Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy a két problémakör egy és ua?
[...] Te romboló állat! Te sátán!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lite: 1.02 ---> 1.03
Full: akárhonnan ----> 1.03
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
ami az obi honlapon van patch az már a gold-hoz van?
mert nekem az nincs meg...

[...] Te romboló állat! Te sátán!
Nalam legalabbis igy hivja magat😊
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

15:00s hiradó, hírek a Mohaa fórumról 😊
"Buziagyu faszkalap seggnyalo hulladék vagy bazmeg TE SZARNYALO FASZ!!!! ÉS TE MONDOD HOGY 130-as IQ-d van???????? Legfeljebb 30 bazmeg. Az a kevés is aki nem tudta honnan kell csitet szerezni mostmár az is tudja és már mindenki fog csalni te faszverõbuzi szopnád le a kurva isten retkes faszát rád nem lehet szavakat találni akkora fasz vagy!"
Ez volt az utolsó hogy betettem, csakhogy ne mohaazzatok véletlenül se 😊

mondjuk a monitorod 100 Hz-en megy, a játék meg 100+ FPS-en, akkor a max FPS-t 100-ra állítva ki lehet kapcsolni a vsync-et. ha ez nem áll fenn, akkor kell bekapcsolni a vsync-et

A monitor freki, FPS nem egyezik ????
Baze, az soha senkinél nem egyezik.
Amúgy hány éves a kapitány ????
Szóval a felpeccselt golden és a most piacra dobott golden között semmi különbség nincsen!!!!
A nevet nem mondanam meg igy egybol, mert nem nagyon emlekszem melyik OSAMA-s srac volt, nem is fontos a szemelye, de utolagos engedelmetekkel en akkor ott kapasbol le cheatereztem, es megkertem hogy ezt ne csinalja tobbet, legalabb nezzen be elotte mint ha kukucskalna, es erdekes mod meg valasz se jott. Lehet hogy csak nem akart vele foglalkozni, aztan elkepzelheto bar szamomra nehezn hogy veletlen volt, bar 1 vs 1 ben voltunk es keresgelt engem en meg camper modjara vartam, de minden szarakodas nelkul legyilkolt de kemenyen. Thermal nem volt rajta.
ELkepzelheto hogy veletlen volt, en nem is akarom oket biztosan megvadolni igy mindenki elott hogy csalt, de akkor ott, raadasul Mapo-val voltunk kozben Rogeren, o meg engem Spec-elt, es o neki is ez volt a velemenye.
Zarjuk le a temat, mert pontos infot nevrol idorol nem tudok mondani, de ha legkozelebb ilyet eszreveszek barmelyik OSAMA-s fiutol, egybol screeshotolom az tuti.
Egyebkent csak annyit meg a temahoz, hogy szerintem ez a server torony magasan a legtisztabb az osszes tobbihez kepest ahol voltam. Nemelyik serveren ugy ereztem magam, mint ha mindenki latna barhol is vagyok.
Inkabb jatszuk 1 vs 6-ot az OBI-val, ugy tobb eselyem lenne mint 1-2 Klan serveren ahol megfordultam. Aztan lehet hogy csak szar jatekos vagyok.

Megegyszer koszi OBI hogy utananeznetek.....majd legkozelebb jegyzetelek............ KOSZI !!!!
1. Nem tudom mi ez, de engem is idegesít😉))) nekem is néha elõjön....
2. Persze hogy érdemes!! sok bugot javítottak + új mapok...
Töltsd le és gyere gamelni😉))
gl & hf!!

1.Tök idegesítõ (ua ahelyzet a JD2-nél is) , hogy a kép egy váratlan egérmozdulatnál "elcsúszik".
Éppen, hogy csak. Én valami kép frissitési problémára gyanakszom.
2.A Gold edition-ban van annyi plusz, hogy érdemes legyen megszerezni?
Hát,köszi elõreis (vagy elõre is?)
Nem kételkedem abban amit írtál, de az a tapasztalatom, hogy 1 gyanús vagy megmagyarázhatatlan esetbõl nem mindig lehet pontos következtetéseket levonni.
Mindenesetre kivizsgáljuk. Küldd a mailt, pontos paraméterekkel(név, idõ stb)

Es nekem tok mindegy ki mit mond, errol tutira lattam hogy cheater mert amit lattam olyan nincs. Most nem reszletezem a dolgot hogy mi tortent mert hosszu, de leelenoriztem a helyet es csak ugy lohetett ki a srac hogy latta hol vagyok.
Teme ezennel rszemrol lezarva

Kerem ne szoljatok ehez a beirashoz, csak a duhomet akartam kiadni magambol.
Sorry hogy ezt irtam.
- Fõúr ! Háromszáz forintom van, mit tud ezért a pénzért ajánlani ?
- Hogy szíveskedjen átfáradni a szemközti büfébe !
...........................
- Az szép. És mit csinál délután ?
- Akkor futja az utolsó kilométert.
Ugye ezten nem mondod komolyan te szegény. 😊
Azt sem tudod milyen az élet

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te csitjeidhez képest nulla az majomgeci ott
LOL fikázott jo ez az ánuszszaggató oldal😊
Azér az faszarcú a genya nofog.txt se semmi ott😊))
TS-re persze baszol benyalni állandoan csak SOF2 zöl meg kéne recskázni kicsit <- LOL
"
Ízelítõ a Mohaa topicból. Ha valakinek kedve támadna a Mohaa-hoz. jöjjön fel a #code.hu ra elveszem 😊