Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Legyen balance 😊

Ez egy sörödbe került....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

CB-LSC
azt télleg észre vettem én is hogyha bent van 1-2 OBI vagy admin,akkor sokkal olajozottabb a játék,senki nem nyújt kimagasló teljesítményt.A másik meg az hogy én szerintem a CTF-en be lehetne kapcsolni a team balance-ot mertott jönnek mennek az emberek és nincs akkora jelentõsége hogy melyik csapatban vagy,arról nem beszélve hogy gyakran 3-al többen vannak az egyik csapatban és hiába kiabál az admin szarnak rá egészen addig amíg le nem pause-lja a játékot és ahogy elindítja visszaáll a surmója a másikba.Mongyad Te is Flowa hogy legyen balance😊.
CB-LSC
minek?Csabának nem tünt fel.
CB-LSC
úgy van beállítva az aimbot-om hogy ne legyen gyanus😊.
Pano
Egy két OBI legyenszives sokszo rbemenni razziázni a szerverrkre, mert nekem akkor is bûzlik vmi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
direkt azért kértem meg valakit mert itt nem értettem meg, le lehet hülyézni stb. de ez van

Pano
senki se fogja leírni bazze, ha le lett már írva, mi lenne, ha visszaolvasnál? Túl megerõltetõ lenne? Nem fog a sültgalamb a szádba szállni...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
ha te nem tudod vagy nem akarod leirni, akkor ne irj semmit... ennyi

Pano
bazz csaba, már 20x le lett itt írva, hogy hogyan és melyik progival

Pano
najó, hadjuk, akkor csak hirtelen felindulás volt

csabawarchief
Valaki aki tudja hogyan lehet AVI-t késziteni a játékomról, pls irja le és küldje el e-mailben: |[email protected]|! Kösz

Pano
itt nem errõl van szó... hanem arról, hogy volt sokszor olyan, hogy 5-en mentek rá,, aztán szevasz, rajta meg egy karcolás se, arról nem is szólva, hogy szegény amunra-nak csak 97%-os headshotja volt 15\0-nál.

csabawarchief

Taptarap
De, neked egyedi cheated van mert amikor az ember meghallja ,hogy snipeeeeeer,,snipeeeeer egybõl el kezd remegni a keze és nem tud célozni.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Ráadásul ha jó látom 15 perc alatt csinálta.
De szerintem ez us valami gusztustalan camperelésárán érte el amit adott helyzetben meg is értek nála /lásd a pingjét/

Qnosi [OBI]
Ezt nemvagom .. enis csinaltam mar 19/0at ... most en is csalok ?

Qnosi [OBI]
Koszonom, koszonom ...

Bazz LSC, ekkora láma 240 killbõl egy headshot se volt 😊

ev1l FlOwEr
LoL!
Photoshop Rulez !!!!!
A pontszámot is át kellett volna írni.....
Meg a játékidõt....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief
hát igen, lehet hogy én 67 perc alatt lõttem, de legalább nem csalok,...

CB-LSC
ehhez mit szólsz Csaba:
CB-LSC
És hogy meg tudnak táltosodni néha😊.
CB-LSC
Télleg hihetetlen hogy egyesek mire képesek.
CB-LSC
A gyanútlanul azt jelenti hogy vannak helyek ahova általában nem néz be az ember kivéve persze téged.
CB-LSC
Te minden sarokba benézel?Ha eccer egy helyen játszunk megmutatom milyen ha valaki gusztustalanul kempel.
ev1l FlOwEr
Én nem is azt írtam, hogy kempelsz. Kékben is lehet defenzíven játszani, ki lehet várni azt, hogy megfogyatkozzon mindkét csapat és óvatosan menni megcsinálni a feladatot. Legtöbbször én is ezt teszem. Az alapján meg ahogy lõsz, nyugodtan játszatnál bármilyen szerepben, mert egyáltalán nem csinálod rosszul. (Vagy csak engem szedsz le mindig ???? ;-] )

ev1l FlOwEr
Ráadásul még ki is szopott a csapata....

Kim Basinger
Csabika. Lelottel 70 embert 67 perc alatt mig a tobbiek max 20 percet jaccottak. Hol itt a teljesitmeny? 😊 😊 😊
Szerintem Qnosi az asz, O eccersem halt meg😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Kim Basinger
Gyanutlanokat?
Megmagyaraznad hogy ki az aki gyanutlanul jacca a Sof?
Es pont ez a bokkeno szerintem. Hogy te gyanutlanul rohangalsz esetleg es a kurva anyjat annak akit nem lattal emg mielott meghalsz. ??????

Pano
nAJÓ, TÉLLEG DURVA DOLGOK ZAJLANAK a szervereken...
Az ilyesmiket meguntam pár kör után, s kijöttem:

csabawarchief

csabawarchief
Ezzel az új mappal meg vagyok elégedve:
< img src=" http://www.freeweb.hu/csabathewarchief/shot0117.jpg" >

csabawarchief
Engem meg az utóbbi idõben az zavar, hogy <<..Symph.hu..>> nevû játékosnak semmi nem tetszik. Ha messzirõl lövöd le, akkor csíter vagy, ha M203al akkor láma, ha usassal akkor hülye, buzi, ha rádiozol akkor ovodás fasz, stb. Egyszóval semmi nem tetszik neki...

CB-LSC
Én az olyan kemperektõl vagyok rosszul akiket nem is látok soha mozgás közben.Csak beül egy szemét helyre azt lövi a gyanútlan rohanókat és azt is leszarja ha 3 méterre elviszik a zászlójukat. Az ilyeneket csak sajnálni tudom akiknek az az élmény hogy hátba lövik a gyanútlanokat.
CB-LSC
de viszont a legjobban rángat felfelé.Szerintem nagyon kiegyensúlyozottak a fegyverek.Így jó ahogy van.Aki meg nem bír az usas ellen mit tenni az láma.
CB-LSC
mert a legpontosabb,legerõsebb és bajonett is van hozzá😊
CB-LSC
vagy ahova soha nem néz senki😊.
Kim Basinger
Tegnap kifejezetten kertek az admint hogy banoljon valakit mert az USAS-t hasznal. Ettol tenyleg a falnak megyek mint a wallhacker. Szerintem meg az AK usereket kellene banolni. Tuti nincs az akval minden rendben, nezzetek csak meg a statisztikakat, allandoan az ak vezeti a rangsort😊 😊 😊

Kim Basinger
Szeretnek hozza tenni meg egyet.

Van ugy hogy hasznos kempelni. Pl vedeni a zaszlot mig a "csatar" elhozza a masikat. De errol mar volt szo. Ami neha igen nagy elmeny az az mikor egymasra vadaszik ket ember. Gondolok itt pl a Hongkong2 palyara ahol az epiletben szoktak nagy csatak lenni. Igaz az ott nem a zaszlorol vagy a fragrol szol hanem tisztan a vadaszatrol es a jatekelmenyrol. Mindazonaltal nemertem miert kell a kempelesrol meg az USAS hasznalatarol ugy beszelni mint ha csitelesrol lenne szo.

Pano
Hát én még mindíg azt vallom, kempelve is lehet játszani. 3 fajta kemp van, az egyik kempelési fajta az az, hogy óvatoságól kempelsz (mert pl szeretnél eljutni ctf esetén a zászlóig) és van egy másik, a taktikai kempelés ami az amikor túl nagy a túlerõ és egyedül nem tudnál ellenük semmit kezdeni. S végül van a mocskós bunkó kempelés 😊. ez annyit jelent, hogy valaki bekempel valahova (legtöbb esetben olyan részhez ahol bug van) és nem mozdul több körön át..

Pano
de ez köcsögség ajavából. Hamár egyszer megveszem a játékukat, akkor azt had élvezzem már pár ávig... Ha egyszer pénzt teszek a zsebükbe, adják is nekem a maximumot!

csabawarchief
tanuljá bioszt!

[HUN]PAStheLoD
hát igen pl. akik a lista legalján campelnek azoknak még minden mindegY !

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ev1l FlOwEr
16 órát ???? Hûûûûûûûûû baze.....

Bocs a kritikáért, de ha néha átállnál kékbe, biztos nem basztatnának. Vagy legalábbis jóval kevesebbet.

Néha a hajam égnek áll, hogy a piros csapat 3-4 emberrel többen van és hiába nyomom akárhányszor, hogy Even Teams, csak a kör eleji pause segít a dolgon! (Ez nem feltétlenül neked szólt, hanem minden játékosnak. Szerintem egy adminnak nem kéne állandóan közbeavatkoznia, a játékosoknak illene szépen rendben játszani admin nélkül is. Nem mintha fájna beavatkozni, csak néha feleslegesnek érzem...)

Taptarap
Jó lett nekem teccik.

ezt egy külföldi oldalon olvastam..nemtom mennyire igaz, de tény hogy a szerver üzemeltetése is pénzbe kerül úgy hogy közbe semmi haszon nincs belõle magyarul teljesen felesleges..
azis lehet hogy csak egy iylen szervere van a ravennek és ezt a starwarsos játékukra állították át a közelmúltban..

CB-LSC
mi kerül túl sokba?Egy gépet fenntartani erre a célra?
CB-LSC
én meg most vettem meg eredetiben vogy basznák szájba.
errõl van szó..szarnak a játékosokra..mostm ár nem várnak komoly bevételeket a sof2-tõl mivel a nagy láz lecsengett..

én azt hallottam hogy nemlesz többet kulcs ellenõrzés mivel a ravennek már túl sokba kerülne egy ilyen, sof2-höz hasonló "régi" játékhoz key-check server-t üzemeltetni..inkább koncentrálnak az új gammáikra..