Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Allatgoreny
Nice. Mennyivel tartozol nekik, hogy egycsomoba alltak? 😄

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

LSC
De a jó szõrös férfiúcskák jöhetnek 1000L mi?

LSC
LOL:És ez egy gránát.

Allatgoreny
Volt mar uzembehelyezett funyiro a szadban kedves evil? 😄

Grave Digger
hehe😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

ev1l FlOwEr
Attól vagytok így túlpörögve, hogy nem habzsoltok elég forró spermát. Görény, meséld el nekik a jól bevált módszered !!!!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Grave Digger
Grent a hosszászólást maximum hallhatjuk, de látni semmiképpen sem látjuk. Írott formában látjuk ugyan, de attól még nem tudjuk az értelmét, maximum miután elolvassuk. azaz ezt így kellett volna helyesen: Na ismét egy értelmes hozzászólást olvastunk😄DD

Más nehogy már összevesszetek a görénnyel, hiszen õ csak egy kis lóphaszjóska😊)))

Mr.Grent
Na ismét egy értelemes hozzászólást láttunk!

https://grentmedia.hu

Allatgoreny
Tegeed inkabb rajzoljon korbe a halottkem...

Mr.Grent
Na tudjuk hogy mindenkinek milyenek az érzései de lécci ezt a homo csatin nyomjátok tovább.
köszike

Allatgoreny
Siman, foleg mikor a te hagyod ott, latni akarom a szemedben azt a felelmet, mikozben bõ nyallal szivod a makkom, hogy "LE KELL NYELNEM, LE KELL NYELNEM!", majd ahogy a szad szelen fog csurogni, mikozben azert fogsz kuzdeni, hogy meg ne fulladj a forro spermatol TE POCS😄DD

Grave Digger
már duzzadt is mi, ennyire beizgulsz mikor egy hapsi otthagyja valamilyen fórumon a telszámát???😄D

Allatgoreny
Inkabb helyezd a szajszervedet a duzzadt himtagomra.

Col. Rommel
Hat ezt az aimbot-os videjot megneztem halalra rohogtem magam!
Kb. ennek annyi ertelme van mint az eletnek!
SEMmI
Kerem kaccsojja ki...

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Grave Digger
A eloszor aszittem, hogy a Brutal vagy azért volt a tk, utána meg a gay csatiért és a LophaszSpigi nickért, de akkor már tudtam, hogy te vagy az. 😊) Ha megbántottalak volna akkor bocsi, és nyugodtan kisírhatod magad a vállamon. Megbeszéljük?

Allatgoreny
Fuck Off Spigi, az hogy allandoan letkzol csak egy ideig vicces. Megbaszom a szadat egy kapaval

Grave Digger
Pano pedig ilyen van és az osp-ben be lehet kapcsolni, legalább is nekem asszem kiírja az ellenfelek neveit is.

Pano
Hamár itt felhoztuk ezt nano, -de nem akarok tüzet szítani, de tényleg-, ha létezik olyan, hogy wallhack, akkor szerintetek van olyan csalásfajta, hogy a nevet kiirja az ellenfélnek? Szal, nem csak a csapttársaidnak a nevét, hanem az ellenfélét is. én könnyen eltudnám képzelni, s ezt még pb shotal sem lehet leleplezni

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Allatgoreny
Mar keso. Beloktem a szamodat a #gay.hu csatin. Jo szorakozast illetve anustagulast kedves Spigi😉

Mr.Grent
Hát igen spigi a mail-eket el kell olvasni.
HTTP://startadsl.hu/Grent ---->>> FDI Honlap.

Az FDI vs SWAT demo is itt csücsül persze csak az AIR1-rõl

Grave Digger
eccerre elég 1 még mielõtt valaki félreértené😄DD

Grave Digger
csajok kíméljenek

Grave Digger
van honlapunk?

Grave Digger
Megváltozott a számom, és most sajnos nincs a kártyámon annyi lóvé, hogy fel tudjalak hívni. Az új: 06705385647

Pano
ez a deus az OBI szerverre is betévedt még a kezdeti fázisban, még az elején amikor indultak a szerverek

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

NaNoKuTyA
Ezt obi forumon láttam! elég komoly!
aimbot

\':..:\'

Mr.Grent
Ja sorry, csak nállam itt tulnyomórészt a sok indítástól minden kép egyhelyre ment igy szórtíroztam, és elfelejtettem hogy pl volt a warközben egy megállás, és ugye akkor ujrainditottuk a mapot és még ott hoztak két pontot.
A hk2 meg a kam5 az meg az én hülyeségem sorry.
Egyébként Bolt a cb-s war 16-12 lett nekik, szóval akkor te sem emlékszel túl jól.
A demó spec-bõl nemsokára elérhetõ lessz az FDI-honlapján, a linket még 1o perc és beírom.

fdi-brutal
Spigi!!
Neked a telefon disznek van??Megváltozott a számod,vagy csak mert a szüleid nincsenek otthon nem tudod, hogy kell bekapcsolni?Hivj fel lama pls😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

Gugger
LSC -> e-mail ment!

boltboy
Grent !

