F1 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor én béna vagyok rendesen!
Nekem sajna az A1 Ringen a rekord 1,14,335
Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy én billentyűzetről nyomom!
Még gyakorolnom kell 😊
Xanyi
Nekem sajna az A1 Ringen a rekord 1,14,335
Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy én billentyűzetről nyomom!
Még gyakorolnom kell 😊
Xanyi
Nekem F1 2001-ben A1 Ringen 1,10,554, bár nem sokat szaroztam érte,ami azt illeti,főleg mert nincsenek jó beállításaim.
Valaki próbálkozott már a 2002 car setup részével?Első ránézésre F1-es mérnöknek kell lenni hozzá,vagy nem?
Valaki próbálkozott már a 2002 car setup részével?Első ránézésre F1-es mérnöknek kell lenni hozzá,vagy nem?
"Jó,hogy mondod az egy FFb efekt,hogy minél gorsabb az autó anál nehezebb irányitani?"
ez természetes, nagy sebességnél a front wing odapréseli a kormányzott kerekeket az aszfalthoz (állítólag 300 fölött a plafonon is megmaradna, mivel majdnem tonnás a leszorító erő, az autó 600 kilójához képest....), szóval nehezebben tudod kifordítani az egyenes állásból, nem is beszélve a minimális oldalazó csúszásról, ami 50km/h-nál még nem jelentkezik
ez természetes, nagy sebességnél a front wing odapréseli a kormányzott kerekeket az aszfalthoz (állítólag 300 fölött a plafonon is megmaradna, mivel majdnem tonnás a leszorító erő, az autó 600 kilójához képest....), szóval nehezebben tudod kifordítani az egyenes állásból, nem is beszélve a minimális oldalazó csúszásról, ami 50km/h-nál még nem jelentkezik
Riszpekk
A1 ring az f1-2002-ben?? A demoban az ausztral Albert Park van benne!!
Jó,hogy mondod az egy FFb efekt,hogy minél gorsabb az autó anál nehezebb irányitani?
Mert úgy vettem észre,hogy gyors kanyarokban iszonyatosan húz,és alulkormányzot az autó.Ha lassanmegyek,akkor meg nagyon tulkormányzot/nálam legalábbis/,estleg pont jó.Tényleg SarkanyfuaRUSH neked mi a véleményed a box-ok elhelyezkedéséről?Szerinted a helyükön vannak?
Mert úgy vettem észre,hogy gyors kanyarokban iszonyatosan húz,és alulkormányzot az autó.Ha lassanmegyek,akkor meg nagyon tulkormányzot/nálam legalábbis/,estleg pont jó.Tényleg SarkanyfuaRUSH neked mi a véleményed a box-ok elhelyezkedéséről?Szerinted a helyükön vannak?
Én teljesen egyetértek veled SarkanyfuaRUSH!
Ez mind igaz amit írtál,bár még lehetne szinte a végteleségig sorolni a hiányosságokat
Ez mind igaz amit írtál,bár még lehetne szinte a végteleségig sorolni a hiányosságokat
Az a baj, hogy a demo vegen a feature-ok kozott sem ir ezekrol semmit, szoval kezdem elveszteni a reményt 😞((((
Na emberek ez gáz! Megnéztem a demót. Én NAGYON remélem, hogy ez egy korai demó, ami nem tartalmaz sok grafikai elemet, mert különben sux.
Van némi összehasonlítási alapom jatszottam az F1-2001-gyel. Mai napig ezt tartom a legjobb F1 simnek. De itt NEM VÁLTOZOTT SEMMI majdnem szó szerint értve. Kicsit talán jobbak a textúrák és KICSIT szebbek a kocsik, meg 2002 szezon,de egyébként SEMMI ÚJ! Ez gusztustalan, ha ez így marad GP4 lesz a király.
Ígértek tükröződő aszfaltot és kocsikat, brutál fényeffekteket. Ezekből semmit nem láttam a demóban. A vizes aszfalt nem tukröződik és a kocsi sem. Fényeffekteket nem láttam. És ami a kibaszás, hogy az XBOX-ról készült videókban mindez MEGVOLT! Ott SOKKAL szebbnek tűnt a game, mint a demóban mindent beleértve: tükröződések, fényeffektek!
