7
HTTP Tunnel probléma
  • jano007
    Sziasztok!

Nekem is lenne 1 problémám, felraktam a progit és beállítottam az azureusra ahogy a tunnel support írta, de a letöltés csak 1-2 Kval megy.
    Tudna valaki segíteni? esetleg valami crack hozzá, mert csak free üzemmódban tudom használni.

Előre is köszönöm.

Janó
  • Maci1
    Udv mindenki hasonlo gondal kuzkodom en is hatha tudna valaki segiteni. A lenyeg az hogy Http proxyn vagyunk es fogalmam sincs hogy tudnam mindezt megkerulni ahhoz hogy pl. online jatekokat kiprobaljak! Nem megerositett ertesulesek szerin ezek altalaban a 80-as porton futnak ami nekunk le van tiltva. Egy szo mint szaz hogyan kell beconfiguralni ezt a programot es egyaltalan mit kell hova es miert hogy menjen!
    Elore is kosz!
  • Peppi
    Jaj bocs. Persze, hogy elárulom. Socks2HTTP a progi neve, amivel sikerült az audiogalaxy-t működésre bírni.
  • Peppi
    Köszi a gyors választ, de közben találtam egy progit, amivel működik az Audiogalaxy.
    Amúgy HTTP proxi van.
  • Peppi
    Sziasztok!
    Az a problémám, hogy LAN-on keresztül érem el a netet, de eléggé le van korlátozva. Végre találtam egy progit (HTTP Tunnel) amivel elindul az Audiogalaxy. Csak az a problémám, hogy a töltés megáll 99%-nál. Ha valaki tud rajtam segíteni, esetleg egy másik progit ajánlani az ne fojtsa magába.

Előre is köszi mindent.

Peppi