Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
vagy találjuk ki??

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
DCF jelszo?????????

R@in
Mert nem voltak egyenlõk a csapatok percek óta, nem kevés figyelmeztetés ellenére...Mindig van vmi bajotok.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

The Garrett
leszedtem énis. Nagyon nagy mértékben odabasz!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Tényleg tisztázzni kellene mit tehet egy amdin és mit nem... most is game közben támad az ellen közbe teszem le a bombot... erre: admin paused the game.
Azért álljunk már meg egy szórA...

hova kell bemasolni mapokat?
Elõ
Taptarap
THX.

Ford Fairlane
Üdv!
193.188.140.25:20101

Taptarap
DCf mi a szerveretek IP cime vagy láttttyyyyya az ASE???

Ford Fairlane
Elõkerültél faszikám ??!?!?!!?!?!!?!

Ez viszont Grosse ellen szól!
(HW Insider) TyrGod ... lassan házioltárt kell emelnünk a tûzforró Mátrix hírei miatt 😊) Ez itt kérem a FINAL FLIGHT OF THE OSIRIS trélerje és NEMKICSIT BÜNTET!!! Aki esetleg egy hegyi barlangban töltötte az elmúlt hónapokat, annak elmondom, hogy ez a egy a Mátrix által ihletett full render filmecske, amelynek történetét a Wachowski tesók írták, viszont a renderelésért a 3d animálással épp most ismerkedõ Square végezte 😉. Nos egész tehetségesek...

www.hardwired.hu

Nekem TECCIK!
zSo
Megkaptam. OK OK OK
costum mapokat honnan lehet letolteni?
zSo
Tudom !

De magamban sem tartom.
zSo
OBI !

ide kuldjetek a levelet plz : [email protected] es [email protected]

az egyik levelezoszerverem nem mukodik, igy ott nem kapom a leveleim
Ford Fairlane
Viszont nincs pogácsa !!!

SGP
Azt hiszem, hogy egy kicsit el vagy kapatva.
Mondj egy másik szervert ahhol így ki lenne nyalva a játékosok valaga!
Azért kaptak mások is admin jogot, hogy nagyobb lefedettséget adjunk. Ha a szerveren 17 ember akarata érvényesül, akkor azt sikerként könyvelem el. Biztos szar, hogy abban a 3-ban voltál akiknek nem tetszett. Mi van, ha nincs admin és Te nem szereted a mapot?
Ha zavar, hogy azok lettek adminok akiket nem bírsz, azon nem tudok segíteni.
Azzal egyetértek, hogy Balaine egy kicsit hebrencs, de már be van fenyítve!
Dud [OBI]
Ja és ezt nem kéne. Ok, hogy ideges vagy, de ez még nem indok. Nyugi, majd beszélünk vele. Bár megjegyzem, én többször figyeltem álnévvel és akkor nem volt bunkó. Jól tette a dolgát (azt a keveset). Ha néha hülye, hát ez van. Néha én is az vagyok és akkor olyanokat teszek amiket magam is megbánok. Mindenki hibázik. 1 hiba még nem érv hogy kikúrjuk az adminjelöltek közül (mert még nem az, csak jelölt). Rain az egyetlen állandó admin.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Mail ment.

zSo
OBI
zSo
ONI meg mindig ne kapta semmit.
Ford Fairlane
Jól van, ügyes vagy.

csabawarchief
Rain a legjobb admin !!! Többinek meg : 😊)

zSo
Ugy latom megint le vagyok ugatva, mikor eppen nem szopon masnak a farkat egybol.De en ott voltam, te meg nem. Egyebkent 1 csapatban voltunk, igy nem lott le, de a jatekomat (szorakozasomaz) zavarja.

Egyebkent ilyen erovel ANYAM is jo ADMIN lenne, mert mindig megkerdezne minket mindenrol, nyomkodna a be BINDelt szovegeket, es meg pogacsat is sutne.

Mapo es en minden este 2-3 (Mapo5) orat is jatszunk, es meg kell mondanom en semmi ertelmet nem latom az ADMIN-oknak azon kivul hogy allandoan bepofaznak. Ne vedje senki Grosse-t meg a tobbi kulfoldi ADMIN-t mert semmi ertelme, elottem ok KO leszerepeltek.

