Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

a pb-t meg a join server menüben, valahol fönt lesz, hogy punkbuster, állítsd yes-re.
Ha PB hibákkal kibasz a géma, szedd le az OBI oldalon lévõ PB könyvtárat is és rakd be a sajátod helyére. Ne bele, hanem ami benne van töröld és ezt másold a helyére!
Valamint ne használj semmi extra hangot, skint ...stb mert pure a szerver és ki fog vágni.
Ha lenne még valami gond csak jelezz és segítek.
- SOF2 install
- innen: OBIsite leszeded a gold patch full -t
- felrakod azt is (1,3 -at)
- elindítod az mp -t és valahol ott 😊) engedélyezned kell a PB -t.
- szedd le a fent említett oldalról az extra mapokat és rakd be a SOF2/base könyvtárba
- ASE -ban állítsd be az OBI szervereket, vagy azokat amelyeken szeretnél játszani (OBI szerverek alapban nem látszanak ASE -ban)
És már jöhetsz is hentelni!

-töltsd le az 1.0-1.1 patchet
-csomagod ki a sof2 könyvtárába (ez fölülír pár dolgot)
-ennyi, ill. javasolt még az 1.1-hez levõ textúra patch fölrakása is - csak láttam, hogy van ilyen, még nem raktam föl
Ha nem nagy gond, szeretnék én is rendelni eredeti SOFII-t.
Mit kell tennem az ügy érdekében???
Elõre is köszi a segítséget!
Üdv:
gEc!
)OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
A sof2files.com -ról szedjétek le. McCoy! Ez egy mod, ugyanúgy kell berakni mint a Man Down -t. Kibaszott jó cuccok vannak benne, majd meglátjátok.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

En szoktam csak ugralni sokat ...
Volt mar, hogy amikor engem specteltek ramszoltak vilkon, hogy ugyan ugraljak mar kevesebbet, mert mar hanyingere volt (najo aze' nem waron
)