Logi-sztori
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
1.
Egy vándor egy sivatagban tevegel és már nincs vize, ereje fogytán. Elérkezik egy útkeresztezõdéshez ahonnét az egyik út nemsokára egy városba, a másik pedig ki a sivatagba, tehát a biztos halálba, vezet. A keresztezõdésnél lakik egy ikerpár, amelyiknek egyik tagja mindig hazudik, mig a másik mindig igazat mond. Az egyik testvér épp kinn áll, de nem lehet tudni, hogy melyik az és csak egy kérdést tehetsz fel neki, hogy megtudd merre van a város. Mit kérdezel?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Bazinga!
Egy mosodában gyilkosság történt. Egyetlen szemtanú van, akit a nyomozó kikérdez! A következõ párbeszéd zajlik le közöttük!
nyomozó: Mikor vette észre a balesetet?
pali: Amikor mentem hazafelé tegnap este, épp a mosoda mellett mentem el, és sikoltozást hallottam! Közelebb mentem, letöröltem a párát az ablakról, és láttam, hogy egy kb. 178 cm magas fazon fojtogatja a mosoda egyik dolgozóját!
Ezután a nyomozó letartóztatta a palit! Miért?
Bazinga!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-megosztom vele az almát
-kifacsarom és almalét adok neki a nagy melegben
-letolom a gatyeszt mire az állat elrohan :-))))
-visszatámadok :-DD
nyah nyert vmelyik ? 8-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Egy emberke egy 35 emeletes hazban lakik. Minden reggel liftel megy végig lefelé. Viszont felfelé mindig csak a 31.emeletig liftezik ,és onnét lépcsözik a 35.-ig. Soo..miért???

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Egy pasit lelônek az erdôben, éjszaka. Hosszú nyomozás után eljutnak egy vadászhoz, aki bevallja, hogy ô volt a tettes, ám nem akart gyilkolni. Azzal magyarázkodik, hogy éppen egy vadászott, amikor egy darázs az arca elé szállt és ezzel megzavarta ôt. Hadaskodván észrevette egy mozgó vmit tôle öt méterre, és mivel azt hitte, hogy egy szarvas, akarja megtámadni: lelötte. Csak, hogy az egy ember volt, nem pedig egy szarvas. A furfangos nyomozó, azonban átlát rajta és rájön, hogy direkt követte el a gyilkosságot!
Mibôl jött rá?

két manus utazik egy léggömben, de vmi kezd elromlani és a szerkezet kezd süllyedni. elöszôr a csomagjaikat kezdik kidobálni, de ez nem segít. ekkor a ruháikat vetik le és dobják ki, de a léggômb továbbra is süllyed. ekkor arra a kétségbe esett lépésre szánják rá magukat, hogy egyiküknek le kell vetnie magát. és, hogy eldöntsék ki legyen az, aki feláldozza magát, a gyufás-módszert válsztják, azaz aki a rövidebbet húzza, az veszít! és emberünk volt az! ennyi!:-)
és ráadásul hagyjátok magatokat becsapni és a lényegtelen dolgokra koncentráltok (ld. borda, aminek semmi köze a megoldáshoz:-)).
Eltaláltam nem?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?