16997
-
#2569 is=itt >.< -
#2569 Skacok az ugye igaz, hogy az AMD is használ szorzót az FSB-nél (mint az Intel-nél a 4x), csak nem 4, hanem 2x-es? Tehát a 266 fsb valójában 133x2, ugye? -
#2568 Van olyan topic is hogy amd vs intel (gondolom) és ez pont oda való téma. De tőlem akát a barbie fashion designer-öl is beszélhettek is csak jól esett szólni:) -
#2566 Csak ne szolj, ugyanis ez volt a reakcio arra, hogy a holeadasban sokkal jobb az Intel az AMDnel es erre reagaltam, hogy biza ez nem igaz.
"szerintem az AMD-nek az a nagy előnye, hogy jóval olcsóbban kapod meg ugyanazt a teljesítményt, az Intel-nek viszonmt jobb a minősége (hőleadás, stb)."
-
#2565 Csak szólok hogy ez AMD-s topic nem pedig Intel. -
#2564 66,4 Watt.
Amugy itt egy link.
http://www.au-ja.org/review-p43200vsxp3200-2.phtml -
#2563 aha és a 2.4-es p4-ek menniyt? -
#2562 De a jómunkásember igen ;D -
#2561 Hat nem tudom, mert ugyanis a mostani 3,06os P4-ek is 84,6Wattot fogyasztanak atlagos fogyasztasnal. -
#2559 Majd kitalálnak rá valamit. Na meg nem hiszem, hogy az Intel procikhoz a jövő évtől már vízhűtés kellene. Biztos lesz valami megoldás. -
#2558 "Hírek szerint az év végén megjelenő Prescott magos Pentium 4 processzorok nagyon magas áramfelvételük mellett hihetetlenül sok hőt is fognak termelni. A 90 nanométeres gyártást ismerve érdekesen hangzanak a 100 W környéki hőleadásról szóló pletykák, de ha igaznak bizonyulnak, akkor igencsak új hűtőmegoldásokra lesz szükség. Ez a hihetetlenül magas érték főleg a noteszgépek piacán érinti majd negatívan, hiszen ott egyszerűen nincs lehetőség ilyen mennyiségű hő elvezetésére. A Prescott magos Pentium 4-ek kiszolgálása körüli problémát egyébként az okozza, hogy a 3,60 GHz-es példány esetén például a tervezett 78 A helyett 91 A áramra lesz szükség, amit a mai alaplapok képtelenek biztosítani. " -
#2557 te sem vagy elfogult ahogy látom -
#2556 A 865-ös Intel lapok is elég olcsóak már (pl Abit és sokat si tud) -
#2555 végre valaki nem elfogult.
szerintem az AMD-nek az a nagy előnye, hogy jóval olcsóbban kapod meg ugyanazt a teljesítményt, az Intel-nek viszonmt jobb a minősége (hőleadás, stb). Senkit sem fogok lebeszélni az Intel prociról, de ugyanúgy AMD-ről sem. Ha valakinek sok pénze van Intelre, vegye azt, ha viszont csak AMD-re van pénze, vagy csak AMD fan, akkor vegye azt. -
#2553 Huhh, itt még mindig ez a téma, hagyjátok már abba! -
#2552 Ok.
Félremagyarázni? Miről beszélsz, ember??
Elmagyaráztam-nem félre.
Ez sem érthető??!!
Na bye.
-
Borg #2551 Felesleges most már félremagyaráznod amit csináltál itt.
Inkább hagyd abba a témát. -
#2550 "Honnan a f@aszomból vettem volna már ne haragudj, hogy te Jakuzat ismered és őt piszkálod"
Leírtam, onnan.
Egyébként Vele letárgyaltam, hatszor elnézést kértem, korbácsoltam magam miatta, stb.
Ezek után felejtős ez a részleg, a hw-s színvonal nem miattam gyenge,hanem magatok miatt.
Befejeztem,gyerekek vagytok, nem magyarázkodom többet.
Ui.:érdekes-az érintett egyből megértette.
Nem vagytok Ti a meleg miatt "kicsit" lelassulva???
-
Borg #2549 Na ha te meg egy ilyen miatt itthagyod a fórumot, az se megoldás:) -
#2547 Á, csak nevetek a Hardvertudósokon.
Sokáig tartott, míg rájöttél!
De nincs harag??
-
#2546 Latod Zozoka igy jar aki mast akar idegesiteni . Vegul en nem lettem ideges, te viszont csontig ragod a kormeidet. :)) -
#2545 Utoljára írom le, mert látom tényleg nehéz lehet felfogni:
ismerem a Jakuza nevű egyént,az Ő bosszantása volt a cél.
Nem értem, ezt miért nem lehet felfogni, tök egyszerű.
Akit nem érdekelt, vagy idegesítette, átléphette volna nyugodtan.Erre regény+lassan film készül belőle.
Pfú de nehézkesek vagytok...
-
Borg #2544 Miről is beszélsz tulajdonképpen?
Mert itt egyes egyedül te irogattál hülyeségeket. Nehogymár másnak ess neki emiatt. Gondolkodj. -
#2543 Én sem... -
#2541 Tudatlanság-gagyi dolog??
Ismerjük egymást-már ne haragudj??
Ha jól emléxem,elnézést kértem,az érintett meg úgyis érti miről van szó.
Írni nem fogok ide ezek után sem, mert a rosszindulat,meg a "kibaszottul-szétolvasommagam a témákban-dolog nem igazán jön be.
Nézz utánam más topikokban, lehet, hogy kiderül, normális vagyok.
Ennyit a hw-s dolgaitokról.
Lehet moderálni.
-
Borg #2539 Nagyon gagyi amit művelsz tudod-e?
A tudatlanságodat most ezzel próbálod leplezni, miután kiderült hogy hülyeségeket irogattál?
Inkább ne irj semmit. -
#2538 Na tessék-még ez is.
Olvastok is, vagy csak csípőből irjátok a dolgokat???
-
Borg #2537 Ezt már csak zárszó képpen, alátámasztandó amit irtál (igen, gyorsabb excelben IS):
-
#2536 Hát pont ez az!
Ennyi hülyeséget le kellett volna sz@rni, nem visszairogatni...
Jesszasz, emberek...
-
Borg #2534 "bár el kell mondjam, a hwsw-s hardware-színvonalat messze nem éritek el."
És ezen csodálkozol még, mikor itt osztod az "észt"?
-
gonosz #2533 nyomi -
gonosz #2532 milyen jofej volt valaki :) komolyan. okkal vagy buszke, en gratulalok :) -
#2531 beszarok:) -
#2530 "Az ILM szerinted intel procival csinálja az SW:ep3 effektjeit?"
http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,102878,00.asp -
#2529 Túl okosnak,miközben néha olyan butaságokat írtál amin csak nevettem...
Nem tűnt fel,hogy szándékos volt???
Na mindegy, sorry,ha valakit felizgattam a dologgal...
-
#2528 A tegnapi napom arra ment rá, hogy egy bizonyos fazont felidegesítsek.
Nem igazán jött be, ahogy észrevettem (Jakuza, figyelsz??),bár el kell mondjam, a hwsw-s hardware-színvonalat messze nem éritek el.
Lehetett volna ezernyi teszteredményt, bármit belinkelni(emellett milliószor leírtam,Én sem vagyok Intel-es),ahelyett,hogy elgondolkodtatok volna a dolgokon,nekiálltatok ilyen hülyeségeket vitatkozni..
Bazz',persze,hogy nem éri meg 2x-annyiért az Intel-cucc,csak a prűd-AMD-t sose embereknek.
Tökéletesen elégedett vagyok Én is a cumómmal,de a tegnapi napnak mind beugrottatok...
Rövidre zárva a dolgot:
"Kacsa"-nem jöttél rá, ki áll ezen dolgok mögött???
-
#2525 Jól beszélt a sápadtarcú testvérem!
(Pláne az utolsó bekezdésben!) -
#2523 "Az a baj, hogy pillanatnyilag jobb procikat gyárt az Intel, vagy mi???"
1 piac van csak ahol igazán versenyképes az Intel ez pedig nem más mint az otthoni gépeg piaca. Komoly serverekben szerinted intel proci van? Az ILM szerinted intel procival csinálja az SW:ep3 effektjeit? stb stb.....
Az Intel csak a "kisemberek" piacán versenyképes. Tehát a mi piacunkon:) Nekünk olcsó és gyors proci kell. Ez pedig nem más jelenleg mint az AMD. -
#2522 Olvasd el mégegyszer amit írtam:) Annyit segítek hogy akik a Blizzard animokat készítik azok max a netezni használnak p4-es gépeket:)
Komoly cégek nem használnak se AMD se Intel alapú gépet animkészítéshez. -
Borg #2521 "Az a baj, hogy pillanatnyilag jobb procikat gyárt az Intel, vagy mi???"
Ha az ilyen kijelentéseidet alapozni is tudnád valamire, nem szólnék bele.