Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nem is röhögök rajta, de nem tud zavarni.
bár õ is "bomlaszt keményen", talán bannolni kéne innen

Ne is mond! Miután megcsináltam a Gerben Go Home bindemet, onnantól csak engem tkzott állandóan
Nem is értem, miért...

Amúgy kb 4-5 napja volt elõször és azóta már többször rá lett szólva. Asszem Qno volt, aki egyszer ki is rugta.

Úgyhogy télleg ne legyen lelkiismeret fúrdalásod má miatta.

Aki hülye, bannódjon meg!
csabawarchief
lol. én ezeken csak röhögni tudok, ne vegyétek komolyan.

Dud [OBI]
Elárulnád hogy ezzel mit akarsz elérni?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Ha fasz volt, akkor igen.

lúzerek!

Grave Digger
bomlasztott keményen😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
"Semmi szukseguk bomlaszto emberekre" Akkor yol tettem, ohgy bannoltam tennap azt a kis köcsög gerbont?😊))

Dud [OBI]
ZSK! Eddig nem ugattam bele, mert bíztam benne, hogy magadtól is normális leszel (mint amikor megismertünk) de látom ez nem megy. Nyomatékosan megkérlek hogy vegyél vissza az arcból, mert ilyen kreténekre nincs szükségünk...

talán tudjátok már, de ha mégsem:
kijött az osp új, 0.3e verziója. bár nincs sok javítás benne, fõleg a mac-tulajoknak jó hír ez, meg kijavították a 'team overlay'-t és a pontszámtábla is már normálisan mûxik elvileg. lényegében ennyi, valszeg a 0.3f nagyobb durranás lesz.

Grave Digger
ZSK én csak remélni tudom, hogy véltelenül lefelejtettél egy-két szmájlit az elõzõ hozzászólásod végérõl.....

Qnosi [OBI]
Mondd ZSK nem akarsz elhuzni a halal faszara?
Akarmikor beirsz ide , mindig csak fikazol valakit .. Semmi szukseguk bomlaszto emberekre, ugyhogy PLZ fogd vissza magad .

nekezdmááá

szerinted ez érdekel vkit?

végre valaki, aki használni szeretné a munkánkat! akkor talán mégis van értelme csinálni?
bár most egyelõre stagnál a fejlesztés (asszem elõször jobban meg kéne érteni a kódot - meg aztán jáccani is kell valamikor.....)

a colvertigot meg szedjétek ki!
ja, nekem úgyis mindegy 😄
egyébként qnosi észrevetted (vagy bárki, akinek megvan a q3ta 😄), hogy az a pálya egy q3ta pálya átirata? most hogy már megvan a ta, jáccok vele, azt nézem, ez tiszta colvert. mik vannak? 😊

akkor boldog névnapot addig is. tesóm is csaba 😊
nekem meg 8-án szülinapom lesz 😄

hû, de régen jártam erre...
egyelõre még mindig suliból, úgyhogy asszem a júli 6 nem fenyeget engem semiképp 😊))

csabawarchief
Július 6 az egyébként pont Csaba nap.😊 De miért támadnának azok után, hogy mindenki tud az akcióról?

Elment hát Gerben (több neve is volt: Gerbon, Gerbor...) Most vehetem ki a "Gerben Go Home" bindemet.

LOL
Dud [OBI]
Ok. Ránézünk a problémára.

[HUN]PAStheLoD
énis mármint a hackereset... de ez megint nem jó elneveztés!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
a koránkelõ! 😛P

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
szintén 😞 OBI, csinálhatnátok már vmit

csabawarchief
hajrá

Gugger
Nagyon felbasz, h minden map-ot 2x kell lejatszani !

végre vmi!
támogatom az akciót!

Grave Digger
van másik ctf is😊))

Pano
Az amerikai kormány, valamint számítógép-ipari magáncégek értesülései szerint nagyszabású, lazán összehangolt hacker-támadásra kell felkészülnie a számítógépet használóknak július 6-án, vasárnap.

