16997
-
HG #2019 Köszi, letöltöttem Norton legfrisebb vírusirtóját, átnézem, aztán írom a fejleményeket. Remélem ez lesz a baj.
-
HG #2017 Szia! Alapon megy minden, húzni csak akkor fogom, ha alapon minden stabil. Vírus? Megnézem. Melyik vírusirtó mostanság a legjobb? Lehetőleg Netről letölthető kéne. Elképzelhető, bár azért nem bízom a sikerben, mert akkor nálam is jelentkezni kellett volna a bibinek. Driverben lehet vírus? Esetleg hálókártya okozhatja? Köszi Jakuza! -
#2016 Nem lehetseges , hogy valami virus van valamelyik utolagosan feltett szoftveredben ?
Esetleg valami driver feltetele akassza ki a winfost ?
Amugy huzod a gepet vagy alapon megy minden ? -
HG #2015 Szasztok! Mi a véleményetek a következőről: Epox alaplap, 2100+ XP proc, 256 ddr RAM (266) Ati Radeon 9000Pro. A jelenség, Frissen telepített Win98sr2 után stabil, napokig használható. Aztán egyszer elkezd kilépegetni minden hibaüzenet nélkül Windows-ba, aztán elkezd fagyni is, egyre sűrűbben. Kb 2 hét után már nem játszató semmi, mert 10 percenként fagy, vagy kilép a game-ből. Hardware, vagy inkább Software probléma lehet? Természetesen majd próbálok cserélgetni benne dolgokat, de nem értem, miért nem rögtön kezdi a balhét, ha Hardware gond van, ha meg Softvare, akkor sem értem tisztán, mert a drivereken kívül csak az én játékaimmal nyomul a srác, amik nálam kifogástalanul mennek. Mindenki véleményét köszi előre is! -
#2014 Figyu mennyire melegednek a Barton XP-k terhelés alatt? -
#2013 bite zer! -
#2012 dánke sőn -
#2011 Az NF7 jó, mivel nForce2, ha húzni akarod a procit, akkor mindenképpen T-Bred, nomeg a játékokhoz is inkább egyelőre a magasabb órajel a jobb, nem pedig az L2 Cache többlet, ami a Barton-ban van, tehát szerintem neked T-Bred! -
#2010 még nem mértem -
#2009 a nicked voltam -
#2008 főleg játékra .. meg alap is kéne hozzá.. egy nf7-tre gondoltam .. -
#2007 Mennyi a 3DMark eredményed (3DM2001/3DM03)? -
#2006 Attól függ mire akarod használni! -
#2003 Most terhelés nélkül 52°C nyitott háznál. Amúgy eddig is ment 13*170-en, ami 2210MHz. Most annyi változott, hogy a memó is gyorsabb lett. -
#2002 Az ha jól számolom 2220Mhz, az 1666 helyett, ami már elég szép teljesítményt ad le szerény véleményem szerint... Hőmérséklet milyen? -
#2001 12*190-en ment egész délután, de a 3dmarkot már nem bírta. 12*185-ön viszont stabilan megy minden. -
#2000 Ok kösz, lefújva minden, köszi skacok.
pá,most beszéltem vele...
-
#1999 133as most megkérdeztem...
-
#1998 1 dologban mákja van, most nem tudom konkrétan, hogy 100as vagy 133as, de KINGSTON...
Remélem bírja :)
-
#1997 Viszont , ami hiba elo szokott fordulni ennel a lap tipusnal , azt jobb ha tudod.
Nem mindegyik SD-RAMot szereti es akkor csak 100/100 hajlando fagyas nelkul menni 133/133n nem.
Es sajnos eleg sok tipusus SD RAMnal elojon ez a hiba.
DDRnel tokeletesen mukodott. -
#1996 Írtam mailt. ÉL a címed? -
#1995 "Nem kell megijedni az ECS laptol, de szerintem mar ideje valtani SD RAMrol."
Ok, kösz. NEki elég bőven.
"Stabil lap viszont nem tuningolhato nagyon.
Egy kicsi pluszt ellehet erni vele a Cheepo fele tuning BIOSsal de nagy tuningolast ne varj tole."
Szuper, tuning nem érdekli abszolúút!
"Amugy SiS chipset a lelke a lapkanak."
Igen-igen ez a másik aggodalmam... megnéztem én is az ecsusa-án
"Amugy mar egy Abit KD7 (KT400)-as lap is kurva olcso Br. 18000Ft.
Inkabb ilyet erdemes venni es a RAMokat lecserelni DDRre."