Menjenek a sunyiba, ha csak XBOX-ra fejlesztik tovább a gamet 2002-ben! Remélem nem így lesz.
Látta valaki a gamet XBOX-on?
Szóval én még reménykedek, hogy ez egy korai demo volt, mert különben NAGY CSALÓDÁS AZ EGÉSZ!
(Persze a GP4-ig valószínűleg még mindíg ez lesz a legjobb)
Van némi összehasonlítási alapom jatszottam az F1-2001-gyel. Mai napig ezt tartom a legjobb F1 simnek. De itt NEM VÁLTOZOTT SEMMI majdnem szó szerint értve. Kicsit talán jobbak a textúrák és KICSIT szebbek a kocsik, meg 2002 szezon,de egyébként SEMMI ÚJ! Ez gusztustalan, ha ez így marad GP4 lesz a király.
Ígértek tükröződő aszfaltot és kocsikat, brutál fényeffekteket. Ezekből semmit nem láttam a demóban. A vizes aszfalt nem tukröződik és a kocsi sem. Fényeffekteket nem láttam. És ami a kibaszás, hogy az XBOX-ról készült videókban mindez MEGVOLT! Ott SOKKAL szebbnek tűnt a game, mint a demóban mindent beleértve: tükröződések, fényeffektek!
Menjenek a sunyiba, ha csak XBOX-ra fejlesztik tovább a gamet 2002-ben! Remélem nem így lesz.
Látta valaki a gamet XBOX-on?
Szóval én még reménykedek, hogy ez egy korai demo volt, mert különben NAGY CSALÓDÁS AZ EGÉSZ!
(Persze a GP4-ig valószínűleg még mindíg ez lesz a legjobb)
A box akkor is rossz helyen van,mert a világbajnok az elsőt,kapja,de nem azt az elsőt ami az F1 2002-ben.Hanem a bejárattól az elsőt!!!
Nézd meg a versenyen!!!
Nézd meg a versenyen!!!
ferrari csapatfőnökök suxxx!!!
kipróbáltam, szerintem cool
bár utálom az F1 szimulátorokat, de ez elég jó
bár a grafika nem egy über, de legalább nem is esik 60 fps alá 😊
bár utálom az F1 szimulátorokat, de ez elég jó
bár a grafika nem egy über, de legalább nem is esik 60 fps alá 😊
Riszpekk
Könyörgöm a ferrari boxnak ott kell lennie! Mindíg a világbajnok csapat kapja az első helyet a depóban!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nemtudom,hogy vagytok vele,de én nem estem hasra tőle.Jó jó a gépigény ugyan az,mint az F1 2001-nél kb szerintem.De ezt a Demot elkapkodták,tudom ez sem végleges de akkor is.Az esőt láttátok már?Ebben a demo-ben rosszabb mint az F1 2001-ben.Akkor pl. A Ferrari box az első és nem az utolsó a box utca elejétől nézve.A fizika is ugyan az maradt.A törés 4! alkatrészből áll.Ha rámész egy másik autó kerekére nem történik semmi,pedig repülni kéne nem?A Replay-eket hol lehet megnézni?Azt még nem találtam.A kormányzás is gyenge/alulkormányzott és én nem tudtam modosítani rajta,pedig mindent próbáltam már.A Force Feedback efektekkel ugyan ez a helyzet,egyszerüen az F1 2001-eseket hagyták meg/mármint a javítás utániakat/,és bizony még javíthatnának rajta.Viszont billentyűzetten is egész jól irányítható/jobban mint a 2001/
Ja tényleg ti a boxban láttatok szerelőt?Csak mert én nem,és a kerekeket szellemek cserélik,nálam legalábbis.
Ezekkel együtt is várom de már nem annyira,de nagyon remélem hogy juli 7-ig vagy meddig még nagyon sokat fog javulni,mert az bizony nem ártana.Reménykedem,mert így a GP4 nagyon megfogja verni.
Ja tényleg ti a boxban láttatok szerelőt?Csak mert én nem,és a kerekeket szellemek cserélik,nálam legalábbis.
Ezekkel együtt is várom de már nem annyira,de nagyon remélem hogy juli 7-ig vagy meddig még nagyon sokat fog javulni,mert az bizony nem ártana.Reménykedem,mert így a GP4 nagyon megfogja verni.
kinnvan a hardwireden is...en mar ki is probaltam, es rajottem, h bill.-el ne az igazi 😉 de szep es gyors 😉
és mit tud?
:-)
Szódával elmegy
Szódával elmegy
Tudod Nyiri azért a GP4 és kormányzás segítő funkció és automata váltó nélkül az igazi.
Remélem egyszer lesz lehetőséged így is kipróbálni.
Remélem egyszer lesz lehetőséged így is kipróbálni.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Valóban sokkal durvább az F1RC, különösen igaz ez az AI-ra.
Ami igazán botrányos, hogy egy nyomorult javítást sem adtak ki az AI hibáinak orvoslására, pedig ez azért elvárható lett volna.
Szép program, de buta :-)
Ami igazán botrányos, hogy egy nyomorult javítást sem adtak ki az AI hibáinak orvoslására, pedig ez azért elvárható lett volna.
Szép program, de buta :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
de az F1rc akkor is sokkal durvább...
ANEE: Megnéztem a levágást F1 2001-be és működik a bünti. Ha kicsit vagok csak le vagy ütközök is akkor csak WARNING, de ha rendesen levagok egy darabot akkor STOP-GO PENALTY és 10 másodpercre ki kell menni a boxba. Nem tudom, hogy ez megfelel-e a 2001-es szabályoknak, de a bünti működik.
hát nem...mivel a szabályok miatt full deja vu lesz:-)
hát nemtom lehet nagyobb jóval a F12001 gépigénye de azért eléggé szép grafikát kapsz.
Pecsel meg fut sokkal kisebb gépeken is
Ha már a hsw-n vagytok akkor szavazzatok is kicsit kevés a szavazók száma:-(
Pecsel meg fut sokkal kisebb gépeken is
Ha már a hsw-n vagytok akkor szavazzatok is kicsit kevés a szavazók száma:-(
Ha FF ügyben esetleg tudsz segíteni, akkor nézz bele legyszi a HW forumban az FF kormányok topicba, ott van egy kérdésem, köszi
Nem a levágást nem bünteti annyira durván mint az F1RC...ott ez teljesen preciz
Az F12001 vs F1RC ből az AI miatt egyértelműen a F1RC kerül ki vesztesen,na meg az az előző évezred szezonját dolgozza fel/99/
Az F12001 vs F1RC ből az AI miatt egyértelműen a F1RC kerül ki vesztesen,na meg az az előző évezred szezonját dolgozza fel/99/
Egyébként Anee, ha játszottál az F1 2001-gyel is, szerinted melyik a jobb az F1RC vagy az F1 2001 ?
Én úgy vettem észre, f1 2001-ben is van buntetés. Legalábbis ha levágok egy kanyart kiirja, de nem néztem, hogy ad-e buntit.
FF ügyben tudsz valamit?
FF ügyben tudsz valamit?
kicxsit pontosabb szabályilag tehát F12001ben levághatsz szép nagyokat s semmi míg F1RCben egyből 10second penalty....jó játék jó hangulattal
a baj csak az hogy 56os modemem van így most még nembiztos hogy meg tudom osztani veled
a baj csak az hogy 56os modemem van így most még nembiztos hogy meg tudom osztani veled
Vagy nem csak ha sodrodik persze, hanem nagy sebesseggel mesz. Es sebessegtol fuggoen esteleg ez valtozik is ?
Ja es emberek. Sosem volt Force feedback-es kormányom. Az csinal olyat (pl az F1 2001-ben vagy máshol) hogy amikor sodrodik az auto egy kanyarban akkor erzed a kormany huzasat az ellenkezo iranyba ?
ANEE: Na erre lennék én kíváncsi, hogy valójában milyen az F1RC, sokan szidják, sokan dícsérik. Én csak a demot tudtam kiprobalni de az alapján (es ez tudom nem sok) tényleg jobb az F1 2001. De ha Neked megvan és esteleg meg tudnál segíteni vele, azt megköszönném. Kipróbálnám esetleg jobb-e az F1 2001-nél.
Köszi
Köszi
hát jha az a szavazást mindenki úgy nyomja meg hogy el se olvassa a játékhírekben található szörnyűségeket.
az F1RC irányitása meg sohasem arcade
az F1RC irányitása meg sohasem arcade
Na megszereztem a F1 2001-et is.
Rövid vélemény: Patch nélkül kicsit csalódtam, de az utolsó patch felrakása után über. Szerintem tényleg ez a legjobb f1 game ma minden szempontból. Nem tökéletes, de ezzel a legélvezetesebb és élethűbb játszani. (Összehasonlítottam párhuzamosan a GP3-2000-rel és az F1RC-vel is. Ez utóbbinak sajonos csak a demojával, mert teljeset nem sikerült szereznem - Tényleg nem tud valaki egy teljeset ??? -, de mindenhol azt irjak, hogy az AI bena, es tényleg arcade jellegű, jó, a grafika nem rossz. A GP3 felett bizony eljárt az idő.)
Szóval még egy rövid ideig az F1 2001 a kiraly. (Nem mondhatja senki hogy elfogult vagyok egyszerre láttam mind a kettőt és nem régen vannak meg 😊 Egyéb vélemény ?
Rövid ideig mert jövő hónapban elvileg majdnem egyszerre itt lesz a GP4 és az F1 2002 is.
Az előzetes képek és videok alapján megpróbáltam kicsit összehasonlítani őket. Ez alapján nekem úgy tűnik (bár az igazságot csak a kiprobalas utan tudjuk meg), hogy az F1 2002 jobb lesz.
- A kocsi mozgása már az F1 2001-ben is jobb, mint a GP3-ban (persze patch után)
- Az AI-re is ugyanez igaz szerintem
- A grafika a képek és videók alapján tényleg SOKKAL élethűbbnek tűnnek. (Igaza van AIR-nek, a GP4 rajzfilmszerűnek tűnik, ez a legjobb kifejezés, persze azért nem rossz.)
- A szabályok 2002-esek lesznek
- stb. (most mennem kell nem írok többet, de ha már a fentiek bejönek az F1 2002 sokkal jobb lesz a GP4 nél.)
Ezzel szemben a HSW-n lévő szavazás szerint a GP 4 lesz nagyobb siker. Szóval kíváncsi vagyok más véleményére is.
Csa
Rövid vélemény: Patch nélkül kicsit csalódtam, de az utolsó patch felrakása után über. Szerintem tényleg ez a legjobb f1 game ma minden szempontból. Nem tökéletes, de ezzel a legélvezetesebb és élethűbb játszani. (Összehasonlítottam párhuzamosan a GP3-2000-rel és az F1RC-vel is. Ez utóbbinak sajonos csak a demojával, mert teljeset nem sikerült szereznem - Tényleg nem tud valaki egy teljeset ??? -, de mindenhol azt irjak, hogy az AI bena, es tényleg arcade jellegű, jó, a grafika nem rossz. A GP3 felett bizony eljárt az idő.)
Szóval még egy rövid ideig az F1 2001 a kiraly. (Nem mondhatja senki hogy elfogult vagyok egyszerre láttam mind a kettőt és nem régen vannak meg 😊 Egyéb vélemény ?
Rövid ideig mert jövő hónapban elvileg majdnem egyszerre itt lesz a GP4 és az F1 2002 is.
Az előzetes képek és videok alapján megpróbáltam kicsit összehasonlítani őket. Ez alapján nekem úgy tűnik (bár az igazságot csak a kiprobalas utan tudjuk meg), hogy az F1 2002 jobb lesz.
- A kocsi mozgása már az F1 2001-ben is jobb, mint a GP3-ban (persze patch után)
- Az AI-re is ugyanez igaz szerintem
- A grafika a képek és videók alapján tényleg SOKKAL élethűbbnek tűnnek. (Igaza van AIR-nek, a GP4 rajzfilmszerűnek tűnik, ez a legjobb kifejezés, persze azért nem rossz.)
- A szabályok 2002-esek lesznek
- stb. (most mennem kell nem írok többet, de ha már a fentiek bejönek az F1 2002 sokkal jobb lesz a GP4 nél.)
Ezzel szemben a HSW-n lévő szavazás szerint a GP 4 lesz nagyobb siker. Szóval kíváncsi vagyok más véleményére is.
Csa
Hát a Grand Prix sorozatot az első rész óta nyomon követem és ami az utóbbi néhány évben a játékkal történt az elkeserít (a nyugati fórumokat olvasgatva nem csak engem).
Szerintem a játékot már lassan csak a neve adja el és ha nem történik valami csoda, akkor a negyedik rész nem is lesz már olyan átütő siker.
Amúgy a GP sorozatot is mintha elvitte volna valami a pénzszerzés irányába (Infogrames ?).
A készítők már a GP5-ről beszélgetnek, hogy majd abba benne lesznek a kimaradt dolgok (ezt a harmadik rész óta igérgetik) és ez szerintem így nagyon nem jó.
Sokkal nagyobb a fejlődés az EA F1 programoknál.
Szinte szemmel látható a törekvés, hogy legyőzzék a Grand Prix sorozatot és erre nem sajnálják sem a pénzt sem az energiát.
Az F1 2001 is nagyon ütős program volt és ha a fejlődés ilyen ütemben folytatódik, akkor szerintem is inkább az F1 2002 lesz a király.
Dev: Majd akkor beszélj a GP sorozatnál a kiegészítésekről ha olyan kaliberű munkák készülnek a programhoz mint az F1 2001-hez a JGTC MOD, FIA GT MOD, ALMS MOD, stb...
Kocsikat, pályákat és más hasonló extrákat az F1 2001-hez is be lehet szerezni és az ugye grafikailag is jobb egy kicsit.
Szerintem a játékot már lassan csak a neve adja el és ha nem történik valami csoda, akkor a negyedik rész nem is lesz már olyan átütő siker.
Amúgy a GP sorozatot is mintha elvitte volna valami a pénzszerzés irányába (Infogrames ?).
A készítők már a GP5-ről beszélgetnek, hogy majd abba benne lesznek a kimaradt dolgok (ezt a harmadik rész óta igérgetik) és ez szerintem így nagyon nem jó.
Sokkal nagyobb a fejlődés az EA F1 programoknál.
Szinte szemmel látható a törekvés, hogy legyőzzék a Grand Prix sorozatot és erre nem sajnálják sem a pénzt sem az energiát.
Az F1 2001 is nagyon ütős program volt és ha a fejlődés ilyen ütemben folytatódik, akkor szerintem is inkább az F1 2002 lesz a király.
Dev: Majd akkor beszélj a GP sorozatnál a kiegészítésekről ha olyan kaliberű munkák készülnek a programhoz mint az F1 2001-hez a JGTC MOD, FIA GT MOD, ALMS MOD, stb...
Kocsikat, pályákat és más hasonló extrákat az F1 2001-hez is be lehet szerezni és az ugye grafikailag is jobb egy kicsit.
Ha az F1 2002-vel nem kell megint pecsre varni, hogy menjen az FF akkor biztosan jobb lesz mint a GP4. A gp4-nek a grafikajatol meg mindig nem vagyok elajulva. Haverommal egymas kozt csak moricka-, vagy lolka-bolkagrafikanak hivjuk. Olyan rajzfilmszeru. Az F1 sorozate sokkal elethubb.
Egyetértek Anee-val. Én nagy GP sorozat rajongó voltam de amit már most művelnek az elszomorító 😞(
Én mondjuk nem láttam az F1 2001-et de a 2002-öt jobban várom mint a GP4-et....
Én mondjuk nem láttam az F1 2001-et de a 2002-öt jobban várom mint a GP4-et....
Ezt nekem mondod...
szimulátoroldalon vagyok teszter öreg
az irányíthatóságban egyik sincs se lent se fent mind2 jó.
az meg hogy kinek mi élvezetesebb az nem az én ügyem de a GP sorozattal olyan játszani mint egy őskövülettel..én amúgy UbiSoft párti vagyok de az F12001 kijövetelével tartolt mindent.
Na de a kedvedért egy F12002 kontra GP4:
Ami a GP4 mellett szól:
-grafika
-fizika
-időjárás
-állítgatások
Ami ellene szól:
-sem 10mp bünti
-se felvezetőkör
-se piroslámpa az időmérőn
-multiplayer?
-a fizika egyazegybe GP3S2K
Ami az F12002 mellett szól
-szabályfrissesség
-javuló fizika/bár az előző is jobb volt GP3ban alig lehetett megdobni a seggét a gépnek ottmeg../
-egy autó egy kormány nemúgy mint GP4 esetén pedig nem nagy meló
-jó grafika
-apró részletek
-multiplayer
-egyszerübb is és nehezebb állítgatások is megtalálhatóak
Ami ellene:
-ha megint béta kód lesz...
GP sorozat egy az egybe Voodoo de fullra:
1:első s ezért best
2:a kor legeslegjobbja
3:ránfelvarrások
4:erőtlen s kevés
szimulátoroldalon vagyok teszter öreg
az irányíthatóságban egyik sincs se lent se fent mind2 jó.
az meg hogy kinek mi élvezetesebb az nem az én ügyem de a GP sorozattal olyan játszani mint egy őskövülettel..én amúgy UbiSoft párti vagyok de az F12001 kijövetelével tartolt mindent.
Na de a kedvedért egy F12002 kontra GP4:
Ami a GP4 mellett szól:
-grafika
-fizika
-időjárás
-állítgatások
Ami ellene szól:
-sem 10mp bünti
-se felvezetőkör
-se piroslámpa az időmérőn
-multiplayer?
-a fizika egyazegybe GP3S2K
Ami az F12002 mellett szól
-szabályfrissesség
-javuló fizika/bár az előző is jobb volt GP3ban alig lehetett megdobni a seggét a gépnek ottmeg../
-egy autó egy kormány nemúgy mint GP4 esetén pedig nem nagy meló
-jó grafika
-apró részletek
-multiplayer
-egyszerübb is és nehezebb állítgatások is megtalálhatóak
Ami ellene:
-ha megint béta kód lesz...
GP sorozat egy az egybe Voodoo de fullra:
1:első s ezért best
2:a kor legeslegjobbja
3:ránfelvarrások
4:erőtlen s kevés
Én is a GP sorozatot tartottam a királynak.De ha kormánnal kipróbálod az F1 sorozatot,rájössz hogy jobb.és ugye a szabályok.Az f1 2001-ben legalább rendesen érezni a gumi kopását...stb
meg az iranyithatosag. sokkal elvezetesebb gp-t jatszani mint f1 -t. egyebkent van egy csomo kiegeszites gp-hez ha tudnad........
hát kurvaélvezetes 1995ös szabályokkal játszani...
és nem érdekel az a minimális fizikai különbség ami a GP sorozat mellett szól...mert az F1 sorozat legalább friss szabályokkal fut ne feketezászló levágásnál...Full maradi ilyen téren
Az időjárás szól csak a GP4 mellett....más nem
és nem érdekel az a minimális fizikai különbség ami a GP sorozat mellett szól...mert az F1 sorozat legalább friss szabályokkal fut ne feketezászló levágásnál...Full maradi ilyen téren
Az időjárás szól csak a GP4 mellett....más nem
sztem gp4 lesz a kiraly f1 2001 nagyon szar es sztem f1 2002 se lesz kulonb. de majd meglatjuk.
Hát énnekem még billentyűzettel is tetszik a F12001.Én várom a 2002-t de várok újdonságokat nem csak frissitéseket...zsászlós csávó, felvezető kör
GP4 vérfos lesz
F12001ből se nagyon volt demó szerintem ebből se lesz...megjelenés májusban
GP4 vérfos lesz
F12001ből se nagyon volt demó szerintem ebből se lesz...megjelenés májusban