alabbi embereknek nem adnek pass-t :
Neutrogenik
Ventillator
Rotor
2secrus (valami lyesmi)
Rain
Qnsi
SGP
Rambo
Dud

.............. na jol van csak vicceltem.
LSC
A buzi LW-seknek nehogy adjatok pass-t.Szvsz.

Allatgoreny
Milyen az a goldrush mod?

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

rohadtgec
EEEEEz jóóóóóóóó😉

SGP
Mivel 2 lábbal állok fel, így természetesen, helyesen: felállás
SGP

Már volt szó róla régebben is, de ez lesz az új felálás:
A portok sorban:

1. public INF/DEM, jelszó nélkül
2. public CTF jelszó nélkül
3. private INF/DEM jelszavas
4. private INF/DEM jelszavas
5. private CTF jelszavas
6. private Goldrush mod, jelszavas

+ a war portok

A jelszavas szervereken a csürhétõl való védettséget élvezhetjük, az utánpótlásnak ott vannak a public portok.
Jelszó kap: minden magyar, a ligában résztvevõ klánok, az ismertebb külföldiek – vagyis akikkel szeretünk együtt játszani

Középdöntõknél 2 új szabályt vezetünk be:
- az alacsonyabb helyezésen bejutott klán kezdi a map választást, tehát õk lesznek elõl
- mivel itt már egyenes kiesés folyik, döntetlen esetén 3, az OBI által elõre meghatározott mapból kell választani

Pano
te dud, délelött emlegettél valami nfot a portokról, azóta sem írtad 😊

Pano
szerintem nagyon jó a bishop, de nehezn tudom azt elviselni, hogy max 20 az fps-em és szaggatok mint az isten...

Ford Fairlane
Akkó' golyóálló helyett vigyél zseblámpát, 'oszt kész !!!!

I.C.ram
Nekem maga a pálya azért nem tetszett, mert nagyon sötét, és 2-es gammával nagyon ocsmánym ár a játék. 😞 De a magyar vonatkozások királyak. 😊
Dud [OBI]
Még nincs kész. A szervert reszeli a Dali épp. Ha elindul, azonnal jelzek.

Ford Fairlane
Mik is a Vietcong szerver paraméterei ????
Kipróbálnám.

Elõre is köszi az infót.

Dud [OBI]
Neeem az nem úgy volt! A nekrofil csak úgy arra járt, Qnosi magátol jött ki egy kis gyömöszre!

Ford Fairlane
Tegnap láttam a Bishopot elõször.
Nagyon fasza !!!!
Ráadásul szét röhögtem magam, amikor megláttam a nevem a kriptában ! Megalol!
Szegény Qnosit kihúzta egy hullarabló.... Képzelem mit mûvelt vele az a nekrofil állat !!!! 😊)))))

Gratula, Phantom !!!!!!!

Ford Fairlane
Ha összeszeditek magatokat, még meglehet !!!!
Ne adjátok fel !!!!

Dud [OBI]
A 2 -es csoport állása igen érdekes. 6db 9 pontos csapat van. Nagyon nyílt, hogy ki jut tovább a 4. helyen...

Dud [OBI]
De jó lett volna nekik!

Qnosi [OBI]
Pupci, ha megvertetek volna GBS-t ti jacchattatok volna velunk 😉