16997
-
#7630 van raktáros lista is
"RAKTÁROS LISTA (Raktáron lévő vagy 1 napos áfutással beszerezhető alkatrészek"
amit lejeeb belinkeltem -
#7629 a weboldalukplanar.hu -
#7628 megbízható szerintem
én már sok mindent rendeltem tőle
ő nagykerből eltudja csipni a cuccokat számlával együtt gari is van
de a stílusán van még mit csiszolni BandiT-nak néha olyan flegma
lesz majd nála olcsó A-data DDR2 ram is:-) -
#7627 Nem tudom pontosan hogy intézi. Végülis nem érdekes. Ad garanciát az a lényeg.
Tökéletesen megbízható. A procit rendelésre szerzi, tehát várni kell rá, de a megbeszélt időpontra meg is érkezik.
Hasonló okok miatt vettem én is S939-est. Egyedül BIOS-t kellett frissítenem. Nyár közepe óta megvan és semmi gondom nem volt vele. [kopp-kopp-kopp] :) Szóval sztem megbízható. -
amnex #7626 kösz a válaszokat,
ahoz hogy am2-őt vegyek
akkor alap lap,ram csere is lenne amit még nem akarok
2x1giga kingmax ramom van ami elegendő.
ez a bandit bazár valami kamionról leesett cucc? viccen kivül kérdezem,hogy megbizható -e -
#7625 Ezt a típust vettem én is tőle. :)
Amnex: 4800+ nem fogsz találni. De még csak 4400+ is csak nagyon elvétve és az is méreg drága lesz. -
#7624 de szerintem vegyél am2-t az olcsobb -
#7623 AMD Athlon 64 X2 4200 S939 TRAY 19 259 Ft 1 ÉV
bandit -
#7622 Athlon X2 4200+ Dual-Core S939 dobozos vadiúj 1 év garancia: 29.900,-
gianni -
amnex #7621 hello valaki tudna segiteni amd x2 (socket 939)ben
hol tudnék venni ? 4800+ ast keresek 1hete..
ház hoz szállitásos is megfelelne
köszi -
dara #7620 Pedig az Infinity-k egy időben igen halandóak voltak. -
#7619 Established in 1981, DFI is a leading PC motherboard and embedded board manufacturer, which’s based in Taiwan and headquartered in Hsi-Chih City. DFI designs and manufactures embedded boards and systems in application of retail solution, financial service system, gaming, kiosk, medical, security and communication. Besides these, DFI owns premium brand image of over-clocking MB among power users around the world. With more than 26 years of motherboard manufacturing experience, DFI produces innovative products in house and practices strict in-house. The DFI Group employs nearly 700 staffs throughout of the world and owns 200K monthly mass production capability.
nah bocs csak magyarországon új -
Inquisitor #7618 Új márka? -
#7617 ja meg a dfi elég új márka -
#7616 dfi-ről nem sok rosszat hallottam
bár elég kevés van idehaza lehet azért -
#7615 Aha,orra elé tolnék agy DQ6-ot.
:DDDDDDDDD -
#7614 ezt aláírom, így van
Nálunk is Asus lap áll hegyekben gariztatásra várva. -
dara #7613 Asus sosem állt a támogatás magaslatán. Oldalakat lehetne írni a kritikus hibák javításának elfelejtéséről. A GB meg szintén tud ezen a téren kavarni. Még mindig az Abit a legmegbízhatóbb ebből a szempontból, ráadásul nekik nem derogál beismerni a hibáikat (a kondenzátor problémkat is csak egyedül ők ismerték el hivatalosan, az Asus pl mélyen hallgatott, pedig legalább annyira érintettek voltak...). -
#7612 Akkor marad az MSI? -
#7611 sok érdekes dolgot találok itt:
Asus P5P halálszéria...sajnálom hogy ezt kell mondjam, de a nagykerek tele vannak az asus p5-ös csucsszuper lapjaival, csak az a hiba hogy mind garanciális javításra vár......
kicsit összetákolt alulméretezett áramköri jellemzőkkel bírnak a lapok, így az extrém tuningosok kezében egyre másra halnak be ezek a ''csodalapok''
Pic íróval nem fogsz boldogulni, mivel ez nem egy soros programozású interfészt használó chipecske, hanem egy 3,3V LPC Firmware Hub nx64Kbájt bootblockkal....ehhez legalább egy komolyabb epromíróra van szükség, de abból is olyan beszerzése a cél, a -
#7610 Bios-író és alaplapszerelő mester írta!
-
#7609 ezt is:
Ezen a lapon a gigabyte legujabb átverése látható, szakít a hagyományokkal és a zóld ide csatlakozo fölött látható 8 lábú kis chipet használja bios chip gyanánt, sajnálom de ez esetben a chip ismeretlen volta miatt, valamint a speciális tokozása miatt, nim tudok neked segíteni.
Mivel forrasztott biosról van szó, így kizárt a hotflash lehetősége is, marad a garanciában történő kicserélése a lapodnak!
Ha nem Garanciális, akkor sajna minusz egy lap......Gigabyte...gagyibájt.....sosem szerettem...ez egy szubjektív vélemény! -
#7608 ph-n olvastam:
örülök hogy sikerült megoldanod, a pláne az hogy nagyon kutyulnak asus ferdeszemű barátaink.....biosfrissítés asusnál sohasem egy garantált próbálkozás...
egy példa asus a7v8x-mx integrált lapnál...a legujabb biossal elindul a lap, majd 2-3 másodperc után lekapcsol, aztán ismét elindul magátol és onnantól minden szép és jó...
ezt a legujabb 1013 beta bios-t csak annak ajánlom aki sempronban utazik, a 1011-esig minden ilyen jellegű idegesítő kellemetlenségtől mentes volt a fenti lap, itt viszont a cseh márkaszerviz azt állítja valami cpu cooler megy-nem megy detektálás a plusz ficsör, amiért el kell viselni ezt a kis meglepően bosszantó szolgáltatást.....
Asus sem a régi már
Bizony nagyot csalódtam az Asusban...
A memória:400Mhz-en csak az egyik slotban volt hajlandó elindulni...már gondolni sem merek arra,hogy memória bövités...jó lehet mikor a lap biosa készült még nem volt ''divat'' az 1GB-os modul...
A feszkók:ez elég érdekesen alakul...mintha asszimetrikusan állitaná a feszt,a beállitásoktól eltéröen...még mindig nem 100%-os a bios...alapon stabil ugyan,de az idióta fesz és ramkezelésnek köszönhetöen egy megahertzet sem lehet emelni...érdekes egyébként a honlapon azt irják,hogy a turion prockókat simán kezeli,ami szintén mobil...
Van lehetöség belepiszkálni a biosba és ''belepögyögni'' a proci ID-jét?(nem tudom igy hivják e helyesen)..amolyan mod biosra gondoltam,ami a megmaradt gyerekbetegségeket orvosolja...sajnos sehol nem találtam a laphoz módositott biost..
szóval asus ne vegyetek ha lehet -
dara #7607 Zsír, igaz egy megfelelő BIOS-frissítéssel erre gyakorlatilag minden AM2-es lap képes... Gyenge érv az Asus mellett. -
dara #7606 Pl abban, hogy an nF430 IGP-s, az nF5 szériában meg nincs ilyen. -
#7605 a 430 szerintem a nf4-es új köntösbe bújtatása
én 570 ultra-nál gyengébbet nem vennék
régen a top vétel nforce2 ultra 400 volt (abit nf7-s 2.0 :-)) -
#7604 Itt egy vérbeli AMD-s fan.
Nekem is 570-esem van és jól mükszik. -
#7603 Az nForce 550 vagy 570 mennyiben jobb vagy más mint pl. az nForce 430?
-
#7602 De azért olvassák ezt a topikot is -
#7601 ASUS M2A-VM HDMI ez az alaplap melett döntöttem már azért is mert ez támogatni fogja a k10-ES procikat is(pcworld info) -
#7600 és is kerestem 1 időbe Sapphire CrossFire-et -
#7599 visszatérek AMD-re amint lehet, mert itt barátságosabb emberek vannak
intelesekt mindig is uttáltam (sok ott a és értetlenek is) -
dara #7598 Miért drága? Egy MSI K9AG Neo-2 Digital HDMI ~17k.
Nemrégiben építettem gépet MSI K9AGM2-L-lel, semmi problémám nem volt vele, stabil volt. Csak a tulaj hamar vinni akarta, úgyhogy nem tudtam tuningtesztet csinálni. -
dara #7597 Ha nincs kihatással a teljesítményre a chipset, akkor szerinted lehet gyorsabb az egyik a másiknál? A VGA-k kezelésében semmi különbség. -
Inquisitor #7596 Konkrétan nem sok embernek van ATI chipsetes lapja (sajnos itthon elég drága, ezért sem veszik), így nehéz tapasztalati tényeket gyűjteni. Amúgy azt hallottam a GigaByte 690-es deszkái elég jól húzhatóak. (Már integrált VGA ellenére vagy mellett is.) Asus és MSI ilyen deszkáról még ennyi infót se hallottam. -
#7595 Főleg videokártyakezelésre vagyok kíváncsi. Pl. ha egy 690V-be beletennék egy 8600GT-t... -
#7594 És tejlesítményben jobb a 690-es AMD chipset mint az nForce 550/570? -
dara #7593 K8 esetén a teljesítményre nincs kihatással a chipset.
Ami eltérés: az ATi SB600 USB vezérlője némileg lassabb. Az nV a mai napig nem képes egy normális lemezalrendszert csinálni, emellett a drivereket is csak elővigyázatosan, jól megvélogatva érdemes felrakni. ATi és VIA esetén sosem volt ilyen problémám (még egy 82686B is gördülékenyebben kezeli a vinyókat, mint az nF4 Ultra), drivercsomag tokkal vonóval ment fel.
A 690G és V is IGP-s. Viszont mág így is csak 1/3-1/4 fogyasztású, mint bármelyik nF4-től kezdődően kiadott nV chipset. -
#7592 ip35 ilyen sajnos:-( -
#7591 maxra van húzva a proci