Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
Rain holnap bejossz a CD-kert vagy elküldjem.

R@in
Ha nem emelkedik az ár akkor igen.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

NaNoKuTyA
Sajnos nem lesz rá alkalmuk!!!!

\':..:\'

Grave Digger
Én ott voltam, de jó fél perc mulva kiléptél

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
Mármint Te Pano.

LSC
Bocsi nehogy komolyan vedd.

LSC
Kõbánya hoszú Õ köcsög.

LSC
vagy esetleg a Fehér Ház nagy terme?

LSC
Köbányán a Pataky?Régen voltak ott is rendezvények most nem tudom.

LSC
Biztosan.

LSC
annyit sikerült pont össze tarhálni a nyugatiban a beteg gyermekedre hivatkozva?

LSC
de mér jáccol 1280 ban?Tök fölösleges.Azért látod olyannak mintha lag-olna,nem lehet több az fps 15-nél.Vedd le 1024-re nézd meg úgy is.Nem akarlak meggyõzni hogy hú de jó bár szerintem a fegyverek is marha jók és azért a 4200 sem egy ûrrakéta hogy 40 fps-el menjen 1280-ban,és azt is el tudom képzelni hogy be van kapcsolva nálad az antialiasing vagy anisotropic filter ami rohadtul lelassítja a kártyát.Amit semmiképpen nem nevezhetsz rossznak az pl amit a bf-ben kicsit elhanayagoltak(nehogy félre érts szeretem a bf-et)át lehet lõni a falakat,és ha valakit eltalálsz 300-as ping-el akkor az el van találva nem kell elé célozni meg ilyenek és ez nálam felvitte a játékot vagy 4 ponttal(10-bõl).ha valaki szalad 150 méterre vagy épp kötélen csúszik le kötélen simán lelövöm sniper-al és ez hatalmas feeling hogy nem a ping-ekkel kell kombinálni(ezért is untam meg) mint sajna a bf-ben és sok más egyébb játékban,és még az a szomorú ebben hogy a bf kimondottan multi-ra készült játék ebben pedig egy nagyon jó single is van.Szerintem mindenképpen adj még esélyt neki ha lessz törés és elindul a Magyar szerver meglátod még megköszönöd egyszer.Amúgy a single-t próbáltad?
Mindenkitöl bocs akit ez nem érdekel.ja😊,még valami,amikor elkezdtem jáccani a még nem hivatalos beta-val neten a tele bug-os játék,úgy megtetszett hogy beszereztem az igi1-et(köszi Life)és végigtoltam azt is.

Dud [OBI]
Errõl jut eszembe. Nem találok egy kibaszott helyet ahol 30 ember elférne gépekkel székekkel asztalokkal.... stb mindennel együtt. Pontosabban hely lenne, csak 1 nagy hiányossága van mindegyiknek. Sehol nem lehet bagózni. Márpedig ahogy tudom a fele társaság bagózik. Ha van valakinek 5lete csak szóljon (a helyet illetõen).

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

LSC
mer csak két percre jöttem a gép elé de ma még felmegyek.

Dud [OBI]
Gyere el a következõ LANpartyra és megnézzük mi a gond. Ott tudunk segíteni.

Dud [OBI]
Ja és "azt" mindenképpen küld az SGP -nek, ha megy ha nem, mert el kell küldenünk a megfelelõ helyre.

Dud [OBI]
Vártalak a War3 -on. Praga megy ott, ott van köd. Na kipróbáljuk???

Qnosi [OBI]
hoztam lol 😄 ... hoztuk 😊 .. muhiba .. kesovan 😄

Qnosi [OBI]
Meg regen nyomtunk egy friendly 6on6 ot meg 10es rendszerben ..
31-23 lett ide .. Col1et hoztam 10-3ra es Fincat 10-8 ra .. Ha megmondom, hogy col1et hibatlanra vedtuk, a negyediket ki tudod szamolni 😊

Persze ez nem azt jelenti, hogy most is ez lenne az eredmeny.. lehet, hogy siman mattolnanak minket egy 28-0al 😊

Pano
mert nekem se mindegy az ár, mert pont annyim van, hogy a játékot meg a postaköltséget ki tudjam fizetni 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
ha nem változik az ára megvárom. De ha drágább bolt, akkor írj egy emilt mielött elküldöd, oks?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Grave Digger
Hahhh Bolt lebukott, biztos õ volt csongor is😊)))

-spigi-

loooooooooooooooooooooooool bolt!

DayWalker
OK, semmi baj . Velem is történt már ilyen. Akkor melyik verzió várható majd?

