AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kircso13
Nem ugrat

Az élet eleme a lét!

ffxi
Nem ugrac?

Fákjúal!

NeoMaN
normális

ffxi
Socket462 fanok segícsetek!
XP2700+'om nagyon melegszik 50-55 fok. Sztem a venti a lúdas, mert csak 2520 RPM-t produkál. Vagy ez normális? Nemtom mi a normális hõm. S462-eseknél? THX!!

Fákjúal!

Mike
<#hehe>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bertino
aláírás legalsó sora

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

verseny van.
aki most vett procit kicsit utána kellett volna kérdeznie és most nem szívna...

Gabesz amd64
aki ezelott vett procit az birka...olvasson elotte hireket aztan dontson.mar nagyonreg bejelentettek h arcsokkenes lesz.

intel is ugyanezt csinalta szal kuzssee

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Jól megszivta az, aki mostanában vett procit.Azért ez szemét dolog, hogy ennyivel lehúzták a vevõiket. Érdekes, most, hogy jön a conroe már nem merik az egekben tartani az áraikat.

ezek fényében lehet beruházok egy x2 4200+ procira.baromi jó ára lett.
mondjuk kiváncsi leszek, hogy itt M.O-on mennyi lesz az annyi.

NeoMaN
Úristen, ez majdnem 50%!
LOÁL
Huhúúú, Intel megkapta...
😊

NeoMaN
Mutass 1 embert, akinél megy stabilan 3,8 GHz-en.
😊
ennyi

Punker
mutass 1 embert akinél nem ment 😊

azért remélem az AMD hamar észhez tér nem akarom hogy az Intel árak befagyjanak 😉

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

NeoMaN
CSAK HA MEGY A TUNING!

Punker
de mennyiért? 30k alatti áron kapsz egy procit ami annyit tud mint 3800+ -os X2, ezért best buy!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tedd azt,kinézem belõled.<#gunyos1>

Ki beszél itt best buy-ról? Én a teljesítményrõl beszélek, abban meg elég hurka, tuningolva talán már ér valamit. De ha melléteszel egy tuningolt X2 3800+-t, akkor... Már alapon is majdnem olyan erõs mint a Pentium D 805 szénnéhúzva.

Mike
hm... egész jó kis procit vettem

Mike
nem, de simán beköphetlek 😊

NeoMaN
805 csak akkor bestbuy ha megy a tuning, ezt ne feledjük...
Alap órajelen iszonyat gyenge cpu.

"805-ös szerintem minden tekintetben best buy volt és még most s erossz."
Hát ez igaz, de egy 2-3 hónapos idõszakról van szó, az kevés a Best Buy-hoz. Bár most még olcsóbb lesz, de nézd meg majd az X2 árait is 😄

Punker
cerkát ne keverjük ide mert az tényleg hulladék 😊

805-ös szerintem minden tekintetben best buy volt és még most s erossz.

Borg kedvéért mindent.
De asszem te nem õ vagy.<#vigyor1>

Ne haragudj de ha egy hozzáértõt leugatsz, akkor ott lehet komoly gondok vannak.
Ezért volt a beszólás.Elég gáz nézni hogy magyarázzátok meg a bizonyítványaitokat.
ja meg moderátor vagy talán egy kicsit annak is kéne látszani...
no személyeskedés.Borg ezzel is foglalkozhatna.

"valszeg nem véletlenül lett egy Pentium D a best buy jó idõre"
Ha Grillsütõ alkatrészként nézzük, akkor tényleg. De Best Buy a jó öreg Northwood volt szerintem, és az új Pressler magos procik lehettek VOLNA, ha nem jönne a Core. Azért amikor egy gagyi Celeron-D 3GHz alaphangon 70 fokos ... de legalább szar a teljesítménye, hiába tud SSE2/3-at meg 64 bitet. Tetszik vagy sem, a Pentium pár héttel ezelöttig drága volt, és ár teljesítményben nem érte meg.
Ráadásul gyakorlatilag majdnem zéró fejlõdés volt az elsõ Willmate magokhoz képest, semmi újítás. A beígért 4-5GHz-s procikat bebukták, és kukába kellett hajítani a P4 magra tervezett Xeonokat. Azért ez nem egy nagy siker. Na ezért tényleg áttörés a Conroe.

