16997
  • grebber
    Most valami végett rákattantam ezekre a kisgépekre.
    Letöltés/feltöltéseket bent hagyni éjjelre + netezni filmezni bőven jó ár értük.Alacsony is a fogyasztásuk halkak is.
    + AMD-nek hála egyre jobb a graf teljesítményük is és azért pár játék menne velük.
  • Solten
    De, valoszinuleg lesz mini-ITX-es deszka is hozza.
  • grebber
    Ebből nem lehetne olyan kisgépet csinálni mint a lent említett E-350-es téma?

• Solten
    Hatalmas optimizmus a Llano APU egységek körül
  • Puhos
    Itt meg magyarul.
  • Solten

Bovebben: link.
  • Solten
    AMD-s vonalon nyilvan a Brazos platform jelenlegi legerosebbje: E-350. De veri az osszes atomos vackot.
  • grebber
    Ilyesmi mini pc-k között melyik típus most a legjobb teljesítményben?

• PLaci #14407

Az 1045T csak OEM, az 1065T-nek utána nézek....
  • Inquisitor
    Itthon nem kaphatóak, de kint is csak konfigokban láttam 10x5T szériát. Valószínűleg olyan, mint az X4 9x5T, hogy csak OEM verzióban van. A gyártók meg örülnek, ha olcsóbb hűtés mehet a gépbe ;)
  • Proview
    Pontosítok: AMD Phenom II X6 1045T,Phenom II X6 1065T
  • Proview
    Kb fél éves híreket találtam a 1045T, 1065T "érkezéséről". a 95W TDP miatt ezek érdekelnének, de sehol nem kapható...miért?
    Mennyi a minimális fogyasztásuk ezeknek ha csak netböngésző fut?
    AM2+ alaplapomba szánom, a kompatibilitási listán (firmware frissítéssel) szerepel. Van tapasztalatotok AM2+ alaplapban AM3 processzorral?
  • Solten
  • rap4ever
    Köszönöm a választ! Használtam az említett programot, és nem jelzett hibát, a 64 bites verziót használtam és a legújabbat, így nem kellet kétszer megnyitni, mind 2 magot felismerte és szépen terhelte őket, a hűtő pedig szépen dolgozott, megjegyzem nem hevült jobban mint ahogy szokott. Kicsit langyos lett a hűtő aztán kész. Bár lehet hogy gyári hűtővel grillezni lehetett volna rajta:) De nem hiszem. Köszi a segítséget!
  • FGB
    Fény derült a Llano teljesítményére
  • Solten
    Hi. Toljad meg feljebb a szorzot. Mondjuk 15-re, esetleg 16-ra. Utana nezd meg a Prime95-el hogy stabil-e a rendszer. CPU-nak ez nem art, foleg ha komolyabb huto van rajta.
  • Solten
    Udv!
  • rap4ever
    Már feltettem ezt a kérdést egy másik topicban de nem válaszoltak rá. Szóval újra felteszem: AMD 7850 Black Edition procim van. Nem gyári hűtővel hanem tunning hűtővel. A proci alapon 2800 Mhz-en üzemel. Érdekes azonban hogy ha autora állítom a biost 2800Mhz-en lassabb a gép. Viszont ha Manuálon ezt a beállítást használom: cpu frequenc 200Mhz, a szorzót autóról 14-re nyomom, tehát így is 2800 at kapok. És így gyórsabb a gép, és a játékok is 10- néhol 15 fps-el gyórsabbak. Kérdésem hogy ha így hagyom ezt a beállítást az árt e a processzornak? Vagy ha pl rápakolnék 100Mhz-et, tehát 2800 helyett 2900 lenne, abból lehetne e baj? Jelenleg alapon fut, de nem Auto hanem Manuál beállítással. És a szorzó van felnyomva 14 szeresre, a frekvencia meg 200. Máshogy nem is engedi húzni a bios. Örülnék ha végre már valaki válaszolna. Én is válaszolok ha kérdeznek, csak akkor nem ha a választ nem tudom. Szerintem ez itt alap dolog hogy egymásnak segítünk.
  • Puhos
    Bocsi kiegészítem AMD Phenom II X4 840 3,2 Ghz.
  • Puhos
    Szia Solten!

Légyszi a logóban írd át a procit erre AMD Phenom II X4 3,2 Ghz.

Köszi szépen.
  • Solten
    AMD lapkakészletek natív USB 3.0-val, hivatalosan is
  • grebber
    Ilyen AMD-s mini gépet lehet már kis hazánkban kapni valahol?

• Solten
    Az AMD szállítja a Llano APU mintáit
  • Solten
  • pxxl

• Solt
    Csak mint érdekességet linkeltem... én tuti megvárom a 9xx szériát! :)
  • Jakuza001
    Ha jol emlekszem ezt mar megirtak valamelyik nap a kulfoldi szaklapok, de arra is felhivtak a figyelmet, hogy a senzor eljaras amivel a processzor homersekletet kiolvassak, nem kompatibilis a Buldozerrel, csak a kesobbi lapok lesznek azok.
  • Solt
    Gigabyte AM3+
  • DIESEL DOG #14387
    Hogy mennyivel jobb, azt nem tudom de ránézésre az X4-esé sokkal jobbnak tűnik, robosztusabb, réz heatpipe-os, ami arra enged következtetni hogy maga a hűtő hatásfoka is nagyobb lehet mint az X2-es.
  • szobipeet
    Szasztok.
    Érdekelne hogy az x2es gyári coolerénél az x4es gyári coolere jobb hűtőteljesítményű-e, és ha igen mennyivel jobb kb? Előre is köszi.
  • Solten
    Tíz Socket AM3-as MSI alaplap támogatja a Bulldozert

• Armagedown
    nem jött össze amit akartam :(
  • pxxl
    hát ha elég levegőt szállít. de próbáld meg. felrakod, stress test, aztán ha nagyon melegszik, akkor nem kéne. :)
  • Armagedown
    gyári hűtésem van , egy athon 64 x2 5000+ procin.
    ha a gyári coolert lecserélném egy 8 centis coolerre , az hűtene eléggé ?
  • szobipeet
    Prime-ban gixxerel a 4dik mag. Akkor ez lehet a gond. Köszi!
  • Solten
    Valoszinuleg "hibas" a feloldott mag (elofordul, nem veletlenul tiltjak le), megprobalkozhatsz azzal hogy adsz egy kis plusz fesz.-t, hatha ugy stabil.
  • szobipeet
    akarom mondani ACC-On nal hibaüzi
  • szobipeet
    Érdekelne engem is hogy miért nem mennek....próbáltam 3 féle win7et, 10 féle msnt, 20 helyről leszedve, mikor az ACC ment, telepítésnél hibaüzi, mikrofos programnál mikor már sikerült felszenvedni a win7et ACC offal szintén hibaüzi..
  • franc0
    Nekem B55 van, azt kell mondjam, ez mind user error.
    Idle-ben 800MHz, volt vinyócsere és újrahúzás, simán ment 4 maggal. A harmadikat meg nem is értem, már miért ne menne ????
  • szobipeet
    Nem, most phenom b52őm van. Hátulütői (lehet csak nálam) : idleben nem veszi le a procc órajelét, 3100on pörög, win7et nem hagyja telepíteni vele, csa ha 2 magosra van állítva és a harmadik (lehet user error, de kizárt..) msn meg akkor gondolom egyéb mikrofosos progik win7en nem mennek..