Na pont erről beszéltem, a 18 qrva sok!!! a srácnak ez tökre jó lenne... a DDR meg qrvára nem érdekli, mert nem tuningfreak, hanem csak használja, ahogy van... Mindig engem is megmosolyog amikor hintem neki az igét, 'multkor meghúztam a gépemet storykra...' :)
Köszi szépen, akkor az lesz valszeg...
JA és a pénz az elsődleges ezerrel! -
#1994 Javitom az elozo hozzaszolast, az Abit KD7 meg olcsobb lett.
Br. 17490Ft -
#1993 Nem kell megijedni az ECS laptol, de szerintem mar ideje valtani SD RAMrol.
De visszaterve a K7S5Ara.
Stabil lap viszont nem tuningolhato nagyon.
Egy kicsi pluszt ellehet erni vele a Cheepo fele tuning BIOSsal de nagy tuningolast ne varj tole.
Amugy SiS chipset a lelke a lapkanak.
Amugy mar egy Abit KD7 (KT400)-as lap is kurva olcso Br. 18000Ft.
Inkabb ilyet erdemes venni es a RAMokat lecserelni DDRre. -
#1992 Sztem jó az ECS. -
#1991 Hm, akkor csak SD-nél annyi?
FÁK, de sajna nem tom megnézni, nem otthon vagyok. -
#1990 HI!
B0csi a kérdésért, ha már volt, de a chellobácsi stabil 6K-s okossága miatt, most nem igen van kötélidegzetem visszalapozgatni...
NA:
Havernak szeretnék osszedobni egy LAP+Proc+Cooler kombót minnél ÓLCSÓBBAN+azé' legyen is teljesítménye!
öööö ötlet: K7S5A Pro+1800 XP telivér+valamelyik Falcon hűtőő
1 picikét félek az ECStől, nekem gyanúsan olcsó! remélem az előitéletem nem igaz...
Írjatok plz, kösz!
jelszó minnél olcsóóbb, de menjem azé' :)
UI:Az SD fontos ment a spannak van 2X256 SDje...
Köszi.
Lammer.
-
#1989 SZVSZ egy kicsit sok lesz az a 3.45, amikor az alap 2.5 . -
#1988 Ha vkinek nem akar menni a memóriája nagyobb frekin, és az alaplapja tudja állítani a 3.3 voltot nagyobbra, tegye meg. Nem is tudom hirtelen, 3.45V- os beállításom biztos van, másra nem emlékszem.
Egyébként a cas 2,5-ös beállításnál sokkal jobb a 2-es, ha lehet, ezen használjátok. Tehát mondjuk úgy, 150 -es FSB cas2-vel gyorsabbnak kell lennie, mint 160-as FSB cas2,5 -el. -
#1987 Adj mailt vagy írj, és megbeszéljük. -
#1986 3200+ -on láttam menni egyet Abit NF7-ben. -
#1985 Bízzunk benne, majd értesíts a fejleményekről! -
#1984 Most dolgom van, de a gépet hagyom. Ha bírja a letöltést ebben az állapotban 5 óráig, akkor este megnézem a 3dmark03-mat, hogy bírja-e. -
#1983 Azt majd megbütykölöm, hogy működjön.
De most sikerült elérnem, hogy 12*190 @ 1.75V-on elinduljon a WinXP. Ha ME lenne a gépen, akkor 12*195-ön is bejött volna, de ezt az XP nem bírta, és bootolás közben kékhalállal kifagyott. -
#1982 És mi lett az Aero 7-tel? -
#1981 Akkor adjál neki egy kis időt, mondjuk futtas le 3x egy 3DMark03-at, és nézd meg utána a hőmérsékletet! -
#1980 Eredetileg egy Coolermaster Aero 7 volt rajta, csak a venti rugója túl feszes, és nekitolta a venti keretének a lapátot és súrlódott. Ezért szereztem egy Falconrock II-t.
Most bebootolt 12*180-on. -
#1979 Behalt a venti??? Ezt meg hogy érted? Volt rajta gyárilag venti? -
#1978 Mindjárt megpróbálom. A memónak nemhiszem, hogy gondja lenne ezzel, mert Kingston Hyper-X PC3000, és 180-at gyárilag mennie kellene. Teljes rézborda van, csak a venti halt be rajta. -
#1977 Szorzó csökkentés, FSB emelés, feszültség max. 1,75V-ra emelés, és esetleg extra hűtőventillátor beszerelése, vagy erősebb hűtés (teljes réz borda)! (Pl.: szerintem egy jó alteratíva lehet a: 12*185MHz, 1,75V, ha nem megy 1,7V-on...)