Most meg megvárjuk mit lép az AMD. Vagy fejleszt egy legalább ilyen versenyképes procit, és akkor AMD rajongók örülhetnek, vagy leviszik az árakat nagyon, akkor meg a csoró vásárlók örülhetnek. Mindkét esetben jól járunk.

Punker
valszeg nem véletlenül lett egy Pentium D a best buy jó idõre, tudom hogy zavar hogy szeretett AMD-d most gyengélkedik, de inkább örülj neki mennek le az árak szal nyugi, mostanában mindenbe beleszólsz ok nélkül, ha õt zavarj egy smile-s hozzászólás majd szól.

Mike
akkor mondjuk Borg kedvéért

Moderátor személyeskedik?egyébként meg igaza van.
Kicsit el kéne merülnöd a prohardver forumvilágában...

Punker
"Pentium D teljesítményileg egy vicc" nem nagyobb mint te 😊

Olvastam a megjelenés napján. Sok év sikertelenség után most az intel vissza tudott vágni. Ezzel tisztában vagyok. De a Prescott és a Pentium D teljesítményileg egy vicc, fõleg ha a hatékonyságot, disszipációt is figyelembe vesszük.

De azért várjuk ki az év végét. Az AMD átállása 65nm-re még okozhat meglepetést, mert nem csak sima technológiaváltás fog történni, hanem belenyúlnak az architektúrába is ha minden igaz. Majd akkor fogunk igazán tisztán látni, hogy mi-merre.

kedvedért biztos nem fog menni........<#mf2>

bertino
nem a cikkrõl van szó

nekik is van eszük, idõvel majd õk mulják ismét felül az Intelt, tökmind1 melyik gyorsabb, mert egymást huzzák...

olvasd el a #6397 hsz-ban lévõ cikket.

bertino
nagy tévedésben vagy 😊

ajánlom figyelmedbe a cikket:
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1200&p=1

ez is jó poén lett..... csak nehogy az amd arcára fagyjon a mosoly..... 😄

Az elõzõ jópár évben meg az intel poénkodott.

Ez az amd csodafegyvere? egy driver? LOLLER!!!!! Ezzel akar a conroe ellen fellépni? Az év vicce.

Mike
megpróbálnál viselkedni?

Gabesz amd64
na majd holnap beszelgetunk egy kicsit msn-en!ha raersz?<#wave>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Na megint egy topic építõ hozzászólás.
Gratula.Mit is várhat tõled az ember.<#zavart2><#zavart2>
Ezért kár PC-ét venni...fõleg neked nem kell..

Gabesz amd64
most oszinten mi ertelmeset irtam volna arra h jo-e a Fujitsu-siemens?

elobb me'g asztali pc-t akart most meg mar laptopot? dontse el magaban aztan akkor irjon

gebasz van veled. 😛
es meg arra lennek kivancsi h hany emberke unja mar azt h mindig elohozod a Gyurcsany kormanyt? HO"H? 😛

Mike
ninnincs sok gyöpi, inkább te tépelõdsz sokat

Mike
mint mondtam? notebookstore, odamész, megveszed amit ajánlanak
jó cég az

(x)

Mike
hát spec Punkernek most igaza van, eleinte én is védtem 😊

Csupa gyöpi van itt egykét kivétellel. Mindenen dühöngnek meg hörögnek<#kuss><#banplz><#gun><#wow1><#nezze>

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

[Jakuza]
Pssszt.
Akkor varjal, de halkan. Mar elmagyaraztak mindent szamodra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ezen felhúzni magad. Nem halsz bele ha válaszolni kell ugye?
Amúgy meg asszem elszántam magam most kb 140e-m van rá és ha a másik fórumon említett processzorok közül az egyiket meg tudom venni azon az áron akkor max 2-3 hét és bevásárolok(várom egy kicsit az árcsökkenést)<#vigyor1><#beka2>

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Punker
nézd vissza a milyen gépet vegyek stb témákat, 2-3 sort nem hajlandó visszaolvasni persze lövése nincs az egészrõl és 2 hete itt rinyál hogy neki 100k-bõl nasa gép kell.....

Te mint moderátor a mindenkit képviseled.
értem.<#merges2>Vagy magad vagy a mindenki.Akkor gratula.4x szólt a témában hozzá és rögtön az idegeidre ment fõleg úgy nem is válaszoltál egyetlen kérdésére sem.<#duma>
Nem fura ez egy kicsit.Nem mintha Geb@sz bármi érdemlegeset tudott volna mondani.<#confused><#confused>