8
Kerdesek...
-
Teny de a WinMe is ugyaneszt csinaja es ki volt kapcsizva mar :( -
jo bazz az 5.1 egyes...
Azert koszike majd megprobalom! -
SBlive5.1 player + AsusV7100 GF2MX TVout + AbitKR7A-Raid VIA KT266A-val nomeg XP Pro Eng semmi problem hang és TVout téren.
Igaz alaplapi integrált cucc nincs. Na ezt add össze....
Szerintem detonator le, majd fullra újra. -
Borg #4 cserélgesd a liveot a slotokban, hátha megjavul valahol.
MXhez meg olyan detonatort tegyél fel amiben benne van a twinview, mert nem mindegyikben van.
Vagy alaplapcsere. -
biztos, hogy Via problem, mert nekem 815-ös csippel megy perfektül -
Kétségbe ne ess! Nekem is megtalálható a gépemben a 2 említett zaj és fénykeltő eszköz, sőt XP is, de nekem megy rendesen. Bár nekem BX-es lapom van és nem Via-s. Ott keresd a hibát! -
Sziasztok!
Eloszor is az van hogy WinXP raktam fol. A baj az hogy ket dolog nem mukodik benne :(
SbLive:
Az a tortenet hogy uj alaplapot vettem es amiutan feraktam ra a WinMe-t a hangkartya nem mukodot rendesen mert recsego hangokat adot ki.
Ez eddig nem fodult elo. majd ujraraktam a WinMe es megint nem ment... Asztan felraktam a WinXP na itt mas volt a tema. Itt ment a hang de ez a huje feltelepitette a Via alaplak OnBoard hangkartyajat. Aszt kiszedtem Biosbol es WinXP bol is de meg mindig a hangkartyam windows inditasa utan kb egy percre ra recseg es nem jo a hang akarhol winampba is meg minden. DE! Ha elinditom a Windows Media Playert es onnan nyomok zenet az megy remekul!!! De ha le minimalizalom a WMP akkor megint recseg. Ha eppen felbontast valtok akkor is megy a hang rendesen vagy ha valamit eppen tolt a gep! Azon kivul tok szrul megy!
Mit tegyek?
Nvidia :
Geforce 2 MX 400 asom vam. a WinXP felrakot ra drivereket es en updateltem oket. De nekem olyan van aminek hatul TV-OUT ja van. Es kepzejetek hogy ez nemrakta fola Twinview meg a plus opciokat a Advanced-nel.
Kerdes : hogy csinalom meg hogy tudgyam bealitani a TV -re a monitort mint regen WinMe allat?
Akarki tud segiteni kerem probajon meg mert ketsegbe vagyok esve!