249
logikus sztorik, avagy törd a fejed!:-)
  • tomsolo
    egyikse
  • precision
    A Budapest - Hatvan távolság (a nevében is benne van) 60 km. D.e. 10 órakor elindul 'A' motoros Budapestről Hatvan felé óránkénti 24,8 km/órás átlagsebességgel. D.e. 11 órakor (egy órával később) Hatvanból elindul 'B' motoros óránkénti 29,7 km/órás átlagsebességgel. Amikor találkoznak melyikük lesz közelebb Budapesthez?
  • Pyx #207
    1:1 :))))))))))
  • Pyx #206
    télleg :)))))
  • precision
    De hülye vagyok...sztem ugyanakkora a mező sugara mint a póráz! Igazam van?
  • precision
    negyede???
  • precision
    Jó válasz! :))
  • Crokin
    Úgy, hogy az anyja!
  • precision
    Egy másik:

Két indián ül a fán a kis- és a nagyindián! A kisindián (édes) fia a nagyindiánnak, de a nagyindián nem apja a kisindiánnak. Hogy lehetséges ez?
  • precision
    jó megoldás :)
  • [HUN]PAStheLoD
    megint a másik tevéjére szálttak fel?
  • Madmaxx
    Két arab azon versenyez, hogy kinek a tevéje ér be KÉSÖBB egy városba. Folyton egymás mellett mennek senkinek se akarózik sietni. Egyszercsak a tevékről majd pusmognak valamit és utánna mint akit puskából löttek volna ki, felpattanak a tevékre és elkezdenek vágtatni a város felé. Mit beszéltek meg, ha magán a verseny célján nem lehetett változtatni?
  • Madmaxx
    ott a pont!
  • tomsolo
    a testvéred szerint erre van a város?
  • Madmaxx
    Nah most ebből nem tudod meg, hogy merre van a város.
  • tomsolo
    Van egy kör alaku mezőnk. A mező szélere kipányvázunk egy kecskét. Hogyan aránylik a mező sugara a kecske pórázának hosszához ha estére a kecske a mező felét legelte le?
  • Pyx #193
    még! :)
  • Pyx #192
    "Te hazudni fogsZ?"
  • Madmaxx
    Nah itt van egy:

1.
    Egy vándor egy sivatagban tevegel és már nincs vize, ereje fogytán. Elérkezik egy útkereszteződéshez ahonnét az egyik út nemsokára egy városba, a másik pedig ki a sivatagba, tehát a biztos halálba, vezet. A kereszteződésnél lakik egy ikerpár, amelyiknek egyik tagja mindig hazudik, mig a másik mindig igazat mond. Az egyik testvér épp kinn áll, de nem lehet tudni, hogy melyik az és csak egy kérdést tehetsz fel neki, hogy megtudd merre van a város. Mit kérdezel?
  • Pyx #190
    több nincs? :-)
  • [HUN]PAStheLoD
    az a megoldás? :P
  • Madmaxx
    én már leirtam te looser! :))
  • [HUN]PAStheLoD
    nah ennek mi a megoldása?
  • tomsolo
    mer a mosdóban beül van a pára és azt nem tuggya kivülről letürülni az ablakról jól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • precision
    "nyomozó: Mikor vette észre a balesetet?" ez helyett --> nyomozó: Mikor vette észre a GYILKOSSÁGOT? Bocs elírtam, nem baleset, hanem gyilkosság!
  • precision
    Nagyon jó topic! Mondok én is egyet, egy nagyon könnyűt!

Egy mosodában gyilkosság történt. Egyetlen szemtanú van, akit a nyomozó kikérdez! A következő párbeszéd zajlik le közöttük!
    nyomozó: Mikor vette észre a balesetet?
    pali: Amikor mentem hazafelé tegnap este, épp a mosoda mellett mentem el, és sikoltozást hallottam! Közelebb mentem, letöröltem a párát az ablakról, és láttam, hogy egy kb. 178 cm magas fazon fojtogatja a mosoda egyik dolgozóját!
    Ezután a nyomozó letartóztatta a palit! Miért?
  • PResident Evil
    LOLTOPIC!!!:)))))))))))))))
  • Madmaxx
    Törpe volt a cirkuszban, és hazamenve lefürészelték az asztal és a szék lábát igy azt hitte hogy megnött és beijedt hogy elveszti a melóját azt bumm
  • Madmaxx
    azaz egy alma van a zsebedbe varrva. bocs ezt kifelejtettem :))
  • Madmaxx
    ezt kibaszottúl leröviditetted. Kezdjük úgy hogy nincs nálad semmi és jön az oroszlán.
  • Madmaxx
    légtornász azt sutty és a földön landol :))
  • vizes
    Eldobod az almát, mivel az alma nem esik messze a fától, ezért felmászol a fára, ezzel lóvá tetted az oroszlánt, felülsz a lóra és jobbra el.
  • Coine
    -odadobom az almát, h. egye meg és elfutok
    -megosztom vele az almát
    -kifacsarom és almalét adok neki a nagy melegben
    -letolom a gatyeszt mire az állat elrohan :-))))
    -visszatámadok :-DD

nyah nyert vmelyik ? 8-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
  • Ron Ragm
    A sivatagban vagy, és nincs nálad semmi csak egy alma. Egy oroszlán rádtámad. Mit teszel? ("kicsit" idióta:])
  • magus
    bingó:)
  • Maul
    Hamis mert akkor még nem tudták mikor van i.e.
  • magus
    Tudósok találtak egy papírpénzt Egyiptomban amire rávolt írva hogy i.e. 407-ben gyártották Cairoban. Hamis-e vagy nem?
  • Maul
    Ez könnyü volt magamtól jöttem rá
  • CSOCSO
    bazzeg 5 cm et nem tud ugrani a törpe?
  • ipszilon
    pontosan