Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Más nehogy már összevesszetek a görénnyel, hiszen õ csak egy kis lóphaszjóska😊)))
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
köszike
https://grentmedia.hu
Kb. ennek annyi ertelme van mint az eletnek!
SEMmI
Kerem kaccsojja ki...
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
HTTP://startadsl.hu/Grent ---->>> FDI Honlap.
Az FDI vs SWAT demo is itt csücsül persze csak az AIR1-rõl
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
aimbot
\':..:\'
A hk2 meg a kam5 az meg az én hülyeségem sorry.
Egyébként Bolt a cb-s war 16-12 lett nekik, szóval akkor te sem emlékszel túl jól.
A demó spec-bõl nemsokára elérhetõ lessz az FDI-honlapján, a linket még 1o perc és beírom.
Neked a telefon disznek van??Megváltozott a számod,vagy csak mert a szüleid nincsenek otthon nem tudod, hogy kell bekapcsolni?Hivj fel lama pls😊)
-FDI-Brutal-Hooligan
A meccs eredmenye nem igy volt. Amire te emlekszel az a CB-s meccsunk eredmenye volt 😞, ennyire szivtunk KB......
A SWAT-el AIR1-en 14-6 volt nekunk, es a HK2-ot nem tudtuk mar lejatszani. De mindegy.
SWAT: egyeztessetek majd a visszavago ugyeben akkor, mert mi minden fele keppen szeretnenk jatszani meg veletek, meg hat masokkal is.
Koszi a meccset, most epp nekunk jott ki a lepes jobban.
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
onClick="return parent.treeMenuClick(3, true, true);
elé add meg a traget frame-t, azaz a main-t, es igy fog kinezni:
Igy, ha rákattint a menüben arra a linkre közben bejöhet a másik menü és a main-ba megjelenik a html. De az is lehet, hogy tévedek, próbáld ki
Matrix
Kicsit várni kell, mert 4mb os html, és minimum 1152*768as felbontás, és IE-ben nyomj F11et amikor betöltötte. Jó szorakozást!

FDI vs SWAT : 11:4 Air1
A kam5 meg nem jött össze mert technikai okok léptek fel a SWAT-nál!!
GG srácok jó meccs volt!!
Nemsokára felteszem a linket ahonnan a demot lelehet tölteni!!
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
az iq tesztek csak az intelligenciát mérik a lustaságot nem. 😉 különben az enyém is kb. 80 lenne 😄DD
sõt...
és ezt pedig elõször akkor csináltam, amikor elõször be lett linkelve. vagyis úgy 2-3 hete. azóta meg mondhatjuk, elfelejtettem, szóüval sztem ez a két kitöltés független volt egymástól. na jó azért vmennyire emlékeztem 1-2 dologra, de nem hinném, hogy ez döntõ lett volna. a másik meg, hogy természetesen nem tudtam mindre a választ, szal tippeln is kellett (kinek nem 😊), ebben viszont ezexerint szerencsém volt 😊)

Nem javitgatva ám!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII