Milyen erőforrás fogy el?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez csak félig a Windows hibája, mert ugye azok a programok foglalnak sok GDI memóriát, amik elfelejtik ezt felszabadítani és ugye hiába van 320 megád, a GDI még mindig 64kB, csak bizonyos GDI dolgokat már lehet ezen kívülre is tenni, másokat meg nem. 64kB pedig gyorsan el tud fogyni, ha szar a program. Az NT alapú Windowsok legalább akkor fel tudják szabadítani ezeket, ha a program kilép/kiszáll. 9x széria ekkor sem.
A 9x-es rendszer alatt a USER meg GDI szokott elfogyni vagy mi a franc. Aze' rohad le a gep. Nekem sikerult valahogy ezt 320 meganal is kihozni. Belinkelek ide egy kepet (regebbi) ami sajat felvetel. Hat gyonyoru!
En is probaltam ilyen felszabadito programokat, de nem sokat ert.

En is probaltam ilyen felszabadito programokat, de nem sokat ert.

Kérdésem:
A rendszer erőforrásai netezés közben nagyon gyorsan fogynak. Nekem le szokott menni kb. 20%-ra. Viszont használok memória felszabadító programot, ami elvileg felszabadítja a nem használt memóriát. Ez a progi (RamPAGE) ki is jelzi a tálcán az aktuális szabad memóriát. Ha nem szabadítom fel akkor ez szépen 0-ra is lemegy. DE: Ha felszabadítom mondjuk 256-ból 180-at biztos szabaddá tud tenni, akkor kérdem én, hogy a rendszer erőforrásai miért nem szabadulnak fel - ugyanúgy 20%-on marad, a rendszer ugyanúgy lassú marad. Akkor most mi az erőforrás, ami el tud fogyni, ha nem a memória, vagy a virtuális memória (ami nem fogyhat el, mert van szabad tárhely). Vagy ez a RamPAGE nem ér sz..t se?
A rendszer erőforrásai netezés közben nagyon gyorsan fogynak. Nekem le szokott menni kb. 20%-ra. Viszont használok memória felszabadító programot, ami elvileg felszabadítja a nem használt memóriát. Ez a progi (RamPAGE) ki is jelzi a tálcán az aktuális szabad memóriát. Ha nem szabadítom fel akkor ez szépen 0-ra is lemegy. DE: Ha felszabadítom mondjuk 256-ból 180-at biztos szabaddá tud tenni, akkor kérdem én, hogy a rendszer erőforrásai miért nem szabadulnak fel - ugyanúgy 20%-on marad, a rendszer ugyanúgy lassú marad. Akkor most mi az erőforrás, ami el tud fogyni, ha nem a memória, vagy a virtuális memória (ami nem fogyhat el, mert van szabad tárhely). Vagy ez a RamPAGE nem ér sz..t se?