12
Vidkartyara Hutes .hogy .mivel,mit,stb
-
Anee #12 900Ft a boltban áfával
leggyengébb Celeron 66FSB-s elég -
___ #11 koszi.. en is feleslegesnek tartottam csak most nincs a kozelemben kisebb borda !!na majd szerzek valahonnet.!! -
Anee #10 teljesen felesleges
egy low-end PIIes elég
de nem a hűtőn múlik a világ a gpu minőségétől függ -
___ #9 koszi a valaszokat!!! holnap nekiesek a kartyanak.
amugy a kedoldalu ragaszto mennyire eros??? mert a magra egy fop32es hutonek a bordaja menne ra.Vagy folosleges rarakni egy ekkora bordat?? -
Anee #8 mondok még egyszerűbbet...
sima zsír/nem disznó hanem autóhoz vagy keróhoz használt/ az remekül iszonyatjól vezeti a hőt s tart is.
Bár én radeonra csináltam hútést azt ajánlom ram hűtésre a sima gumis megoldás is megteszi
Ami:
Szügséges 4 befőttesgumi,+zsír + egy Pentium Ies hűtőborda+venti kombó
Elkészítés:
1:fogod feldarabolod a PI bordáját 4 darabba s azt a 4et felrakod a bordákra úgy hogy közé teszel zsírt.
2:kicsavarozod a videokártyát a befogóhoz rögzítő csavart s a befőttesgumikkal rögzíted
Ez a ram nállam ez a hűtés kihozta 197MHzig az 5.5ns-os SDRRamot.Bár most eg PIIes várgtam szét ami 201MHzen is stabil azóta megszünt a tuningkedvem
A magot úgy hűsd hogy télleg 2oldalas ragasztó de baszottulkicsire levágod/maxx 1-2mm/ s azt rakod a mag legeslegeslegszélére s a magra bőven rakhatsz hővezetőt.
Mivel a szélén kisebb a hőtermelés ezért jó ott
a maghűtésre egy PI vagy PII vagy egy kész Titan vagy SCS videokártya/+NB/ hűtőt s azt teszed rá
kb ennyi -
___ #5 "Körömlakk" ez most komoly???
-
___ #2 hi..adott egy asus gforce3 ti200as kartya(225/520-on stabil) es szeretnek a magra es a ramokra is hutest rakni!!!
a kerdes az lenne hogy a memoriara mivel tudok rogziteni bordat ugy hogy az ott is maradjon ,es ha kell akkor le is tudjam szedni!!!
+ ha valaki csinalt mar ilyet irjon mar eredmenyeket hogy neki igy meddig sikerult felhuznia!! -
TheZsenyka #1 Na mi van?