Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Nem tudom mit csinálnak de nagyon rossz idõpontban teszik az biztos!
Csá
Már nem is aggódom.
Örülök, hogy mexerveztétek nekem a forgatást. Köszi. Rátokküldök két vadul bepipázott niggert feszítõvasakkal és hegesztõpiszpolyokkal....
Byez all !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
thx. sof2 scene
Ha forrásaim frissek éppen most utazik el valami vizes helyet keresni a film leendõ helyszinének.
Öszinte sajnálattal.
Taptarap.
Ui.: remélem egy dedikált példányt kapok.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
😄D
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Oszinte megrettenessel :
Goreny az allat
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Melysegesen felhaboritott az Ön hozzaszolasa ezzel kapcsolatban, ugyanis a vegtelensegig muvelt es tanult kollegam, Evil tavollete meg nem azt jelenti, hogy a forum vallarol levesszuk ama terhet, ami a spermaivas, a kutya- es negerphaszrol szolo tortenetekben nyilvanul meg. Izletes spermank az arcodrol fog csurogni am, ala vagy vetve az elkepzeleseimnek!

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
, ráadásul az is csak a tetves balcsiKi a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Remélem egy hétig most már esni fog az esõ mert nagyon meleg van.

Elhúztam pancsolni !
Addig is jó hentet nektek !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
(mert ha ip alapján, és változó ip-je van akkor más néven visszajön és folytatja)
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

!