Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééõõéúúûóüáéûúáé
ú-------------------------------------------
ú-------------------------------------------
pl: sziasztok! most jöttem haza amerikából és még nem tudtam átállni, ezért ugy gondoltam hogy elkezdem a sof2-t! nincs véletlenül leírásotok a singléhez! elõre is köszi😊
\':..:\'
Bal lábbal labdába rúgni, csók közben fejünket balra fordítani. Ki gondolná, hogy mindkettõ nehezünkre esik? Hogyan is csókolózunk?
plussz mert amikor waroztak és a kaszi pesten volt, csak ugy csináltam, mintha aludnék!
Az írásbeli vizsga idõpontja Jelentkezési határidõ
2003. jan. 04. angol nyelv középfok, német, francia, orosz, olasz, spanyol, latin, eszperantó, LÓVÁRI CIGÁNY nyelv alap- és felsõfok 2002. nov. 30.
2003. jan. 11. angol nyelv alap- és felsõfok, német, francia, orosz, olasz, spanyol, latin, eszperantó, lovári CIGÁNY nyelv középfok 2002. nov. 30.
2003. jan. 04. angol nyelv középfok, német, francia, orosz, olasz, spanyol, latin, eszperantó, LÓVÁRI CIGÁNY nyelv alap- és felsõfok 2002. nov. 30.
2003. jan. 11. angol nyelv alap- és felsõfok, német, francia, orosz, olasz, spanyol, latin, eszperantó, lovári CIGÁNY nyelv középfok 2002. nov. 30.
lábgomba (tinea pedis)
Okozói különbözõ gombafajok lehetnek. A túl szoros cipõk, a szintetikus anyagból készült zoknik, a nem kielégítõ higiénia mind elõsegíti a láb izzadását. Ezáltal a bõr felsõ rétege felpuhul, és itt a gombák könnyebben meg tudnak telepedni. Leggyakrabban a 3. és a 4. vagy a 4. és az 5. lábujj között kezdõdik elõszõr megduzzadt, fehér foltok formájában. Kezelés hiányában az egész lábra kiterjedhet.
Okozói különbözõ gombafajok lehetnek. A túl szoros cipõk, a szintetikus anyagból készült zoknik, a nem kielégítõ higiénia mind elõsegíti a láb izzadását. Ezáltal a bõr felsõ rétege felpuhul, és itt a gombák könnyebben meg tudnak telepedni. Leggyakrabban a 3. és a 4. vagy a 4. és az 5. lábujj között kezdõdik elõszõr megduzzadt, fehér foltok formájában. Kezelés hiányában az egész lábra kiterjedhet.
<_Pete> ige
<_Pete> ami R-e kezdodik tedd a maxra
<_Pete> kiveve a picmipet sztem
<_Pete> hat ugy nagyjabol igen
<_Pete> az valami netes faszsag 😄
<_Pete> Ha nagy a pinged, a cl_timenudge -ot kell állítanod.
<_Pete> Ha nagyon lassú kapcsolatod van "-30"-ra állíthatod ezt az értéket, ez sokkal játszhatóbbá teheti a játékot.
<_Pete> SOHA NE állítsd ezt "-50" alá, vagy játszhatatlan lesz az egész.
<_Pete> megfelel?
<_Pete> jolfog kinezni wolfod 5os picmippel 😄