I.C.ram
Multit nem próbáltam, de nyitottam egy szervert, hogy megnézzem milyen a multi. Az ajtókba állandóan beleakadok, a fegyverek nagyon gázosak. Belsõtérben, meg játszhatatlan, mert olyan mintha lagos lenne. Ja és Ti4200-asom van, max detail 1280*1024*32-ben.
zSo
Sajnos a mai WAR-unkrol is meg kell allapitanom, hogy hiaba jatszom mar reg ota, en kibaszott bena vagyok, egyszeruen nem tudok ugy jatszani mint masok hiaba kuzdok. Olyan erzesem van (volt) mint ha az ellenseg folyamatosan latna.
De azert kilottem 1x 2x en is oket hala a jo istennek.............. De nagyon durvan nyomtak. Egyre jobban kivancsi vagyok arra hogy az OBI ellen mit csinalnak...... Varom nagyon... Nagyon
Taptarap
Mért nem jössz a ts-re?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

zSo
Bocsi DayWalker de valahogy nem az en nevemben irt ez a szar forum...... Valami kocsog nevet es logojat fuzte hozzam.... FORUM BUG
zSo
Aki eredeti SOF2-ot kert tolem az szerintem varjon, mert a Nagykerben azert nincs, mert varjak az ujat. Megvarjatok ????
zSo
A MARIUS beirasokat nekem sikerult csinalnom, de nem tudom hogy a francba.. HEHHHEHHHEHHEH
marius
Aki eredeti SOF2-ot kert tolem az szerintem varjon, mert a Nagykerben azert nincs, mert varjak az ujat. Megvarjatok ????

LSC
Lécci ne beszéljél hülyeséget valszínû nem dedikált szerveren jáccottál és úgy télleg szar de jó szerveren és ha nem 500-as pingel jáccanak akkor nagyon állat.Ha másért nem a single része is megér 2 CD-t mert annál hangulatosabb SP nem nagyon volt eddig.A grafikáról annyit hogy nem tudom milyen kártyád van,de DX8-as kártyákon nagyon szép a játék a vizet megnézted hogy néz ki?Nem sok hasonlót láttam még de amint mondtam ez is csak DX 8-al látható így.Egyébként biztos meg lehetetett volna csinálni sokkal szebbre is csak a hatalmas látótér miatt(nincs köd át látni vagy 300-400 méterre is)nem menne normálisan egy átlagos gépen.Aki akar egy jó single-t az töltse le.Amúgy hogy sikerült multiznod?Engem kivág mint a macskát.Úgynéz ki lessz magyar szerver majd ott próbáld ki a multit.

DayWalker
OK, de te ki is vagy?

I.C.ram
Na kipróbáltam az IGI2-t, de nagyon szar! Nem érdemes letölteni, vagy 2 cd-t áldozni rá! 😞( AI a lehetõ legszarabb! Félméterrõl löttem õket, és csak forogtak, hogy vajon honnan lõnek... Grafika a Quake 2-t surolja alulról.
Grave Digger
Nahh lejátszottuk a meccsünket az X3M ellen. Ahogy az sajnos várható volt simán gyõzött a jobbik. (bár...)<--- ide gondoljon mindenki azt amit akar. X3M - FDI 28-6 looooool

Pano
most pótold, mert kicsit felkurtad az agyam, hogy õszinte legyek

marius
OK!! Szerintem most azert nincs a Nagykereknel is mert jon az uj.....Ha tudok valamit jelzek ide, ok? ?????

nos valoban kimaradtak az emlitett dolgok az utso x napban de potolom igerem =)

Pano
1.- olvass emilt
2.- a sof2helpet 😊

lol pano melyiket? le merném fogadni h vmelyik PS-ese esetleg FDI -s volt =)
nemám nem játszunk ilyet 😊

DayWalker
BoltBoy, ha tudsz szerezni SOF2 Gold-ot ugyanannyiért, mint a másikat akkor azt kérnék helyette, ha lehetséges.

Pano
?????

Pano
Hát ez lol gyerekek, feltörték az oldalam. Ez kész...

egyébként meg sok sikert WoA! majd kesobb lehet h beallok enis...

IC passz! nalam mûxik a [email protected]..

NaNoKuTyA
háát! a te klántársad, én sajnos nem ismerem!

I.C.ram
Köszi. 😊

SotetBarmot hol érem el? MSN azt írja, hogy ismeretlen user a [email protected]
NaNoKuTyA
sok sikert!!

I.C.ram
SotetBarom
Warlord
Marine
ICram (gyk.: én)