Logi-sztori

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
megint a másik tevéjére szálttak fel?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Két arab azon versenyez, hogy kinek a tevéje ér be KÉSÖBB egy városba. Folyton egymás mellett mennek senkinek se akarózik sietni. Egyszercsak a tevékrõl majd pusmognak valamit és utánna mint akit puskából löttek volna ki, felpattanak a tevékre és elkezdenek vágtatni a város felé. Mit beszéltek meg, ha magán a verseny célján nem lehetett változtatni?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

ott a pont!

tomsolo
a testvéred szerint erre van a város?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nah most ebbõl nem tudod meg, hogy merre van a város.

tomsolo
Van egy kör alaku mezõnk. A mezõ szélere kipányvázunk egy kecskét. Hogyan aránylik a mezõ sugara a kecske pórázának hosszához ha estére a kecske a mezõ felét legelte le?

Pyx
még! :)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
"Te hazudni fogsZ?"

Nah itt van egy:

1.
Egy vándor egy sivatagban tevegel és már nincs vize, ereje fogytán. Elérkezik egy útkeresztezõdéshez ahonnét az egyik út nemsokára egy városba, a másik pedig ki a sivatagba, tehát a biztos halálba, vezet. A keresztezõdésnél lakik egy ikerpár, amelyiknek egyik tagja mindig hazudik, mig a másik mindig igazat mond. Az egyik testvér épp kinn áll, de nem lehet tudni, hogy melyik az és csak egy kérdést tehetsz fel neki, hogy megtudd merre van a város. Mit kérdezel?

Pyx
több nincs? :-)

[HUN]PAStheLoD
az a megoldás? :P

én már leirtam te looser! :))

[HUN]PAStheLoD
nah ennek mi a megoldása?

tomsolo
mer a mosdóban beül van a pára és azt nem tuggya kivülrõl letürülni az ablakról jól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

precision
"nyomozó: Mikor vette észre a balesetet?" ez helyett --> nyomozó: Mikor vette észre a GYILKOSSÁGOT? Bocs elírtam, nem baleset, hanem gyilkosság!

Bazinga!

precision
Nagyon jó topic! Mondok én is egyet, egy nagyon könnyût!

Egy mosodában gyilkosság történt. Egyetlen szemtanú van, akit a nyomozó kikérdez! A következõ párbeszéd zajlik le közöttük!
nyomozó: Mikor vette észre a balesetet?
pali: Amikor mentem hazafelé tegnap este, épp a mosoda mellett mentem el, és sikoltozást hallottam! Közelebb mentem, letöröltem a párát az ablakról, és láttam, hogy egy kb. 178 cm magas fazon fojtogatja a mosoda egyik dolgozóját!
Ezután a nyomozó letartóztatta a palit! Miért?

Bazinga!

PResident Evil
LOLTOPIC!!!:)))))))))))))))

Törpe volt a cirkuszban, és hazamenve lefürészelték az asztal és a szék lábát igy azt hitte hogy megnött és beijedt hogy elveszti a melóját azt bumm

azaz egy alma van a zsebedbe varrva. bocs ezt kifelejtettem :))

ezt kibaszottúl leröviditetted. Kezdjük úgy hogy nincs nálad semmi és jön az oroszlán.

légtornász azt sutty és a földön landol :))

vizes
Eldobod az almát, mivel az alma nem esik messze a fától, ezért felmászol a fára, ezzel lóvá tetted az oroszlánt, felülsz a lóra és jobbra el.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
-odadobom az almát, h. egye meg és elfutok
-megosztom vele az almát
-kifacsarom és almalét adok neki a nagy melegben
-letolom a gatyeszt mire az állat elrohan :-))))
-visszatámadok :-DD

nyah nyert vmelyik ? 8-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Ron Ragm
A sivatagban vagy, és nincs nálad semmi csak egy alma. Egy oroszlán rádtámad. Mit teszel? ("kicsit" idióta:])

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

magus
bingó:)

Hamis mert akkor még nem tudták mikor van i.e.

magus
Tudósok találtak egy papírpénzt Egyiptomban amire rávolt írva hogy i.e. 407-ben gyártották Cairoban. Hamis-e vagy nem?

