Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd csak meg ezt
A GBC az Game Boy Color.
Azt NEKEM nem mondta hogy a GBShez megy...
Tudom DUD és köszi de akkár hiszed akkár nem a Visegrádi utcában nincs.Csak enternet és annak is csak a rádiós internete.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Te Rain! Mit jelent a Posse?
(A GBC-t tudom, Ghe Bobbedmans Clan)
(A GBC-t tudom, Ghe Bobbedmans Clan)

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Figy. Már mondtam hogy ott van Chello (ha jól tudom a 13. kerületbe költözöl). Az még mindig jobb mint a semmi.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Te meg egyébként honnan tudsz ilyenrõl?
Asszem ki akarja próbálni milyen nulláról felhozni egy új klánt. Töbet nemtuudok elmondani kéremkapcsojja ki.

Passz ADSL az egész környéken nincs valami rádiós marhaság szerintem ha jobb nem lesz. Murphy törvény ahová te költözöl biztos nem lesz jó netszolgáltató.
állat mitr akar kipróbálni?? mért lépett ki DCF-bõl??
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem nem csak vagy 10 Mohaa-s meg :petyus of CODE is is ott jár egyetemre.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én motorosbalesethez hívtam mentõt egyszer, de hál istennek nem történt komoly baja a motorosnak, Hál a védõruhának. Srác dombról lefele ment 70-80 al (motoron épp elég) és kicsúszott a kanyarban => motor neki az oszlopnak az ut mellett a srác meg 10m -t csúszott( bukfencezett) a földön.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem ezt az életben nem fogom elfelejteni, amikor odaszaladtam a lánynak még nyitva volt a szeme de nem hiszem, hogy látot mert eléggé üveges volt a tekintette utána felakadt a szeme és minta pislogna csak lassan lecsukodott a szeme valoszinû, hogy akkor esett teljes komába.Rendõr vagyok láttam már ilyet egy párat csak akkor már mindig a végeredmémy volt + a mentõsõk már ápolták a sérülteket. Olyan érzésem van szégyen ide vagy oda mintha sirógörcs akarna rámjönni.Nem kivánom senkinek ezt az érzést.
az kurva jó ám ember 😊
Kérjük, a spectlock bekapcsolását az OSP-ben! 😊
Kérjük, a spectlock bekapcsolását az OSP-ben! 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Egyszer én is láttam élõben egy hasonló sokkoló dolgot. Szar ügy. Egy darabig nem tudtam elfelejteni.
Kösd le magad valamivel, ne ezen agyalj. Amit tehettél, megtetted!
Kösd le magad valamivel, ne ezen agyalj. Amit tehettél, megtetted!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
na akkor nyomás a szerverre hentelni =)
Bazz akkora balestet láttam alig 2 méterrrõl/kispolszkiba frontálisan a vezetõ felõl belerohant egy csuklosbusz/ kb a kocsi jó 3 métert repült.Egy 19-20 éves csaj vezette a kocsit és teljesen leblokolt amikor meglátta a buszt, hogy jön pedig szerintem el tudot volna hajtani elõlle.Gyerekek alig birtam hazajönni kocsival még most is úgy remegek mint a kocsonya.
Ja a magyar mentõsõkrõl néhány szót /én hivtam ki a mentõt meg a tûzoltot mert a benzin is folyt ezerrel a kocsiból és a motor meg ment nem lehetett leállitani/ a csaj el volt dõlve a kocsiban az anyos ülés fele az ajtón támaszkodot a feje totál nem volt magánál ODA MEGY A MENTÕS KINYITJA AZ AJTÓT AZ ANNYOS OLDAL FELÕL ERRE A CSAJ KIDÕL A KOCSIBÓL!!!!! na ha a ütközéstõl csak megsérült a nyaka ami igen valoszinû mert a fél feje be volt törve ettõl a mozdulattól biztos kitört.Sorry hogy ilyet irok ebbe a forumba de még életemben nem láttam ilyen közelrõl ilyet.Arra sem emléxem mit beszéltem a mentõs diszpécserrel olyan sokkot kaptam.
Még csak annyit remélem a csajnak semmi komolyabb baja nem lett.
Ja a magyar mentõsõkrõl néhány szót /én hivtam ki a mentõt meg a tûzoltot mert a benzin is folyt ezerrel a kocsiból és a motor meg ment nem lehetett leállitani/ a csaj el volt dõlve a kocsiban az anyos ülés fele az ajtón támaszkodot a feje totál nem volt magánál ODA MEGY A MENTÕS KINYITJA AZ AJTÓT AZ ANNYOS OLDAL FELÕL ERRE A CSAJ KIDÕL A KOCSIBÓL!!!!! na ha a ütközéstõl csak megsérült a nyaka ami igen valoszinû mert a fél feje be volt törve ettõl a mozdulattól biztos kitört.Sorry hogy ilyet irok ebbe a forumba de még életemben nem láttam ilyen közelrõl ilyet.Arra sem emléxem mit beszéltem a mentõs diszpécserrel olyan sokkot kaptam.
Még csak annyit remélem a csajnak semmi komolyabb baja nem lett.

, a Retek utcában