Sokszor nem erzem mar jol magam a servereken, mert itt lassan mindent lehet. TK ha az ellenseg nem tetszett vagy lelott, palyavaltas (allitolag mindenki megszavazta) es ha 3 ember nem szavazta meg, akkor ok mar le vannak szarva ??? Amikor nem volt ADMIN ez a kis kocsog, siman jo volt , vegig ment minden palya, es erdekes mod senki nem reklamalt akar itt a Forumban hogy szar MAP valamelyik es vegye ki OBI.

Ezennel bejelentem, hogy sokszor alneven le fogom TK-zgatni azokat a kocsogoket akik elrontjak a szorakozasomat. Az nem zavar ha lelo, de minden mas igen.

Ford Fairlane
érdekes, most otthonról nézve, megint a Dalai Láma mosolyog rám.....

[HUN]PAStheLoD
amikor bent voltam jól csinálta... call vote gyakorlatilag...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ford Fairlane
LOL

Ford Fairlane
Akkor jó, mert én meg rádmásztam....

zSo
Na mar lenyugodtam. Sorry az elozo beirasert, de ez az igazsag.
Ford Fairlane
Érdekes, amíg bent vagyok, mindig jól teszi a dolgát. Tegnap egyesével végigkérdezett mindenkit, hogy legyen-e pályaváltás, mert mindenki utálta az új kimondhatatlan nevû pályát. Miután megbizonyosodott róla, hogy 20 emberbõl 18 akarja, átváltotta. Szerintem jó admin. Egyetlen hibája, hogy sokat poénkodik a beírásokkal adminként. Bár sok nekem szól belõle, úgyhogy LOL.
Bár ha jobban belegondolok, biztos le is lõtt téged párszor, úgyhogy nem csak egy KOCSOG fiatal kis hulye, hanem mocskos csííííter is biztosan.....

zSo
Faszom tele van !

Grosse mint ADMIN ugy valtogatja a Mapokat mint mas a gatyajat.
Kurva eletbe hogy itt is ilyen ADMIN lett mint 1-2 mas serveren. Fiatal hulye gyerek. Elvezi a hatalmat.
Faszom bele, ebbol elegem van. 2x jatszottunk HK1-et mert o ugy akarta, majd utana 1 uj palyat 1 kor utan atlepett.
Nem varok erre magyarazatot, mert megmagyarazni mindent meglehet. A enyeg a lenyeg, ez egy KOCSOG fiatal kis hulye.
Ford Fairlane
Jónak tûnik !!!
Örülök, hogy lesz móka!
8kor találkozzunk a DCF szerveren !!!

Taptarap
Nekünk volna kedvünk DCF ha nektek jó.

The Garrett
ffasz kivan ..... bocsi nem ezt akartam....
Nekem egy solider of Fortune doboz van kicsit átmontírozva... kiért ezt 😛 na mind1 akkor ne nézzetek oda 😛

Dud [OBI]
Nemsokára megy.

[HUN]PAStheLoD
tudom de ha nem a farkasnlnit akarod akkor kattany jobb majd tulaj ... stb

Petyus_
Tudom, de itt a fórumban nem az van. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

[HUN]PAStheLoD
katt rajta jobbgombon majd a tulajdonságo és az a címet IE-be pötyögd be..

Petyus_
Én egy gusztustalan feka nõt látok.. pöccsel. 😄

Petyus_
Hát nem!

Ford Fairlane
Tök jó, délelõtt még nem ez volt 😞)

hát, nagyon nem 😊 Egy jó kis faszal ellátott "nõ" 😄D
The Garrett
bocsi kurvaára nemvágom msot mivan... nekem egy Solider of Tibet doboz van a képen nektek nem?

The Garrett
mivan? HW-n találtam...

R@in
8-tól aranyom 😊

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

zSo
OBI !!

Ma estere se pass se palya infot nem kaptam.

Lesz valami ?????
Ford Fairlane
Héééé fijúúúúk !

Bármejj klán, amejjiknek kedve van DéCéeFet lûni, annak puskálya elé veti magát azon lúzercsapat, amejjiknek taglya vatyok. Idõpont: maji nap, nyóc óra.

Edzéslyellegû röhögésgazdag fánvór a cél.

Petyus_
Garrett ne legyél ily láma, hogy a somethingawful-ról linkelsz! Büntibõl [email protected] küldjél egy mail-t!

Többiek: nehogy félreértsétek, Garrett nem ezt akarta belinkelni.. ez egy ilyen rohadék oldal.