Ez könnyü volt magamtól jöttem rá

CSOCSO
bazzeg 5 cm et nem tud ugrani a törpe?
ipszilon
pontosan

KRi2
bakkk. ez OK

lll l ll lllll l lll ll

MuERTe
Hámer törpe.
KRi2
szoval en is todok 1et:::
Egy emberke egy 35 emeletes hazban lakik. Minden reggel liftel megy végig lefelé. Viszont felfelé mindig csak a 31.emeletig liftezik ,és onnét lépcsözik a 35.-ig. Soo..miért???

lll l ll lllll l lll ll

KRi2
ize

lll l ll lllll l lll ll

Éjszaka nem vándorolnak a darazsak

Lon3 Wolf
Gondolom, ha egy darazsat csapkod az orra előtt, akkor nem tudhat olyan pontosan célozni.
Aquli
nem tudom de mingyart mondasz valami okossagot es kiderul

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ipszilon
nos, íme egy új:
Egy pasit lelônek az erdôben, éjszaka. Hosszú nyomozás után eljutnak egy vadászhoz, aki bevallja, hogy ô volt a tettes, ám nem akart gyilkolni. Azzal magyarázkodik, hogy éppen egy vadászott, amikor egy darázs az arca elé szállt és ezzel megzavarta ôt. Hadaskodván észrevette egy mozgó vmit tôle öt méterre, és mivel azt hitte, hogy egy szarvas, akarja megtámadni: lelötte. Csak, hogy az egy ember volt, nem pedig egy szarvas. A furfangos nyomozó, azonban átlát rajta és rájön, hogy direkt követte el a gyilkosságot!
Mibôl jött rá?

ipszilon
jaaaaaaaaaaaaaaaa

Mert Marci egy kibaszott aranyhal

ÓÓÓÓÓÓÓÓ bazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggg

ipszilon
mert Marci Palesztínába vágyott?

ipszilon
na szóval itt a megoldás:
két manus utazik egy léggömben, de vmi kezd elromlani és a szerkezet kezd süllyedni. elöszôr a csomagjaikat kezdik kidobálni, de ez nem segít. ekkor a ruháikat vetik le és dobják ki, de a léggômb továbbra is süllyed. ekkor arra a kétségbe esett lépésre szánják rá magukat, hogy egyiküknek le kell vetnie magát. és, hogy eldöntsék ki legyen az, aki feláldozza magát, a gyufás-módszert válsztják, azaz aki a rövidebbet húzza, az veszít! és emberünk volt az! ennyi!:-)

ipszilon
nagyon úgy tûnik, hogy túl sok amerikai filmet néztek és a " józan paraszti ész"-t -ahogy egy volt matek tanárom mondaná- már nem is ismeritek!:-)
és ráadásul hagyjátok magatokat becsapni és a lényegtelen dolgokra koncentráltok (ld. borda, aminek semmi köze a megoldáshoz:-)).

Marci sokszor nézett ki , figyelte a körülötte zajló életet, és oda vagyott - ahol azelőtt nem járt. Egyik nap két játszadozó 6 illetve 7 éves fiúk egy gránit alapú majdnem 30 dkgos "kővel" betörték az üveget, amire Marci rögtön megbánta, hogy oda vágyott. Mié?

Nos, a manus fázott ezért levetkőzött, hogy a kezében lévő gyufával tüzet gyujtson a ruháiból, de ekkor hirtelen egy másik barom aki már előbb említetettél ráesett mert nem nyitotta ki az ejtőernyőét. Ráesett, jól elhaláloztak és közben mi megtaláltuk az ejtőernyős fickót ezért elvitték, de nem vették észre, hogy alatta ott a másik akinek most aseggében egy csomó homok van.
Eltaláltam nem?

Ron Ragm
Helyes!:)

Efreet
RonRagm: mindenki a másiknak a lovára szállt.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lon3 Wolf
A gyufa a kezeben volt, amikor lelökték, és amikor földet ért, eltört a gyufa...
Ron Ragm
hmmmm...A gyufát eltörte, közbe véletlen eltörte a bordáját és a sérülésbe belehalt