Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár õ is "bomlaszt keményen", talán bannolni kéne innen

Nem is értem, miért...
Amúgy kb 4-5 napja volt elõször és azóta már többször rá lett szólva. Asszem Qno volt, aki egyszer ki is rugta.
Úgyhogy télleg ne legyen lelkiismeret fúrdalásod má miatta.
Aki hülye, bannódjon meg!

lúzerek!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
kijött az osp új, 0.3e verziója. bár nincs sok javítás benne, fõleg a mac-tulajoknak jó hír ez, meg kijavították a 'team overlay'-t és a pontszámtábla is már normálisan mûxik elvileg. lényegében ennyi, valszeg a 0.3f nagyobb durranás lesz.
Akarmikor beirsz ide , mindig csak fikazol valakit .. Semmi szukseguk bomlaszto emberekre, ugyhogy PLZ fogd vissza magad .

bár most egyelõre stagnál a fejlesztés (asszem elõször jobban meg kéne érteni a kódot - meg aztán jáccani is kell valamikor.....)
ja, nekem úgyis mindegy 😄
egyébként qnosi észrevetted (vagy bárki, akinek megvan a q3ta 😄), hogy az a pálya egy q3ta pálya átirata? most hogy már megvan a ta, jáccok vele, azt nézem, ez tiszta colvert. mik vannak? 😊
nekem meg 8-án szülinapom lesz 😄
egyelõre még mindig suliból, úgyhogy asszem a júli 6 nem fenyeget engem semiképp 😊))
Most vehetem ki a "Gerben Go Home" bindemet.
LOL

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

támogatom az akciót!
Az amerikai belbiztonsági minisztérium mellett mûködõ technológiai figyelõhálózat arról értesítette szerdán a vállalatokat, hogy "megbízható értesülésekkel" rendelkezik a tervezett hacker-támadásról, amely több ezer honlapot érinthet, és megbéníthatja az internetforgalmat. A hálózat szakemberei az elmúlt idõszakban állítólag már lefüleltek néhány felderítõ jellegû hacker-akciót, amely amerikai óriáscégek, illetve kormányintézmények honlapjainak gyengeségeit volt hivatott kipuhatolni.
- Legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a számítógépes rendszerek kezelõi legjobb tudásuk szerint biztosítsák honlapjaik feltörhetetlenségét - hangsúlyozta Peter Allor, az Atlantában mûködõ technológiai információ szolgáltató és elemzõ központ munkatársa.
Egy New Yorkban mûködõ kibernetikai biztonsági ügynökség arról tájékoztatta az internet-szolgáltatókat és más szervezeteket, hogy a július 6-ra tervezett akció célja mintegy 6000 honlap mûködésképtelenné tétele, mindössze hat óra alatt. A New York-i cég arra figyelmezette a vállalatokat, hogy tiltsák le rendszereik alapértelmezésen alapuló jelszavakkal való mûködtetését, a jelenleginél sokkal alaposabban figyeljék a honlapok forgalmát, szervereikrõl távolítsák el a nem feltétlenül szükséges funkciókat, és programjaikban végeztessék el a szükséges javításokat

Qno mivolt a poen a fincan mert kurva almos vagyok es nem jottem ra, vagy az hogy oda fellõsz m203-at es meghal vki?
HKStreet-en hogy a faszomba jutott eszetekbe egymas alá lõni hogy felugorjon a erkelyre, honnan jott az ihlet?
Egyebkent tenleg loooooool hogy igy elvagytok!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
LSC bannoltam azt a rohadék gerbar (vagy hogy a faszba hítták). folymatosan tk-zott, ugatott mindenkinek, kirugtam visszajött megint tk, megint kirugtam megint visszajött, megint tk, aztán ban. sorry ha túl kemény voltam, de nagyon sok embert idegesített.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
. én ezeken csak röhögni tudok, ne vegyétek komolyan.