Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fdi-brutal
Grent nekem az lenne inkabb gyanus, hogy van nagyanyad!😊)))Vicc!

-FDI-Brutal-Hooligan

Dud [OBI]
Engem már tegnap elõtt 23h óta büntet az Axelero. Azóta nincs netem...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Fulop =FDI=
Nem csak az axelero fél 1-kor az enternet is ledobott és nem is tudtam felmenni...
Nem tudom mit csinálnak de nagyon rossz idõpontban teszik az biztos!

Csá
ev1l FlOwEr
Volt ám itt élet éjjel 😊))))))).
Már nem is aggódom.
Örülök, hogy mexerveztétek nekem a forgatást. Köszi. Rátokküldök két vadul bepipázott niggert feszítõvasakkal és hegesztõpiszpolyokkal....

Byez all !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pano
Kurvaaaaaaaaa axelero.. éjjelente mostanában leáll :\

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
lszi nyisattok egy gay topicot és ott folytassátok, mert itt rajtatok kivûl mindenki hetero szerintem.

thx. sof2 scene

Allatgoreny
😄DD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Taptarap
😄D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Sajnálattal értesitem, hogy jelenkezésemet nem tudom önnek eljuttatni mert Evil úrnak annyira megtetszett az önök által irt forgatókönyv, hogy elhatározta önök ketten játszák el a fõszerepet.
Ha forrásaim frissek éppen most utazik el valami vizes helyet keresni a film leendõ helyszinének.

Öszinte sajnálattal.

Taptarap.

Ui.: remélem egy dedikált példányt kapok.

Pano
segítek, ez szerintem jó smiley:

😄D

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Allatgoreny
Nem akartam megirni Onnek ezt a levelet, de az olyan szemet szuro kifejezesek, mint a "libazsirral bekent", a " potroh" illetve "utvefuro" a forumon NEM hasznalatosak, de ez biztos a kulturank elmaradottsaganak koszonheto. Igen sajnalom a sof2 rangletrajan elfoglalt poziciojat, mely bizonyitottan nem megy tul a fitymaszukulet szajratetellel valo gyogyitasan, illetve a magyar sof2 scene oralis kielegitesen. Ezennel felajanlok Onnek egy foszerepet a vadonatuj, Evil Flowa rendezeseben keszult produkciohoz, melynek cime Suckin & Fuckin Horses. Jelentkezeset nem utasitjuk el, amennyiben Ön ugy gondolja, hogy eleg spermat nyelt mar eleteben, itt a helye!

Oszinte megrettenessel :

Goreny az allat

Taptarap
nem találtam olyan vigyorgó kielégült szmájlit ami az arcodat ábrázolja e fenséges pillanatban amikor ez megtörténik.

Taptarap
Mint ahogyan tanult Evil mondaná, hogy raknák libazsirral bekent négerfasztól tágított potrohodba az amerikai nép által gyártott legmodernem ütvefúrot s mikor kéjsovár arcodon megjelenik az elégedetség képe eresztenék rád nomád pásztorok összes kiéheztetet vad kanlovát.

Taptarap
😄D

Taptarap
böff

Allatgoreny
Spigi, senki sem kivancsi arra, hogy hogy hazudsz, csalsz, lopsz, nyalsz-falsz, ribanckodsz, szopsz, anusztszaggatsz, hullatmosol 1 hetig, hogy meg tudd venni a radeon-t. 😄

Allatgoreny
Kedves Taptarap!

Melysegesen felhaboritott az Ön hozzaszolasa ezzel kapcsolatban, ugyanis a vegtelensegig muvelt es tanult kollegam, Evil tavollete meg nem azt jelenti, hogy a forum vallarol levesszuk ama terhet, ami a spermaivas, a kutya- es negerphaszrol szolo tortenetekben nyilvanul meg. Izletes spermank az arcodrol fog csurogni am, ala vagy vetve az elkepzeleseimnek! 😄

Fulop =FDI=
Szétkapcsolt a server...
Épp a játék legjobb részénél...
😞((((((((((((((((
Allatgoreny
Sok turos makkot es negert kolbaszt a szadba ocsem!😄

Grave Digger
hiába nem mindenki milliomos, de fel kellett áldoznom egy heti zsebpénzemet egy radeon 9700-re.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
ez a szmájli akart lenni az elõzõ

Grave Digger
nekem sajna majd csak augusztusban lesz szabi, ráadásul az is csak a tetves balcsi

Taptarap
Végre gyerekek is olvashatják a forumot nem folyik belöle spermáról és rönkös négerfaszról, kutyaherérõl szóló értekezésetek.

Remélem egy hétig most már esni fog az esõ mert nagyon meleg van.

Grave Digger
yesssss😄DDD

LSC
De jól megy egyeseknek

Mr.Grent
Végre egy buzival kevesebb!
Jó nyaralást.

https://grentmedia.hu

ev1l FlOwEr
Egy hétig nyugalom lesz....
Elhúztam pancsolni !

Addig is jó hentet nektek !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Grave Digger
te ilyen kis buzi lehetsz😄DD

Mr.Grent
Hooligan neked a nagyanyám is gyanus lenne ha tudna játszani!

https://grentmedia.hu

LSC
Idén semmi nem lssz a nagy játékokból.

LSC
Ki hitte volna.

LSC
Módosított exe vagy hasonló szerintem.

Pano
jah, én is kiakadtam rájuk

boltboy
Bocsi ez igy ebben a formaban nem igaz, mert egyszer Qnosi elkapta mikozben wallhack-elt, jelen voltam en is, es meg sokan, es nem egyedul nyomta hanem haverjaval..... alami masik allat figuraval

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Pano
ehh, 2004-re tolták a doom 3 megjelenést xDD

R@in
Gratulálok a jóképességû magyaroknak akik ma este már szinte válogatás nélkül csíterezték a külföldieket a szerveren!!!!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pano
tudja vaki, hogy a gamehack az mit takar?

csabawarchief
soldierhack 😊

LSC
Vagy WH szerûség.Nem átlátszó falak csak látják az ellent.

LSC
Nem mondtál újat😊.Most csak eszerint lehet.

csabawarchief
Pilu: Mi alapján bannolod a csitereket?

(mert ha ip alapján, és változó ip-je van akkor más néven visszajön és folytatja)

R@in
A NUKLEAR/REACTOR és a Zigote/Xigote páros tuti ua. Ha 50 körüli pinggel láttok két ismeretlent összetartozó nevekkel akkor azok valószinüleg õk.

R@in
Mickey Mouse még sosem bukott le, pedig rettentõ sokat shotoltuk már.

Pano
lehet, hogy az aimbot része, beállított célzás

LSC
Jaa látom piros pont van az emberen.Mert ha a kereszt célkeresztet leveszed 8 alattira az is ilyen felemás lessz és hasonlóan néz ki mint a kép.

Pilu OBI
Ugyanazt amit a 94 esen. Nem tudom hogy pontosan mi az, de hogy nem grafikai bug az ziher. Szal csííííít.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

LSC
Ez jó hír hogy nem használja attól még mehet a picsába.

LSC
Így van csak mondtam.

LSC
A 65-ön mit kell látni?