AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Egyébként ez az APU-s dolog nagyon hasonlít arra a megoldásra amit pl. az én processzoromban is támogat, van benne egy integrált grafikus mag, ami kb. ugyanazt tudja mint az AMD cucca, játékra szintén nem alkalmas, de filmezésre, netezésre, letöltésre, egyéb 2D alkalmazásokra bõven elég.
Saor Alba
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Saor Alba
Azert mert pl. felfoghatnad vegre hogy ertelmesebb felbontas eseten nincs kulonbseg (gy.k.: full HD / 1920x1200):
Phenom II X4 965: 35-36k HUF.
Corei5 2500k: 53-54k HUF...
Elobbihez meg a lap is joval olcsobb.
Saor Alba
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Semmi baj csak lassabb mint intel kb azonos áron akkor minek venném az AMD-t?Ez az én meglátásom.A lénye CPU hûtõt már nem kell vennem egyikhez sem <#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
5760x1080 felbontasban jatszom es nem kell hozza intel.
Kifejtened hogy mi a gond a mostani szeriaval ?
"És árban csak 6-7k eltérés van közöttük" azert tedd hozza hogy ez csak a CPU szinten ehez meg hozza jon a mobo + par ezer .
ゾルターン
Az i5k-i7k-nak akkor látom értelmét, ha valaki vízzel hûtve 5GHz környékén járatja... itt már tuti van jelentõs különbség... de aki ár/érték szerint vásárol, annak egyértelmûen amd.
Én is anno a q9550 helyett inkább vettem volna phenomII-t, meg egy erõsebb vga-t... jobban jártam volna...
www.smart-bus.hu
Ott van a többi game teszt is. 82 fps vs 52 jó mindkettõ játszható de akkor is nem kis különbség!
És árban csak 6-7k eltérés van közöttük + ugye ha behal a VGA-m és nincs másik prociban ott van egy igaz egy kalap fos de van.
+ Van akinek telik jó procira (i5 2500k-ra mondhatom hogy jó) amik ilyen 5x ezerért vannak,de nem telik csúcs VGA-ra amik 80 ezer fölött vannak akkor nem fog mindent fullosan tolni akkor megint kivillan az intel erõssége.
Jó biztos az amd ha mondjátok de a jelenlegi szériát akkor sem venném ha csak az lenne!
Majd a bulldozer eldönti.Bizakodó vagyok,remélem nem hiába!
ゾルターン
ゾルターン
Ezek átlag FPS értékek
www.smart-bus.hu
Ezért várom a bulldozert de nagyon.
Én ha fejlesztek akkor mindent lecserélek, tehát ez nem érint amit mondasz.
Szerencsére a cooler master cpu hûtöm jó lesz mindkét esetben hála az égnek szóval nem kell kiadni + pénz hûtésre!
Ha nem hozza az i5 2500K teljesítményét akkor már veszem is az intelt!
Saor Alba
Saor Alba
És ha igen honnan tudnám letölteni mert sehol semmi infót nem találtam még hozzá
"I heard that Sandy B. broke your heart and wanted to let you know that I'm here for you. Oh, and I have a cousin from Llano, Texas I'd like to introduce you to soon--I think you two will really hit it off!
XOXO,
AMD Fusion APU"
Saor Alba
emeld az fsb-t (+5) amig nem hibazik. utana adj +! lepest a fesznek es igy tovabb.
ahoz ez jol mukodjon megfelelo alaplap es huto kell.
ゾルターン
Az, hogy te nem tudod minek a buldózer kompatibilis lap a buldózer elõtt, az csak azt mutatja, hogy szegényes a fantáziád.
www.smart-bus.hu
De ne aggódj amikorra lessz proci addigra lessz hozzá deszka is.
Amúgy meg gugli a barátod, beírod és olvasol 1-2 hírt a megjelenés idõpontjáról.
AMD 4ever
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
www.smart-bus.hu