Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap aranyos volt.Lerakták a bombát,szegény Xbox meg állt a másik piros X-nél és dobálta rá a fegyvereit😊.
Mivan Boxman, a Planetside után a SoF2 harcmezein is találkozunk? 😛
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
beletrafáltál 😉
talán hallottatok az MTV2-rõl (nem a magyar tévé): 99% rock(!)zene, de mo.-n sajna nem sok helyen lehet fogni - ha lehet egyáltalán :/
talán hallottatok az MTV2-rõl (nem a magyar tévé): 99% rock(!)zene, de mo.-n sajna nem sok helyen lehet fogni - ha lehet egyáltalán :/
na, ismét, megyek, és SZINre lépek.
huhh, kezdetben rohadtul idegesített ez a kis szar papírkarkötõ, de asszem kezdek hozzászokni...

huhh, kezdetben rohadtul idegesített ez a kis szar papírkarkötõ, de asszem kezdek hozzászokni...

a mjúzik televízsönrõl beszélek, TE 😊)
Más: A DC-n dumáltam egy Neo nickes pöccsel, váltig állitotta, hogy a nick-ével visszaélnek és ö már vagy fél éve nem gamézik. Nekem kicsit sántit a duma mert nem igen emlékszem,hogy fél évvel ezelött játszott volna Neo...Amikor rákérdeztem . hogy Sof-al játszik-e egyböl igenelt.
/JA, mert szerintem ö megdölt mar csaláson, igaz??/😊
/JA, mert szerintem ö megdölt mar csaláson, igaz??/😊
-FDI-Brutal-Hooligan
egyébként meg mér kéne híreset hallgatni?
ez ilyen berögzõdés? 😛
ja és a #27593-ban található bandákból majd mindnek ment mtv-n klipje, nem is 1, szal nem is olyan "nem híresek" 😛
ez ilyen berögzõdés? 😛
ja és a #27593-ban található bandákból majd mindnek ment mtv-n klipje, nem is 1, szal nem is olyan "nem híresek" 😛
Én már akkor kint voltam Monsters of Rock-on mikor még te csak a csatttogós falepkét húztad magad után!😊)))

-FDI-Brutal-Hooligan
ha csak ezeket nem ismered, akkor megnyugodtam: 😊
refused, red line, my v, sfreek, spine, weezer
refused, red line, my v, sfreek, spine, weezer
na, megpróbálom teljessé tenni a listámat: 😉
p.o.d., guano apes, jimmy eat world, linkin park, nirvana, refused, silverchair, static-x, perfect circle, blink 182, system of a down, guns n roses, red line ofside (hun), korn, my vitriol, slipknot, soundfreek, spineshank, weezer 😉, és persze Bitter Sweet 😄D (de komolyan), meg fast forward (haveromék bandája - hc punk)
na jó, tán ennyi 😊
egyébként régebben hallgattam jóféle tüctücöket, még ma sem vetek meg minden effélét, de a szûrõm erõs 😊)
p.o.d., guano apes, jimmy eat world, linkin park, nirvana, refused, silverchair, static-x, perfect circle, blink 182, system of a down, guns n roses, red line ofside (hun), korn, my vitriol, slipknot, soundfreek, spineshank, weezer 😉, és persze Bitter Sweet 😄D (de komolyan), meg fast forward (haveromék bandája - hc punk)
na jó, tán ennyi 😊
egyébként régebben hallgattam jóféle tüctücöket, még ma sem vetek meg minden effélét, de a szûrõm erõs 😊)
igen, rá gondoltam elsõként 😊))
ahogy kiveszem, a metallica mindenhol ott van 😊
nameg majd nemsoká beírnak a tüc-tüc-ösök is 😊)))
ez már csak az elmegy-kategória 😊
😄DD
najó, hallgatnám a többit is csak nincs meg:
dr.p., disturbed
a gd meg kimaradt 😊)
najó, hallgatnám a többit is csak nincs meg:
dr.p., disturbed
a gd meg kimaradt 😊)
WoW!
Nem is tudtam hogy a scene ilyen cool zenéket hallgat.
Magam részérõl: Drowning Pool, Disturbed, Metallica, Pantera, Green Day ... stb.
Nem is tudtam hogy a scene ilyen cool zenéket hallgat.
Magam részérõl: Drowning Pool, Disturbed, Metallica, Pantera, Green Day ... stb.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
akkor én is teszek hozzá, végülis 1x-2x én is jáccottam zenére. mi is ment akkor?
marilyn manson, new found glory, lostprophets, metallica, nofx, pantera, placebo, limp bizkit, és egy kis emo: get up gids, nada surf, noise ratchet, juliana theory
ja meg junkies, és persze depresszió
marilyn manson, new found glory, lostprophets, metallica, nofx, pantera, placebo, limp bizkit, és egy kis emo: get up gids, nada surf, noise ratchet, juliana theory
ja meg junkies, és persze depresszió
nightwish?? 

Metallica, Rammstein, Helloween ha jobbak ellen játszom, de ha vakok az ellenfelek akkor becsúszik néha egy kis Nightwish, hogy ne röhögjem magam halálra😄DD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
depresszijó jóóó 😊
Hát ez nem ér... Elszedi a jó zenéimet 😄DD
Pont ugyan ezek mennek nálam is kicsit Ossian meg Depresszió hogy legyen magyar felhozatal is... de a Wait & Bleed mindig ott van 😊
Pont ugyan ezek mennek nálam is kicsit Ossian meg Depresszió hogy legyen magyar felhozatal is... de a Wait & Bleed mindig ott van 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a zene jó, de én inkább csak külön hallgatom 😊)
Azt nemszoktam jatekhoz .. De war alatt neha bejatszik, ha elfelejtem palyavaltaskor visszarakni Systemre(mert pont azutan jon :}
Fosni nem kell addig, míg nem piszkálsz minket. Ha nyugiba maradsz nem lesz semmi bajod...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Metallica, System Of A Down, Disturbed, Clawfinger, Slipknot .. En ilyenekre szoktam jatszani 😊
én az UT2003 zenéjére jácok most nagyon harcos kedvet csinál😊
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ajjaj,te most úgy összefostam magam,ki se mozdulok otthonról,a videóról meg már megmondtam a véleményem,másrészrõl ez nem aznap kezdõdött,már elötte is voltak gondjaim veletek,csak akkor érte el a csúcspontot,de nem folytatom a vitát,nekem ennyi elég volt belõletek,és ha nem vetted volna észre már rég nem játszok a szervereiteken,és annyit azért már engedj meg,hogy néha írjak ebbe a topic õfelségessége...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping