10
nem megy az ace formátumú file-ok kicsomagolása
  • yolika
    egy picit bövebben, hogyha kérhetném, mert ezt most nem nagyon vágom,
    thx,
    yolika
  • Borg
    zavarj valami tesztprogit a gépedre, hátha proci/alaplap/hdd/ram miatt hibázik...
  • yolika
    sajna, nem csak zipböl kicsomagolt ace-ekkel, hanem mindegyikkel,( pl. amit én csinálok is)szaraxik, azt csak azért hoztam fel, hogy tömörített állományon belül megnyitja(lehet ez rar, arj, vagy zip), simán meg nem. :(
  • yolika
    sajna, ez a legújjabb winace(nem hiszem, hogy a www.winace.com-on találhatón kívül [2.11] lenne újabb :( )
  • Borg
    Hát, ha ZIPen belülről megy még az acézás, ZIPet kibontva meg nem, akkor szerintem a ZIPedet csekkold, nem e az bassza el..
    szerezz egy sima pkunzip.exet vagy ilyesmit, windows commander, winzip8 próbáld több félével kiszedni ZIPből, hátha vlamelyik után már OK.
  • yolika
    "hát nem egészen" :)
    az a baj, hogy ace-t ha csak úgy van(mittomén c:\ace\példa.ace) nem tudom megnyitni, mert a winrar és a powerarchiver hibát jelez ki, a winace pedig csak simán azt mondja, hogy kösz ö nem kér belöle :((
    nem crc hiba, az egy más tészta, az a helyzet, hogy miután kétszer rákattintok/vhogy megnyitom, nem hozza be, és ez vonatkozik a kicsomagolásra is. csak azt nem értem, hogyha van egy pl. példa.zip file-om, amiben van egy becsomagolva egy példa2.ace, akkor megnyitva a zipet, aztán azon belül az ace-t, akkor megy szóval fogalmam sincs, hogy mi a rák lehet a baja. a procim nincs húzva egyáltalán, és mégegyszer hangsúllyozom, nem a file-okkal van a baj, mert az összes .ace-el ez fordul elö(netröl, nem netröl, !!saját készítésü!!) lehet, hogy újra kéne rakni a wint?

azért köszi, hogy próbáltál segíteni, de nincs más ötleted?
  • Borg
    hát nem egészen...
    ha arra gondolsz, pl windows commanderben kijelölve az összes ZIP filet (ami nem folytonos hanem különállók) egy alt+f9-el simán végigbontogatja őket egy könyvtárba..
    Utána meg mehet az ACE..
    Bár nem vágom neked mi a problémád.
    Ha régi archivokat nem tud CRC nélkül kibontani, akkor meg a procid huzásán vegyél vissza, mert pl windows CAB filejaiban is szokott hiba keletkezni, ha install közben tuningolva vagy, és elszáll a telepitő..
  • yolika
    huh, ebbe elég sok a hiba :(, azért remélem érthetö voltam
  • yolika
    Hi,
    lenne egy baromi nagy gondom, mégpedig az, hogy a .ace(illetve .c??) kiterjersztésü file-okat, semmilyen programmal sem tudom megnyitni(winace, powerarchiver,winrar..stb) az a poén benne, hogy
    ha az ace mégegyszer be van tömörítve pl. zip-be, akkor onnan kicsomagolás nélkül, zip-böl megnyitva tök yó, de így "picit" bajos több száz db-ot ki-be csomagolni, ráadásul nem is a darabolt file-okat se lehet egy be kitömöríteni, mert csak felül akarja írni. szóval van vkinek vmi ötlete, akkor szívesen fogadnám, mert ez elég nagy probléma, tekintve azt, hogy mostmár szinte minden ace-ben van. az op rendszerem winxp, a legfrissebb, 2.11 Winace-t használom, vagyis csak próbálom használni. régebben ment tökéletesen, a probléma elkezdQdése nem köthetö semmilyen nevezetesebb tetthez a gépen, annak ellenére, hogy egy winxp reinstall után átkonvertáltam a vinyót ntfs-be, lehet, hogy ez a gond? kérlek segítsetek, elöre is köszönöm,
    Yolika

ja és: azt írja ki a winace, hogy "Can't open/read archive" szóval semmi konkrétat

P.S.:azokat a file-okat sem tudom megnyitni, amelyeket régebben lazán sikerült

:(((