Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
skynet-et keressétek, van 2 is, 1000 és 3000, mind2 osztja a heccsátokat
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
- ????
- A teknõs nem puffad fel az akváriumban !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
2., Az új nem pulzál.
3., A kisnyúl szõrös.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
A CTF-ben hátrányosabb helyzetû csapat, tehát általában a fehér skinesek, vagy rosszabbul védhetõ zászlójú csapat, de általában a KÉK: mindig kevesebben vagyunk 1-2 de akár 3 emberrel (hiába írogatjuk, hogy teams, le sincs szarva); akárki jön, tuti a pirosakhoz áll, és egy idõ után ott gyûlik össze az összes klános, nagyobb tudású, hentermester fragger stb., én meg a lámákkal próbálom megakadályozni hogy 10-0 legyen. Ezt nem úgy mondom, hogy egyedül mit sem érek a lámák között, mert én vagyok a legnagyobb láma az mellett is hogy pontszámra azért ott vagyok elsõ két hely valamelyikén, mint tudjuk vakok között félszemû a király.
NEM TUDOM ez most miért van, életemben nem álltam még eredménytábla vagy map-specifikus választás miatt egyik másik csapatba, én csak auto-joinolok amióta játszom, és ezzel eddig nem volt semmi baj. Most kezd kicsit undorító lenni a lámahent, fõképp az a szar hogy szinte nincs soha 6-6 vagy 7-7 vagy akármi, mindig 1-2 DE MONDOM AKÁR 3 emberrel kevesebben vagyunk.
Na remélem ki lehet hámozni amit mondani akarok, meg tudom nem is elsõdlegesen nektek kéne ezt mondanom, de ha van benn admin akkor figyeljen már oda pls hogy hanyan vagyunk egy csapatban, meg ilyenek. 10-0 az általában demoralizáló vereség.
Én is szeretlek.
(Azért ha kérhetem a jövõben tekintsen mindenki el a csítek tesztelésétõl és a próbálkozásoktól, mert ilyen vita lesz a vége ha esetleg buktázik az illetõ. A PB folyamatosan frissül az adminok meg ezerrel fényképezgetnek.)
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
,alpha hol marad a cheat linkje?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mindenesetre nem 'tom ki hogy van ezzel, de én kipróbálni, mást ellenõrizni, csíterekkel kibaszni, ill. bármely más indokból SEM töltöttem (és nem is fogok) letölteni csítet. Azé' vannak az adminok, hogy rendet tartsanak. Kérem is a képeket ezerrel, de a sírdogáló pléjerekkel néha nagyon kivan a fütyim. Ez csal, az csal, amaz kemper, az meg láma, az TKáz. Tönkrekúrják a játék örömét számomra. Nem szeretek óvóbácsisat játszani. A reserved slotot meg lehet használni a kis sárga A betû nélkül is, mint tudjuk.
Visszatérve Ventire, szerintem elég jó kis játékos, akinek nincs szüksége WH-re. SGP sem csalt, ha jól emlékszem. Qnosi sem. Rain sem. (Bár ebben nem vagyok biztos
).
Hogy ezt az eszmefuttatást miért is sírtam ide ????
Én nem azért vagyok, B+, hogy ezt tudjam !!!