Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
ics ownZ

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
rendõrkapitányhölgy 😊

[HUN]PAStheLoD
kész

Mr.Grent
Erre én azt mondanám Dud hogy azért nem ment oda a kutya sem mert nem volt ott senki.
Ha megnézed akkor az ICS-t is egy csomó emberke kezdte el nyomni és jött midenki.
Fenvan egy két tag, azok közül akik szoktak nyomulni és jönnek mint légy a sz..ra. Én még akkor nem játszottam tehát nem is tudtam kipróbálni ezeket a módokat de biztosann jobb lenne mint a mostani, szükös de lasan bõvülõ módok.
Pörgés kell az embereknek. Nézd meg mindenki CTF-ezik, gyors hent ez kell az embereknek. És infre csak azok jönnek akik erre a módra vágynak.
Nem arról van szó hogy elkezdjek én is sirni hogy miért nincs ez miért nincs az--- távol áljon tõlem,(szerintem igy is korekt amit kapunk) én megvagyok ezzel is elégedve, és egy két jobb meccs és jobb a közérzetem.
Csak hát az ember hazaér a munka után és egy jó meccsre vágyik akkor ne csak a ctf-re kelljen bemennie ahol tisztelet a kivételnek, mindenki folymatosan anyázik és kampel(akinek nem inge...)
hanem ha odaülök és az ASE aztmondja hogy bazz 8 Obi portból most döntsem el hogy melyik modra ugorjak be. És én sem az üres portokra megyek be hanem oda ahol más van valaki akit ismerek, hisz a feeling már azon van hogy együtt mulassunk itt a sof2 scen-ben!

(akkor is fosok a hangok na!!)

https://grentmedia.hu

Dud [OBI]
Mondj jó modot és akkor lesz. Szerintem a Man Down is rull volt és a Gold Rush -al sincs semmi gond, csak valamiért a kutya se nyomta azokon a portokon.
Egyébként kösz.

(A hangok meg igenis jók!!! )

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mr.Grent
Személy szerint én csak örülni és köszönni tudom hogy ilyen gyorsan megoldodott a mod felpakolása,(THX OBI) de valjuk be azért a normáltól a single player tipus felé hajlik a fegyverek szórása. A normál nem ilyen gáz! Dijjazom némelyik fegyver hangját; pl a tárváltás, a fröcsi robbanását, stb.. de a többi fegyver hangja eléggé siralmas.

A másik dolog hogy ezek a mapok elég durvák mármint méretben, ha akadna egy két megtetszõ map akkor meglehetne próbálni ezeket áttenni pl inf-re, mert ugye a map ugyanaz csak melyik mod hivja meg az a lényeg, és a mapnak ismernie kell az inf-módot (ha nem ismerné azért át tudnám állítani ilyenre , különféle progikkal), persze ha van rá igény. Esetleg várhatunk másik módot is?

Mégegyszer thx az igyekezetért.

https://grentmedia.hu

Pano
"Kit akart felhívni?" "Miért vette?" 😄DD kész

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pilu OBI
Ne szõrözzön velem uram!

Stotoo
jah eleg durva 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

LSC
Szóval ez egy bûnbanda.Majd én lebuktatom.<----Ez a legjobb.Nem is olyan unalmas ez az ügyfélszolgálati meló szerintem.

ev1l FlOwEr
Bindeket AKAROK belõle !

A rendõrkapitányságos résznél újból neki kellett futnom. Egyszerre túl kemény.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Qnosi [OBI]
Ezert nyomom a RealDamaget a NormalDamage mellett 😉))))))

Dud [OBI]
Na ezért nyomom mostanában a BF -et a SOF2 mellett.

R@in
wow

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

LSC
sof2+OFP nekem ez a kombó bejön.Egyik pótolja a másik hiányosságait.Sajna egybegyúrni nem is lehetne.Hát mongyuk a BF közel áll hozzá.

LSC
Én is csak a kisebb mapokat szeretem.

Dali
Ott a pont. Én személy szerint egyetértek 😊))
A SoF2 szerintem kurvára nem reális és soha nem is akart az lenni. Egyébként meg Q3 engine-el szerintem nem is lehet realitásra hajazó gámát csinálni.

