4
Milyen erőforrás fogy el?
  • Pheel
    Ez csak félig a Windows hibája, mert ugye azok a programok foglalnak sok GDI memóriát, amik elfelejtik ezt felszabadítani és ugye hiába van 320 megád, a GDI még mindig 64kB, csak bizonyos GDI dolgokat már lehet ezen kívülre is tenni, másokat meg nem. 64kB pedig gyorsan el tud fogyni, ha szar a program. Az NT alapú Windowsok legalább akkor fel tudják szabadítani ezeket, ha a program kilép/kiszáll. 9x széria ekkor sem.
  • Zozo76
    A 9x-es rendszer alatt a USER meg GDI szokott elfogyni vagy mi a franc. Aze' rohad le a gep. Nekem sikerult valahogy ezt 320 meganal is kihozni. Belinkelek ide egy kepet (regebbi) ami sajat felvetel. Hat gyonyoru!
    En is probaltam ilyen felszabadito programokat, de nem sokat ert.

• RaZoR
    Kérdésem:
    A rendszer erőforrásai netezés közben nagyon gyorsan fogynak. Nekem le szokott menni kb. 20%-ra. Viszont használok memória felszabadító programot, ami elvileg felszabadítja a nem használt memóriát. Ez a progi (RamPAGE) ki is jelzi a tálcán az aktuális szabad memóriát. Ha nem szabadítom fel akkor ez szépen 0-ra is lemegy. DE: Ha felszabadítom mondjuk 256-ból 180-at biztos szabaddá tud tenni, akkor kérdem én, hogy a rendszer erőforrásai miért nem szabadulnak fel - ugyanúgy 20%-on marad, a rendszer ugyanúgy lassú marad. Akkor most mi az erőforrás, ami el tud fogyni, ha nem a memória, vagy a virtuális memória (ami nem fogyhat el, mert van szabad tárhely). Vagy ez a RamPAGE nem ér sz..t se?