Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megnézed akkor az ICS-t is egy csomó emberke kezdte el nyomni és jött midenki.
Fenvan egy két tag, azok közül akik szoktak nyomulni és jönnek mint légy a sz..ra. Én még akkor nem játszottam tehát nem is tudtam kipróbálni ezeket a módokat de biztosann jobb lenne mint a mostani, szükös de lasan bõvülõ módok.
Pörgés kell az embereknek. Nézd meg mindenki CTF-ezik, gyors hent ez kell az embereknek. És infre csak azok jönnek akik erre a módra vágynak.
Nem arról van szó hogy elkezdjek én is sirni hogy miért nincs ez miért nincs az--- távol áljon tõlem,(szerintem igy is korekt amit kapunk) én megvagyok ezzel is elégedve, és egy két jobb meccs és jobb a közérzetem.
Csak hát az ember hazaér a munka után és egy jó meccsre vágyik akkor ne csak a ctf-re kelljen bemennie ahol tisztelet a kivételnek, mindenki folymatosan anyázik és kampel(akinek nem inge...)
hanem ha odaülök és az ASE aztmondja hogy bazz 8 Obi portból most döntsem el hogy melyik modra ugorjak be. És én sem az üres portokra megyek be hanem oda ahol más van valaki akit ismerek, hisz a feeling már azon van hogy együtt mulassunk itt a sof2 scen-ben!
(akkor is fosok a hangok na!!)

https://grentmedia.hu
Egyébként kösz.
(A hangok meg igenis jók!!!
)OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
A másik dolog hogy ezek a mapok elég durvák mármint méretben, ha akadna egy két megtetszõ map akkor meglehetne próbálni ezeket áttenni pl inf-re, mert ugye a map ugyanaz csak melyik mod hivja meg az a lényeg, és a mapnak ismernie kell az inf-módot (ha nem ismerné azért át tudnám állítani ilyenre , különféle progikkal), persze ha van rá igény. Esetleg várhatunk másik módot is?
Mégegyszer thx az igyekezetért.
https://grentmedia.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A rendõrkapitányságos résznél újból neki kellett futnom. Egyszerre túl kemény.....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
A SoF2 szerintem kurvára nem reális és soha nem is akart az lenni. Egyébként meg Q3 engine-el szerintem nem is lehet realitásra hajazó gámát csinálni.
Teccikérteni?
Ettõl még SOF2 forever!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Neked sem ártana belevágni !
Addig is, egyél minél több spermát !!!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
.Szvsz használható,szóval ki ne szedjétek!
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Válaszoljatok, mentálisan rokkant harcosok !!!
Vórozni akarok !!!!!!!
(Minden dcfes buzi !!!!!)

.Egyébként én is a normal damage-t támogatom.\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping