Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre
Ha nem érdekel,tudlak sajnálni,egyébként kuss, nem hozzád irányult a kérdés.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

egy kis logfájl
skynet-et keressétek, van 2 is, 1000 és 3000, mind2 osztja a heccsátokat

Tibre
Megfigyelitek...nagyszerû,ehhez képest ne mond már,hogy még egy csítert nem találtatok,amikor naponta jönnek az új emberek álnéven stb...Mert amikor én játszom,általában elég sokat játszom így nyáron,még egyszer nem láttam volna,hogy banolnak vkit az adminok.Jah,de egyszer láttam,az is azért mert tk-zott a gyerek és pofázott össze-visza,banolta is az admin.

[HUN]PAStheLoD
hát szerencse széria... mint spiginél 😊))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hogy maradjunk a csíterezésnél, most van ctf1en egy skynet nevû arc, aki folyamatosan headshotot osztogat

[HUN]PAStheLoD
igen ám de melyikre? 😮)

Pano
Nem lenne csíterezés ha nem lennének olyanok a körülmények, itt errõl van szó. Igazából -szerintem-, itt az lehet a probléma, hogy a játékosok úgymond nem érzik magukat "biztonságban".

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

R@in

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

[HUN]PAStheLoD
örök hála és -2 hecsát!

[HUN]PAStheLoD
ezzel akárhol 😄

ha nem eredetivel jáccol, akkor elég egy cdkey-csere...

de azért even teams-ezni szabad?

Dud [OBI]
Nem fejeznéd be ezt a baromságot?!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Qnosi [OBI]
Komolyan nem csitel mar szerintem, de lehet' hogy a velemenyem nem szamit ... Egyebkent az igazan gyanusakat kivulrol is szoktuk sotolni, meg alneven spectelni, meg ilyenek .. szoval szerintem nem kellene a masikat egyfolytaban fikazni, hanem csak probalj meg jatszani ...

dikki*yysw
Kinek és mennyit fizessek reserved slotért? 😄 Vagyis inkább az kéne, hogy ne bannolódjak napi 3x TK miatt 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Tibre
De most komolyan,te szívesen játszol egy olyan emberrel aki már lebukott csíttel,egyébként a pb shot szart sem ér,mert ha admin jön akkor úgyis vissza vesznek a csalók.

LSC
Nekem is.

Dud [OBI]
Legalábbis remélem.

Dud [OBI]
NEM! Az adminok teszik a dolgukat, nem keltenek felesleges feszültségeket!

Taptarap
You win!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

R@in
Szoktak, ok nélkül? 😊))

Taptarap
😄

Taptarap
az adminok csíterezhetnek???

R@in
Aki nem admin az jáccani menjen a szerverre, ne rendezkedni, meg csíterezni!

ev1l FlOwEr
- Mi a különbség a kiscica és a teknõs között ????
- ????
- A teknõs nem puffad fel az akváriumban !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
1., A régi jobban teccccik.
2., Az új nem pulzál.
3., A kisnyúl szõrös.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Taptarap
nem de attól nincs is

ev1l FlOwEr
A barátnõd arca is ilyen ????

Taptarap
és ön mért nem az új logoját használja ha megszabad kérdeznem úram???

Taptarap
ez nagyon veszélyes ettõl orgazmusom van

UDT Zoltan
A CBn hogyan kell azt beallitani hogy csak REAL DAMAGE foramaban jatszunk?
Taptarap
én nem is mondom, hogy agyon kell dicsérni most az LSC-t

Taptarap
Ok.THX nem tudtam.

Taptarap
fincsi

Átdobtam a mailedre.
Tibre
Kicsit visszatérve a cheathez,pls adminok,ha már bent vagytok a szerverbe és figyelmeztetnek,hogy egy már lebukott csíter van a szerveren(alias fab),akkor bannoljátok már a faszba,thx. 😊

[HUN]PAStheLoD
váááááá! van nagyobb felbontásban?!?!

NaNoKuTyA
és a zöldhatáron jöttél haza?

\':..:\'

dikki*yysw
Egyébként lehet, hogy nincs rálátásom a dolgokra, lévén faszláma vagyok; de az utóbbi napokban elharapózni látok egy új trendet ami nekem baromira nem jön be.

