Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
oké akkor próbáljunk meg egy 21.30-as idöpontot! egyeztessük óráinkat......MOST!😊

\':..:\'

Tibre
Nekem nuku obi szerver. 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Dud [OBI]
Nem szabad így mellre szívni a dolgokat. Pár heccsát még nem a világ!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Én benne vagyok, bár elõtte van egy kis dolgom.

dikki*yysw
Nekem ok, bár elõbb már ott voltam hogy sof2 uninstall.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

NaNoKuTyA
ma egy kis hunport???

Grave Digger
köcsögök😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mr.Grent
Ha bárki látja eme illetõt akkor nyugodtam lehet bannolni, en megtettem az este és valószínûleg ha nem én akkor a Pilu. Aimbotos kecseg.

https://grentmedia.hu

Pano
Öhm, igen

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Tibre
És még bent maradt 3 segítsége,tovább megy?

Pano
gyó, leesett 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
én ezt nem értem 😄DD

csabawarchief

R@in
Ez a Zulunak ment (van pár 82-es 😊 )

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Dud [OBI]
Nem véletlenül...

Dud [OBI]
Nahát! Pano lettem...

R@in

Tibre
Bezeg nekem nem köszöntétek meg.

Taptarap
Ok. kezdjük élféjtõl mit csináltál ma?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Dud [OBI]
Te is kezdesz kicsit túlzásokba esni. Köszönjük a segítséget, de ne essünk át a ló túlsó oldalára.
Rainnek igaza van. Ha nem üvöltöznétek folyamatosan a csíterek miatt, akkor talán más sem tenné. Szép csendben mindenféle cirkusz nélkül kibasznánk a faszfejeket. És most gondold végig kérlek. Ha valaki látta a WH -s kickedet, szerinted hisz neked valaki is a külföldiek közül? Szerinted komolyan veszik amikor csalót kiabálsz? Szerinted mikor Baleine elõtte bejelentette hogy kipróbál egy csítet és utána ugyanúgy mint Te benntfelejtette a cfg -ben, szerinted mit élt át? Téged azért nem hurcoltak meg annyira. Mindenki végleg akarta banolni, de mi hittünk neki. Szerintem kicsit lehetnél bizalmasabb az emberekkel és hagynád a melót azokra akikre tartozik. Hangsúlyozom! Köszi a segítséget, de ne lihegjük túl a dolgoz. Mondasz egy nevet aki gyanús és már megy is valaki ellenõrizni. Ennyi.

Pano
kötexõ vazze?!

Taptarap
😄DD vagy kéne egy LAN party

NaNoKuTyA
a hatalommal, kötelesség is jár ám, nem csak az "elsõ íccaka joga"!!!!

R@in
Nem fogok láttamozni, minden hozzászólást, egyértelmû hogy kirugjuk a csítereket. Tegnap este óta 5x mentem be játékosok kérésére lecsekkolni és kirugni ezeket a faszlámákat.
Johnyt még nem láttam, de ha gondolod óránként jelentek hogy mi a helyzet.

NaNoKuTyA
egyszer volt egy nem annyira jó lövése! inkább így😊

LSC
Még ezt is nehéz amit írtál😊.

Pano
ezekben az idõszakokban el kell menni bebaszni, mire kijózanodsz frissül a pb

Pano
azért ezt nem olyan boyolult lefordítani 😊

LSC
nem tudom miért kötekedsz.

LSC
Nem.De ha már veszi valaki a fáradságot spectel és demo-t készít egy csalóról HELYETTETEK akkor annyit mondhatnátok neki hogy: köszi, bannoltuk.Ne érts félre nincs bajom az adminok munkájával mert ne lehet mindenkit fogyelni de ezzel csak nektek segítenek.

R@in
Ne csodálkozz rajta, te beszólsz nekik, õk beszólnak neked. Talán ha abbahagytad volna mikor megkértelek rá; de hát te jobban tudod ki csal.

R@in
Szerinted azóta együtt jáccogatunk a gyerekkel? ...lángész!

LSC
Remélem mert a napokban abszolút nincs kedven játszani, kiosztok 3 hedsotot vagy lelövök 2-3 embert egymás után akkor azonnal csalóznak,és ez már a "csalásom" elõtt is így volt.

Dud [OBI]
Nem kell parázni! Mindig vannak periódusok, amikor ez van. Aztán lecsitul a dolog.

Gugger
LOL

Dud [OBI]
Addig meg marad a módszeres ban...

Dud [OBI]
Jah jön. Felbukkant pár új csít, amit a buzzzzik elkezdtek használni. Megírják az ellenszert és akkor megint nyugi lesz.

LSC
ja Pano ismerjük a fordítási képességed,mint múltkor az OBI fórumos témánál😊.Lehet azt írta a gyerek: ettem reggel tejbepapit kakaóval,de nem is voltam éhes.

LSC
Kezdi elveszteni a sof a feeling-jét a fikázások miatt.Amikor elkezdtem játszani soha senki nem mondta a másikra hogy csaló.Azok voltak a szép idõk.Játszok is valami single-t mindjárt,az a biztos.

LSC
AZ.Legalábbis egy része.

LSC
A Venti biztos nem😊.Tuti valaki szivatja szegény ventikét.

Pano
Sajnos 😞 De elõfordulhat, hogy pl az a 3 személy ugyan az az ember. Én tegnap este -olyan fél 2 felé- ki is léptem a szerverrõl, mert ment a csíterezés orrba szájba, az ADLI-nak megint viszkedett. Azon meg fõleg kibuktam, hogy a ALDI Drozel elkezdett egy gyerekkel a cheatekrõl beszélgetni, hogy melyik jó melyik pedig szar. Nah, az volt számomra a betelt prohár. Jah, Drozel meg elkezdi (lefordítva): "Ma reggel kipróbáltam a wallhacket bejöttem játszani és nem vágot ki a PB. De csak kipróbáltam". Kurva anyját, az összes ALDI-s egy kibaszott cheater!

LSC
Ó hogy kapnád be egy tripperes ló........

LSC
hát ez szomorú tényleg mert egy olyan reakció nem volt hogy :bannova vagy hasonló.

LSC
csak ráhúzott a célkeresztje a fejekre mintha kötelezõ volna és hirtelen a recoil-ja is eltûnt.

LSC
A mocskos kurva annyát az ilyeneknek.Játszani azt nem tud a paraszt.3 nap alatt 3 aimbotos bukott le, kicst flusztrált a hangulat a szerveren.Ahogy elnézem ugyanazt használják,remélem hamarosan jön az új PB.

dikki*yysw
Eddig tartott. NEM hiszem el, hogy vannak olyan csökedékes agyú emberek, akik látják hogy 3-al kevesebben van a másik csapat, vezetnek 6-1re, ráadásul tõlünk vki nem játszik tehát 4el vannak többen, és nem áll át. Hihetetlen bazmeg.

Taptarap
na megint bepunnyadt a fórum.............

dikki*yysw
Megyek játszani! MOST! 14 perc múlva találkozunk

Dud [OBI]
Köfi!