Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
Közben kijött az UT2003:Troopers.Az a star wars-os mod.3KB-al jön le😊.

LSC
És azt hiszed pontban kettõkor már élni fog a link mi?

csabawarchief
egy videoért fenn maradsz ? 😊

Pano
most jön ki 2-kor

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ReTeK
merre láttad, a a Stalker full elõzetes videóját ?

Tibre
Gratulálok,van egy Retkes utcád.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ReTeK
Skiper mikó lesz neked is saját ?

Pano
arról tudok, nem estefelé, hanem hajnali 2-kor, helyi idõ szerint 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Ha rányomsz a linkre megtudod.

LSC
Akkor lökjed a linket azonnal.

Tibre
Tényleg fasza,de ez már reggeli hír,ami viszont új,hogy ma estefelé adják ki a Stalker full elõzetes videóját.

Pano
Ajánlom mindenkinek ezt a kis videót! Azt mutatja be egy modellen (G-Man-en), hogy hogyan csinálták meg az arcmimikákat a Half Life 2-ben. Külön izom és bõr modelleket hoztak létre. Félelmetes mennyire élethû, nézzétek meg! 😉

Ez itt az

[HUN]PAStheLoD
miben mesterkedtek?? 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

LSC
Ja,és a szerzõ ne tévesszen meg az csak a cikk szerzõre vonatkozik.Az olvasselben benne vagy te is.Apró betûkkel.

LSC
Oké összeállítom.

LSC
Híresek leszünk hehe😊.

dikki*yysw
Operation Flashpoint topicban ha megkérdezed, Dogman még aznap válaszolni fog 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

LSC
mailba intézd velük.

LSC
hát ha a 7 nem jó semmiképp nektek akkor 8.

Mr.Grent
Dea(th)r OBI akkor kellene egy port és a egy pass szombatra!!

Ja és akkor tényleg csak 4 max 5 emberre tervezzetek!! Ha van változás akkor szólok!!

És 8 óra legyen az idõpont oké?????

Bye

https://grentmedia.hu

LSC
Flowa kukkants ide😊---> ofphun

viszont ha életbe lépne a rendszer, akkor kb. ott lennénk, mint amikor obiék bekapcsolták a kulcsellenõrzést: csak eredeti kulccsal lehet jáccani, és így megin nem lesz majd kivel jáccani, kiüresednek a szerverek. de tényleg....majd elválik, mi és hogy lesz.

LSC
akkor legalább nem 1 percre szólna a ban.

vagy talán a béta...
de tény, hogy az újságokban pont egy éve mutatták be

nézd meg mikor indult a fórum. és az csak az mp demo asszem.

jaja, erre télleg jó lenne

LSC
van az már két éves is simán.

LSC
Jajj de jó lenne.Akkor a csalókat lehetne banolni végre mert annyi van mint a szemét.Csak az szívná meg akinek nincs eredeti kulcsa.

LSC
Szombat OK 7 vagy 8.De szerintem a 7 jobb lenne.Szervert intéztek vagy intézzük?

Grave Digger
Nekem a csütörtök este semmiképpen sem yo, mert dolgoznom kell, a szombat viszont elfogadható

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mr.Grent
Dear SWAT!! Csütörtök vagy szombat estére egy wart összedobunk!! Max 4 esetleg 5 fõre számoljatok.

Várom a választ!!

https://grentmedia.hu

mér lenne drága? a játék alig múlt egy éves, a goldot meg alig egy féléve adták ki. ráadásul ott volt a boltboy féle akció, még a bolti árnál is olcsóbban megvehetted volna, és nem is kellett volna postaköltséget fizetned. nem tudom, hogy tud-e még szerezni, de sztem idõvel megéri, hogy megvan. én (pontosabban tesóm 😉) beszereztem, szal részemrõl majdhogynem mind1, mi fog történni...

csabawarchief
én is gondoltam már rá, de ahhoz képest hogy mikori játék, elég drága

[HUN]PAStheLoD
sziasztok skiperek 😊

harczos: majd elválik és tényleg illene má venni egy SoF II-t.

Tibre
A skizofrénia szar dolog,dehogy ennyire.

[DCF]SkipeR
Leszünk barátok?

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

[DCF]SkipeR
Én se.

[DCF]SkipeR
Nem tudok aludni.

Pano
inkább a csalások ellen dolgoznának ilyen szaporán és precízen

Even Balance has been working with Raven to extend the SOF2 CdKey Authorization protocol to include PunkBuster GUID Auth information. This system, similar to the one recently put into place for Quake3, will prevent punks from being able to use fake or hacked CdKeys on PB Servers in order to get around bans and kicks. We are ready to begin testing the new system. PB Admins who are interested in testing the pre-release builds should email us at [email protected] and express interest. The pb_plist console command for players connected to the new PB Servers will start showing "VALID", "LAN", or "UNKN" (Unknown) after each Player's GUID. Once the new system is past the testing phase, PunkBuster will be able to automatically remove all players with a GUID Status of "UNKN" forcing them to use a valid CdKey in order to continue gameplay on PB Servers. As with the Quake3 GUID Auth system, any punk caught attempting to hack PunkBuster directly or using a cheat that tries to hack PunkBuster will be subject to a permanent CdKey/GUID-based ban from all Internet-based PB Servers without recourse

annyi lenne a hamis cd-kulcsoknak?
mert kb ezt veszem ki ebbõl. no, majd elválik...

NaNoKuTyA
mi?

\':..:\'

[HUN]PAStheLoD
lol 😊) muszály volt?? IGEN 😛P

NaNoKuTyA
majd elválik kistigris!!

Grave Digger
GBS PÉPÖRDOGZ, PAPÍRKUTYÁK😊)))))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
Flowa küldtem mailt plz hurry😊.

NaNoKuTyA
na errõl már nem akarok többet tudni!

ev1l FlOwEr
Az azért lehet, mert itt volt Görény, és büfizett egyet !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

NaNoKuTyA
így nem! nem volt õszinte a hozzászólás, inkább spermaszagú!

ev1l FlOwEr
Sztár vagy, baze !

Most jó ????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

NaNoKuTyA
sztároljatok mááá!