A CTF-ben hátrányosabb helyzetû csapat, tehát általában a fehér skinesek, vagy rosszabbul védhetõ zászlójú csapat, de általában a KÉK: mindig kevesebben vagyunk 1-2 de akár 3 emberrel (hiába írogatjuk, hogy teams, le sincs szarva); akárki jön, tuti a pirosakhoz áll, és egy idõ után ott gyûlik össze az összes klános, nagyobb tudású, hentermester fragger stb., én meg a lámákkal próbálom megakadályozni hogy 10-0 legyen. Ezt nem úgy mondom, hogy egyedül mit sem érek a lámák között, mert én vagyok a legnagyobb láma az mellett is hogy pontszámra azért ott vagyok elsõ két hely valamelyikén, mint tudjuk vakok között félszemû a király.

NEM TUDOM ez most miért van, életemben nem álltam még eredménytábla vagy map-specifikus választás miatt egyik másik csapatba, én csak auto-joinolok amióta játszom, és ezzel eddig nem volt semmi baj. Most kezd kicsit undorító lenni a lámahent, fõképp az a szar hogy szinte nincs soha 6-6 vagy 7-7 vagy akármi, mindig 1-2 DE MONDOM AKÁR 3 emberrel kevesebben vagyunk.

Na remélem ki lehet hámozni amit mondani akarok, meg tudom nem is elsõdlegesen nektek kéne ezt mondanom, de ha van benn admin akkor figyeljen már oda pls hogy hanyan vagyunk egy csapatban, meg ilyenek. 10-0 az általában demoralizáló vereség.

ev1l FlOwEr
Köszi a jótanácsot.
Én is szeretlek.

Dud [OBI]
Jóvan! Téma lezárva! Magam részérõl elhiszem amit LSC mond, úgyhogy fejezzük ezt be. Az adminok teszik a dolgukat a többivel meg nem kell foglalkozni. Egy biztos: az állandó rinyálás tényleg baromi idegesítõ. Akármit is mondtok az mindig le van ellenõrizve vagy ki van javítva. Nem kell örökké a fülünket rágni (és a többi adminét sem), elég ha egyszer mondja valaki. na ennyi.

(Azért ha kérhetem a jövõben tekintsen mindenki el a csítek tesztelésétõl és a próbálkozásoktól, mert ilyen vita lesz a vége ha esetleg buktázik az illetõ. A PB folyamatosan frissül az adminok meg ezerrel fényképezgetnek.)

LSC
hallottál már a google-ról?😊

Tibre
huhú...akkor betárazok magamnak,alpha hol marad a cheat linkje?

Pano
akkor ad át másnak az admin jogot és meg van oldva az egész

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

dikki*yysw
Igazad van, én sem láttam csítet még. De LSC már tegnap mondta, hogy demónézésre felrakta a WHt és csak ma "bukott le", szal ez nem magyarázkodás részérõl.

LSC
Olvas vissza 1-2 oldalt.

[HUN]PAStheLoD
helyes! Szia! velkám bekk!

Ezt:

ev1l FlOwEr
Nem, azt azért nem, de ez nem volt túl okos. Sõt.

Mindenesetre nem 'tom ki hogy van ezzel, de én kipróbálni, mást ellenõrizni, csíterekkel kibaszni, ill. bármely más indokból SEM töltöttem (és nem is fogok) letölteni csítet. Azé' vannak az adminok, hogy rendet tartsanak. Kérem is a képeket ezerrel, de a sírdogáló pléjerekkel néha nagyon kivan a fütyim. Ez csal, az csal, amaz kemper, az meg láma, az TKáz. Tönkrekúrják a játék örömét számomra. Nem szeretek óvóbácsisat játszani. A reserved slotot meg lehet használni a kis sárga A betû nélkül is, mint tudjuk.
Visszatérve Ventire, szerintem elég jó kis játékos, akinek nincs szüksége WH-re. SGP sem csalt, ha jól emlékszem. Qnosi sem. Rain sem. (Bár ebben nem vagyok biztos).

Hogy ezt az eszmefuttatást miért is sírtam ide ????

Én nem azért vagyok, B+, hogy ezt tudjam !!!

[HUN]PAStheLoD
csak neked hogy legyen esélyed a 3 mp-s invurnelabylity-n kívül is!