Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naigen ... Altalaban nevtelen nullak a csiterek 90%-a .. De most itt van ez a Reepsie gyerek, aki regen is jol jatszott, csit nelkul, most meg hirtelen wh-s kepek .. hat csalodtam benne :/
kár érte... pedig azt még húzni is lehetett vóna
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
jó ilyen van nálam is de azért 20 hozzászólás után meg ha mondják észbekapok! és tényleg nem durván kezdtétek mondani neki hogy áljjon má üresbe!
Pedig csíterke voltak, vannak és lesznek is. Mi folyamatosan írtjuk õket, de ez egy örök harc. Ezért nem értem miért kell emiatt balhézni. Valalki bemondja a nevet, mi leellenõrizzük és ha tényleg akkor ban. Nem kell ezt túllihegni.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
ha Pano most feltûnne?? és elvinné... habár õ már nem jáchat !
Szerintem semmi extra. Csak vannak napok, mikor valami hirtelen felindulásból nekiáll mindenki nyomatni a témát.
ja, most nem tudom mi a baj a cssíterekkel persze nézni kell õket de amúgy lelõni és kész...
Szerintem nem kicsit... Magába szállhatna egy kicsit.
Valszeg kidobtuk mikor egy nagy adag papíron feküdt. Dali épp a szutykot tisztogatta róla.
Igaz én sem voltam túl higgadt. Ezért magam részérõl elnézést kérek! (De azért a jövõben Tibre is odafigyelhetne magára egy kicsit...)
Aludtam egyet a dolgokra. Tényleg nem bántom, de azért lásd be nem volt korrekt amiket mondott.
De azért az gáz, hogy elhagytunk egy P4 2,26 -os procit...