Hangrögzítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát..öö. a gta-ból cooledit2000-el veszek fel hangot, elmentem wav-ba és winampban 44khz van kiirva, és azért akarom lejjebb állítani mert egy játékba akarom berakni kocsi dudának, elvileg lehetne, és szinte egyértelmû hogy ezért nem tudja olvasni....
A mintavéelezési frekvenciára (ami CD-minõségû felvételnél 44100 Hz) gondolsz?
Erre minden jobbacska hangszerkesztõ program (Audacity, Goldwave, Audition, Sound Forge) alkalmas. Keress Sampling Rate beállítást, mikor elmented a file-t, vagy Resample (Goldwave-ben az Effect menûben) menûpontot.
Erre minden jobbacska hangszerkesztõ program (Audacity, Goldwave, Audition, Sound Forge) alkalmas. Keress Sampling Rate beállítást, mikor elmented a file-t, vagy Resample (Goldwave-ben az Effect menûben) menûpontot.
Sziasztok!
Freaknek és Csocsónak köszönöm a tippet. Nem tudjátok, honnan lehet ingyen olyan Sound Forge-t
letölteni/megszerezni, amelyben nincsen time-limit?
Csocsó!
Nem szoktam internetrol zenét letölteni, itthon CD-rol többnyire DM-t hallgatok. A trence-t sajnos nem ismerem.
Freaknek és Csocsónak köszönöm a tippet. Nem tudjátok, honnan lehet ingyen olyan Sound Forge-t
Csocsó!
Nem szoktam internetrol zenét letölteni, itthon CD-rol többnyire DM-t hallgatok. A trence-t sajnos nem ismerem.
Sziasztok!
Csocsó!
Csocsó!
soundforge
azzal rögtön meg is tudod dolgozni
csak a felvételt állítsd Wave-re vagy live-nál what u hear-re
azzal rögtön meg is tudod dolgozni
csak a felvételt állítsd Wave-re vagy live-nál what u hear-re
Riszpekk
én pl a saját hangkáryta szofveremmel csinálom.. sb live-om van van nékije recorder részlege... amugy meg vhogy lehet csinálni a sound forge val söt azjobb minösében szedi le de nemvágom mert mostanság nem akarja felvenni azt amit megy a gépen.. amugy milyne zenét szeretsz? ha trence akkor irj egy emailt!
Sziasztok!
Realtime-ban érkezo internetes rádióadásokat szeretnék rögzíteni. Nem tudjátok, hogy létezik-e erre valamilyen célszoftver?
Realtime-ban érkezo internetes rádióadásokat szeretnék rögzíteni. Nem tudjátok, hogy létezik-e erre valamilyen célszoftver?