Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
igen ez szerintem jó ötlet esetleg kiírni az OBI sitera hogy ha az egész tartomány bannolva lett és a "haverjai" majd elintézik

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
de gyanús.. és jobb elõre bannolni mint esetleg utólag nem 😊))

[HUN]PAStheLoD
nem lehetne állítani a PB-n hogy banolja õket?

Pano
én nem tudok róla, admin az nem volt

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Grave Digger
köcsögök😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

ev1l FlOwEr
Mikó' lesz sörözés ???

Mikó' ???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
Helyes!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ev1l FlOwEr
Én nem. Ami késik, nem múlik !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
Banolta valaki ezt a 2 faszt?

miva?

csabawarchief
nyugi, itt a win 1.0 -ról van szó 😉

csabawarchief
de nekem q3ba, te baromarcu

ev1l FlOwEr
kár....

nem frissült...

az semmi, neked is lehet 😊)

ev1l FlOwEr
Frissült a PB ?
R!ka fenn volt tegnap is.

csabawarchief
még most volt egy invalid pk3 is

Taptarap
pfffff:
40 dollárra csökkent a Windows ára Thaiföldön

capják be

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
ehh virágzik a csíterezés

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ezt írtam 😛

LSC
most olvastam az OBI fórumot az összes aldis fasz megérdemelné hogy elmennyen a jó büdös picsába.Leszólják a magyarokat azt ide jönnek játszani?

LSC
és az ASE-ban is át kell írni mert konnektkor azt írja ki alulra mint modem man(Tapi),unnamed player(Sáska) és hasonlók.

LSC
vagy nevet változtat........

LSC
meg egy kis villám meg hasonló is elveheti a kedvét😊.

Pano
Új Lada, lol!!! 😄D

GSXR
Ezt már ellõtted a *GBS* fórumba is. Akkor is elmondtam és elmondom most is mivel vagyunk páran a klánba a seggednek nemjósolok 7 szûk esztendõt

majdnem. nem feltétlen osp. lehet az a base/mp/sof2mp.cfg, vagy ugyanez osp-ben, de lehet az ase(!)-ban megadott név is, attól függ, hogy hogy van beállítva a konfigja. tehát aki álnéven akar bemenni, az ezeket mind írja át 😊) (nem mindig elég az autoexec.cfg...)

Tibre
Nem nem,ha nem játék közbe írod át a neved,hanem még mielött belépsz a szerverbe,akkor már az álnéven fog konnektolni.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ev1l FlOwEr
Konnektálás közben alulra az OSP által elraktározott nevet írja ki. Csak akkor nevezõdik át ha belépett. A konzolban is visszanézheted.

Grave Digger
mindegyiknek...

Grave Digger
én is köcsög vagyok, de a legnagyobb köcsögök azok a csíterek, és ha meglátok egyet akkor szívlapáttal lesz szétbombázva a buta arca.....

Grave Digger
köcsögök😄DD

Taptarap
ez jó😊)

Na erre találták ki a reconnectet más néven. Visszajön és simán játszik fél órát, mire rájövünk, hogy "õ" az és csal...

Itt má csak a PB segít
Gugger

Dud [OBI]
Azt kell csinálni, amit a Flowa mond. El kell érni, hogy neki ne legyen egy csipetnyi öröm sem, hogy itt játszik. Elõbb utóbb megunja és elmegy a picsába...

Taptarap
én nem anyázok soha /legalább is publikusan/ de a Tk-ást csináltam

Grave Digger
joasjojaosjoajsoa😄DD

ev1l FlOwEr
Ilyenkor TKzni kell, nem anyázni.
Ha meglátom, ban, kick, killhiswholefamily parancsok. Eseteleg rapehisdog.

Taptarap
Én nem értem, hogy valaki, hogy lehet ekkora fütyi mint ez a Reepsie a CTF-en a 20 emberbõl 16 egyfolytában anyázta a többi spectbe nézte és amikor mondták, hogy ne csaljon csak annnyit mond: pfff.

Grave Digger
Yes sir!

ev1l FlOwEr
Affirmative

csabawarchief
You are terminated:
😄D

csabawarchief
Azt hiszem, jobb ha mindenki tudja kikkel állunk szemben:

Dud [OBI]
Ha visszaemlékeztek volt már pár olyan alkalom, hogy valamelyik teljesen agyament, kretén csíter köcsög csak azért járt fel a szerverre, hogy naponta banoljuk meg kickeljük. Most se lesz másképp. Aki visszaesõ bûnözõ azt megállás nélkül banoljuk (az összes ip -jét, ha kell akkor az egész kibaszott tartományával együtt... bár akkor arról a környékrõl nem jön senki...) és kickeljük. Elõbb utóbb megunja, hogy állandóan restartolnia kell és állandóan újra konnektálnia. Szal az adminoktól is azt kérem, hogy minden esetben ban az illetõnek és egyszercsak megunja.

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
és tele van geci hínárral de hát most egy kutyának annyi elég is...

Léci, majd linkelj képet a csukafejesrõl! 30 centis a Balaton!
[HUN]PAStheLoD
nah ez a lépjünk elõ anti-csíterekké dolog mé be is válhat! Ha elég sokan kéregetnénk a PB shotokat és azokat mégszorgosabban mutogatnánk az OBI siteon akkor szerintem észrevennék hogy itt nincs esélyük mert 3 perc után Game Over...