249
logikus sztorik, avagy törd a fejed!:-)
-
#209 egyikse
-
#208 A Budapest - Hatvan távolság (a nevében is benne van) 60 km. D.e. 10 órakor elindul 'A' motoros Budapestről Hatvan felé óránkénti 24,8 km/órás átlagsebességgel. D.e. 11 órakor (egy órával később) Hatvanból elindul 'B' motoros óránkénti 29,7 km/órás átlagsebességgel. Amikor találkoznak melyikük lesz közelebb Budapesthez? -
#207 1:1 :)))))))))) -
#206 télleg :))))) -
#205 De hülye vagyok...sztem ugyanakkora a mező sugara mint a póráz! Igazam van? -
#204 negyede??? -
#203 Jó válasz! :)) -
#202 Úgy, hogy az anyja! -
#201 Egy másik:
Két indián ül a fán a kis- és a nagyindián! A kisindián (édes) fia a nagyindiánnak, de a nagyindián nem apja a kisindiánnak. Hogy lehetséges ez? -
#200 jó megoldás :) -
#199 megint a másik tevéjére szálttak fel? -
Madmaxx #198 Két arab azon versenyez, hogy kinek a tevéje ér be KÉSÖBB egy városba. Folyton egymás mellett mennek senkinek se akarózik sietni. Egyszercsak a tevékről majd pusmognak valamit és utánna mint akit puskából löttek volna ki, felpattanak a tevékre és elkezdenek vágtatni a város felé. Mit beszéltek meg, ha magán a verseny célján nem lehetett változtatni? -
Madmaxx #197 ott a pont! -
#196 a testvéred szerint erre van a város? -
Madmaxx #195 Nah most ebből nem tudod meg, hogy merre van a város.
-
#194 Van egy kör alaku mezőnk. A mező szélere kipányvázunk egy kecskét. Hogyan aránylik a mező sugara a kecske pórázának hosszához ha estére a kecske a mező felét legelte le? -
#193 még! :) -
#192 "Te hazudni fogsZ?" -
Madmaxx #191 Nah itt van egy:
1.
Egy vándor egy sivatagban tevegel és már nincs vize, ereje fogytán. Elérkezik egy útkereszteződéshez ahonnét az egyik út nemsokára egy városba, a másik pedig ki a sivatagba, tehát a biztos halálba, vezet. A kereszteződésnél lakik egy ikerpár, amelyiknek egyik tagja mindig hazudik, mig a másik mindig igazat mond. Az egyik testvér épp kinn áll, de nem lehet tudni, hogy melyik az és csak egy kérdést tehetsz fel neki, hogy megtudd merre van a város. Mit kérdezel? -
#190 több nincs? :-) -
#189 az a megoldás? :P -
Madmaxx #188 én már leirtam te looser! :)) -
#187 nah ennek mi a megoldása? -
#186 mer a mosdóban beül van a pára és azt nem tuggya kivülről letürülni az ablakról jól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#185 "nyomozó: Mikor vette észre a balesetet?" ez helyett --> nyomozó: Mikor vette észre a GYILKOSSÁGOT? Bocs elírtam, nem baleset, hanem gyilkosság! -
#184 Nagyon jó topic! Mondok én is egyet, egy nagyon könnyűt!
Egy mosodában gyilkosság történt. Egyetlen szemtanú van, akit a nyomozó kikérdez! A következő párbeszéd zajlik le közöttük!
nyomozó: Mikor vette észre a balesetet?
pali: Amikor mentem hazafelé tegnap este, épp a mosoda mellett mentem el, és sikoltozást hallottam! Közelebb mentem, letöröltem a párát az ablakról, és láttam, hogy egy kb. 178 cm magas fazon fojtogatja a mosoda egyik dolgozóját!
Ezután a nyomozó letartóztatta a palit! Miért? -
#183 LOLTOPIC!!!:))))))))))))))) -
Madmaxx #182 Törpe volt a cirkuszban, és hazamenve lefürészelték az asztal és a szék lábát igy azt hitte hogy megnött és beijedt hogy elveszti a melóját azt bumm -
Madmaxx #180 azaz egy alma van a zsebedbe varrva. bocs ezt kifelejtettem :)) -
Madmaxx #179 ezt kibaszottúl leröviditetted. Kezdjük úgy hogy nincs nálad semmi és jön az oroszlán. -
Madmaxx #178 légtornász azt sutty és a földön landol :)) -
#174 Eldobod az almát, mivel az alma nem esik messze a fától, ezért felmászol a fára, ezzel lóvá tetted az oroszlánt, felülsz a lóra és jobbra el. -
#173 -odadobom az almát, h. egye meg és elfutok
-megosztom vele az almát
-kifacsarom és almalét adok neki a nagy melegben
-letolom a gatyeszt mire az állat elrohan :-))))
-visszatámadok :-DD
nyah nyert vmelyik ? 8-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
-
#172 A sivatagban vagy, és nincs nálad semmi csak egy alma. Egy oroszlán rádtámad. Mit teszel? ("kicsit" idióta:]) -
#171 bingó:) -
Maul #170 Hamis mert akkor még nem tudták mikor van i.e. -
#169 Tudósok találtak egy papírpénzt Egyiptomban amire rávolt írva hogy i.e. 407-ben gyártották Cairoban. Hamis-e vagy nem? -
Maul #168 Ez könnyü volt magamtól jöttem rá -
#167 bazzeg 5 cm et nem tud ugrani a törpe? -
#166 pontosan