Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah a lámák.. CS meg q3 meg istentuggyamicsoda van de attól még SoF II-zhetnek is a pléyerek csak nem kell nevezni semmire 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Hát ja.Valaki kommunikáció képes írhatna valami szervezõfélének hogy legalább legközelebb legyen.Van itt valami újságíró féle nem?😊
ITT megtaláltok minden infot a WCG2003 -al kapcsolatban. Szerintem bõven beférne a SOF2 is...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mikor lesz ez elmegyek megnézni a nagyok hogyan nyomják.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Jahh cs az sucks, bár a sof2-es mapokkal még talán.....áhh hagyjuk más nemlessz csak cs?
UT-t alán !
UT-t alán !
https://grentmedia.hu
Bírni fogja az az egy fázis ????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
A rendezvény helyszíne: Vasúttörténeti Park Bp, 1142 Budapest Tatai út 95.
Es most neztem, csak 600 fo
Es most neztem, csak 600 fo
nah, akkor mentem is. megnézzük az amatõröket, majd 5kor olyan koncertet csinálunk, hogy az egész ország arról beszél
utána meg nézzük a jobbnál jobb bandákat. fasza buli lesz. pááááááááááááááááááááá 😊)))))))))))))))))
utána meg nézzük a jobbnál jobb bandákat. fasza buli lesz. pááááááááááááááááááááá 😊)))))))))))))))))

Hallottam már a zenekarról, egész jó a dolog, csak a dobost rúgnák ki végre......

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
gyere úgy hogy 17:00-re dugó téren legyél egészen 18:00ig. tanúja lehecc egy fergeteges koncertnek 😉
van aki pestrõl jön.... vagy messzebbrõl, tán külföldiek is lesznek...
Csupán mert vagy 300 km-re innen,vagy többre.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
hogyhogy nem vagytok szegeden? 4 nap buli lesz. koncertek és a tüctüc kedvelõinek oan zene is lesz. +cinetrip is... nem tuggyátok mit hagytok ki 😊 amatõr zenekarok is fellépnek. szal lesz itt minden. SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) Törd Meg A Csendet 😊)
közérdekû közleményt olvashattak 😊
közérdekû közleményt olvashattak 😊
😄DDDD
micsoda egy csaló társaság 

De már megfelezte,és a B válasz kiesett. 😛
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Most gondoljatok bele, hogy mit gondol az, aki ezzel a játékkal, velünk, veletek szeretne játszani és megnézi ezt a fórumot...

mongyuk engem is faggatott anno a témáról, de felvilágosítottam hogy az nem egy honorált dolog itt (sem).
Azér az durvább volt. De tény, hogy nem itt kéne fikázni és buzerálni egymást.
Inkább nyisson valaki az OBI fórumba egy gumiszóbát vagy beszéljünk a csíterekrõl szobát és menbjen oda a mocskolódás. Ígérem ott nem fogok moderálni, csak ha nagyon eldurvul a dolog.
Inkább nyisson valaki az OBI fórumba egy gumiszóbát vagy beszéljünk a csíterekrõl szobát és menbjen oda a mocskolódás. Ígérem ott nem fogok moderálni, csak ha nagyon eldurvul a dolog.
Az iddqd meg az idkfa az igazi mindentvivõ !!!!

ja. god, noclip, give_all, stb...