A meccs eredmenye nem igy volt. Amire te emlekszel az a CB-s meccsunk eredmenye volt 😞, ennyire szivtunk KB......

A SWAT-el AIR1-en 14-6 volt nekunk, es a HK2-ot nem tudtuk mar lejatszani. De mindegy.

SWAT: egyeztessetek majd a visszavago ugyeben akkor, mert mi minden fele keppen szeretnenk jatszani meg veletek, meg hat masokkal is.

Koszi a meccset, most epp nekunk jott ki a lepes jobban.

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

LSC
majd este.Azért köszz.

Pano
asszem rájöttem LSC a problémádra

onClick="return parent.treeMenuClick(3, true, true);

elé add meg a traget frame-t, azaz a main-t, es igy fog kinezni:

Igy, ha rákattint a menüben arra a linkre közben bejöhet a másik menü és a main-ba megjelenik a html. De az is lehet, hogy tévedek, próbáld ki

Pano
bocs a tk-ért 😊

LSC
Vissza is😊.

LSC
Ha csak az airt nézzük akkor 14-6.Jól játszottatok, készüljetek a revansra.

Gugger
LSC -> e-mail ment !

Pano
lol 😄

csabawarchief
Ez mindenkinek kötelezõ

Matrix

Kicsit várni kell, mert 4mb os html, és minimum 1152*768as felbontás, és IE-ben nyomj F11et amikor betöltötte. Jó szorakozást!

Grave Digger
Nekem is volt eccer 160 fölötti IQ-m, csak annyit kellett tennem hozzá, hogy a 26 évemet kicseréltem 1-re, így a 132 egybõl átalakult 160 fölöttire😄D (ugye milyen okos vagyok?)

Grave Digger
akkor törlöm a linket, mert kell a hely

Grave Digger
grent nem akarlak megbántani, de nem 11-4 lett az air. Cak pirosba elértek 6 pontot. Sajnos az eredményt nem tom pontosan mert azon a meccsen enm voltam. ráadásul nem kam5 volt náluk, hanem hk2😄D De egyébként minden stimmel, valóban a swattal játszottunk

Grave Digger
ügyes vagy Roberta, de miért nem viseled a portokon a fogadott nevedet??????

Mr.Grent
Na akkor tegnap esti war végeredménye:
FDI vs SWAT : 11:4 Air1
A kam5 meg nem jött össze mert technikai okok léptek fel a SWAT-nál!!

GG srácok jó meccs volt!!
Nemsokára felteszem a linket ahonnan a demot lelehet tölteni!!

Stotoo
hat amennyit a respawn timeal torodsz nem vagy eppen lusta egyeniseg 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

ezt csak most olvastam.
az iq tesztek csak az intelligenciát mérik a lustaságot nem. 😉 különben az enyém is kb. 80 lenne 😄DD

és ezen meg mit szomorkodsz? ezek szerint nem vagy hülye 😊
sõt...

ja, igen. ezt soxor mondtaák rám. de komolyan. és pozitív értelemben.

az rtl-es az kb 136 lett.
és ezt pedig elõször akkor csináltam, amikor elõször be lett linkelve. vagyis úgy 2-3 hete. azóta meg mondhatjuk, elfelejtettem, szóüval sztem ez a két kitöltés független volt egymástól. na jó azért vmennyire emlékeztem 1-2 dologra, de nem hinném, hogy ez döntõ lett volna. a másik meg, hogy természetesen nem tudtam mindre a választ, szal tippeln is kellett (kinek nem 😊), ebben viszont ezexerint szerencsém volt 😊)

Col. Rommel
Bassza meg nekem csak 128 lett!!! Elsore!!!
Nem javitgatva ám!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Shogun
én akkor mértem mikor volt az RTLKLUB-on az ország tesztje😊

130 lett szal van itt ész😊))
csak sajna ez a tanulmányi eredményben nem ütközik ki

Az a baszott féreg... Kh@oSz