Teccikérteni?

Dud [OBI]
Fel kéne pakolnom újra. Én ímádtam azt a játékot és tényleg csak az volt a bajom vele, hogy sajna kevés az idõm ahoz, hogy hazamegyek és egy órán át rohanok egy zászlóval a hátamban, hogy elérjem a bázist. Lassú és atom körülményes néha. Inkább a mozgalmasság mellett döntöttem...

Pilu OBI
Ez atom lol emberek:

Mindenkinek kötelezõ

LSC
Szívesen nyomnék egyszer veletek egyet.Nem játszunk valamelyik este ofphu-n?

LSC
Igen ez az egy baj van vele hogy nagyon kempelõs.Izgalom viszont topon.Tegnap is majdnem beszartam az izgalomtól mikor az erdõszélén bujkáltam mert az úton jött egy T80 a lövész meg pásztázott.Aztán ráfutott az aknára és a kiszálló emberkéket lelõdöztem.Ilyen parát még egy játékban sem éreztem.

Dud [OBI]
Ebben igazad van. Az OFP valóban a tömeg fölé emelkedik realitásban. Én nyomtam mindkettõt. Az OFP megdöbbentõen realisztikus és izgalmas, viszont a BF játszhatóbb és pergõbb ritmusú.

Ettõl még SOF2 forever!

LSC
arkádos=árkádos.

LSC
Ehe.

LSC
OFP foreva.Azt nem ûbereli semmi a kategóriájában legfeljebb majd az OFP2.A BF ahhoz képest arkádos vicc.De hát ezt nektek tudnotok kéne.1 személyes tank😊.

R@in
Egy arcade játék veszít a realitásábol? LOL

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

ev1l FlOwEr
Láttalak a fókuszban. Te vagy az, aki nyelvvel végzi a munkáját !!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
Meghúztak gyurmázásból... Isibe nem engednek. Így marad Toi Toi tisztítói melóm.

ev1l FlOwEr
Nyárom ?!?!?!?!!?
Neked sem ártana belevágni !

Addig is, egyél minél több spermát !!!

Dud [OBI]
Az meg mi?

[HUN]PAStheLoD
dud! szerintem nem szégyen elkezdeni az általános iskolát és adnak finom brióst meg kakaót tízóraira és nyárom meg otthon lennél!

[HUN]PAStheLoD
kösz!

[HUN]PAStheLoD
engem is

[HUN]PAStheLoD
ma este planetside...

ev1l FlOwEr
Így jártál.....

ev1l FlOwEr
Fürdõt ???? Miért, reumás ????

Dud [OBI]
Csak azt nem értem ha OFP -znek akkor már miért nem inkább BF42 DC -znek???

Dud [OBI]
Kecsegek fennt játszanak a szerveren ICS -t én meg itt rohadok melóban!!!!!!!!!!!! Rohadékok! Brühühühühü...

Tibre
CC elött jó elõételnek bizonyulnátok az biztos.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
Szombatra bevállalnánk titeket vacsira.

LSC
ApWar meg csak OFP-zik ha jól tudom.

LSC
ApWar meg csak OFP-zik ha jól tudom.

LSC
Ki mondta hogy szedjék ki?

Tibre
Öhhh,mirõl beszélsz,volt,hogy 100 méterrõl hecsátoltam le vkit mp5-tel .Szvsz használható,szóval ki ne szedjétek!

ev1l FlOwEr
A DCF-bõl csak Apwar olvas levelet ????

Válaszoljatok, mentálisan rokkant harcosok !!!
Vórozni akarok !!!!!!!

(Minden dcfes buzi !!!!!)

LSC
õõ annyira nem rossz a ND csináltam 16/6-ot😊.De az mp5 sajnos teljesen használhatatlan.

Tibre
Hiába, I.CS rulez .Egyébként én is a normal damage-t támogatom.

Dud [OBI]
Na ilyen jó az ICS! 😊)

Dud [OBI]
Fostalicskák faszom?! A faszod az faszikám! A faszomba mááá!

LSC
Üresek a portok ááááááááááá.Mármint a többi.