Az amerikai belbiztonsági minisztérium mellett mûködõ technológiai figyelõhálózat arról értesítette szerdán a vállalatokat, hogy "megbízható értesülésekkel" rendelkezik a tervezett hacker-támadásról, amely több ezer honlapot érinthet, és megbéníthatja az internetforgalmat. A hálózat szakemberei az elmúlt idõszakban állítólag már lefüleltek néhány felderítõ jellegû hacker-akciót, amely amerikai óriáscégek, illetve kormányintézmények honlapjainak gyengeségeit volt hivatott kipuhatolni.
- Legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a számítógépes rendszerek kezelõi legjobb tudásuk szerint biztosítsák honlapjaik feltörhetetlenségét - hangsúlyozta Peter Allor, az Atlantában mûködõ technológiai információ szolgáltató és elemzõ központ munkatársa.

Egy New Yorkban mûködõ kibernetikai biztonsági ügynökség arról tájékoztatta az internet-szolgáltatókat és más szervezeteket, hogy a július 6-ra tervezett akció célja mintegy 6000 honlap mûködésképtelenné tétele, mindössze hat óra alatt. A New York-i cég arra figyelmezette a vállalatokat, hogy tiltsák le rendszereik alapértelmezésen alapuló jelszavakkal való mûködtetését, a jelenleginél sokkal alaposabban figyeljék a honlapok forgalmát, szervereikrõl távolítsák el a nem feltétlenül szükséges funkciókat, és programjaikban végeztessék el a szükséges javításokat

Pano
winampos fájlok?

Pano
s jelenleg semelyik OBI szerverre nincs feltelepítve

Pano
Nem! A magyarosítás pure szerveren nem fut! Tehát, a szerveren is fel kell telepíteni ahhoz, hogy a kliens használni tudja

Mr.Grent
Ez olyan mint a gore-mod a szervernek is tudnia kell!!

https://grentmedia.hu

LSC
megjött.

LSC
ehh.De csak fél órám volt.Az infen meg fél órában nem sok akció van.Nekem legalábbis.

Grave Digger
van másik is😄DD

LSC
CTF este:

Col. Rommel
Udv All
Qno mivolt a poen a fincan mert kurva almos vagyok es nem jottem ra, vagy az hogy oda fellõsz m203-at es meghal vki?
HKStreet-en hogy a faszomba jutott eszetekbe egymas alá lõni hogy felugorjon a erkelyre, honnan jott az ihlet?
Egyebkent tenleg loooooool hogy igy elvagytok!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

LSC
nem jött semmi.Nincs valami jobb mail fiókod?

LSC
Látod,én meg mondtam hogy milyen fasz gyerek,mondtad hogy ááá biztos véletlen meg hagy írogasson.Minden másodpercben ezeket írogatta mindenkire: lama,lamer, noob és társai amiko3/15 aránya és -5 pontja van.

LSC
CD key change.

Grave Digger
a ban után mikor tud, hogyan tud visszajönni?

Grave Digger
Nahh megvolt az elsõ bannom, remélem nem lesz több, mert lelkiismeretfuradlásom van😊)))
LSC bannoltam azt a rohadék gerbar (vagy hogy a faszba hítták). folymatosan tk-zott, ugatott mindenkinek, kirugtam visszajött megint tk, megint kirugtam megint visszajött, megint tk, aztán ban. sorry ha túl kemény voltam, de nagyon sok embert idegesített.

ReTeK
az a LooooooL demo télleg lol, nagyon jó, röhögtem rajta rendesen :-)

[HUN]PAStheLoD
hát azon az egy mapon most mi mást lehet csinálni? de a többin marad a jó öreg aK 😊

Stotoo
meg mindig itt vagy ?😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

ev1l FlOwEr
Levél ment.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LSC
Túl sok az én most menõ sniper leszek.