Jane\'s Attack Squadron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megneztem. Meg nem repultem vele sokat, de egy bombazoban tisztara ugy ereztem magam, mint Yossarian a 22 csapdájában. Tetszik a game.
Egy gondom van csak, bar csak fel orat jatszottam vele. Nem talaltam olyan funkciót, ami single palyerben kapcsolgat a loveszhelyek kozott attol fuggoen, hogy a befogott celpont merre repul es honnan latszik jobban. Kicsit nehezen talalom meg hogy melyik gombot kell nyomni, ha kierpul a latokrbol az ellenseg. (Persze lehet hogy ez csak gyakorlat kerdese😊))
Van benne ilyen funckió?
Egy gondom van csak, bar csak fel orat jatszottam vele. Nem talaltam olyan funkciót, ami single palyerben kapcsolgat a loveszhelyek kozott attol fuggoen, hogy a befogott celpont merre repul es honnan latszik jobban. Kicsit nehezen talalom meg hogy melyik gombot kell nyomni, ha kierpul a latokrbol az ellenseg. (Persze lehet hogy ez csak gyakorlat kerdese😊))
Van benne ilyen funckió?
Eszt akkor meg is beszeltetek 😊))))))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vannak benne dogfight küldetések : kis gépek - kis gépek ellen? Mert, ha csak bombázokkal lehet menni 1 célpontra fél óráig, esetleg közben lelőni pár gépet a gépágyúkkal, akkor nem biztos hogy érdekel a game 😞(((
kipróbáltam
1. A felbontást valószínűleg elbénáztam, szerintem nem sikerült 1024-re rakni
2. A max. detail mellett is a talaj közelről egy hányás, meg lehet szokni, de a Sturnyó után kicsit suxxxx
3. Repülni túl könnyű, bár élvezetes, de akkor sem hiszem, hogy pl. a valóságban is ilyen könnyen és gyorsan ment a tripla immelmann egy B17-essel...............
4. Pozitívum a nagy sebességnél letörő flap-ek
5. Szintén plusz a gunner állások (hangok, feeling)
6. Nagyon jól reagál a joy mozdulataira
7. A menü zenéjétől kész vagyok
1. A felbontást valószínűleg elbénáztam, szerintem nem sikerült 1024-re rakni
2. A max. detail mellett is a talaj közelről egy hányás, meg lehet szokni, de a Sturnyó után kicsit suxxxx
3. Repülni túl könnyű, bár élvezetes, de akkor sem hiszem, hogy pl. a valóságban is ilyen könnyen és gyorsan ment a tripla immelmann egy B17-essel...............
4. Pozitívum a nagy sebességnél letörő flap-ek
5. Szintén plusz a gunner állások (hangok, feeling)
6. Nagyon jól reagál a joy mozdulataira
7. A menü zenéjétől kész vagyok
Riszpekk
Nekem a il2 , nagyon nehéz . Ez ugyanolyan ?
Ja és II. vh-s ?
Ja és II. vh-s ?
Udv
Nem tudtok egyeb forrast ahonnan le lehetne tolteni.
Freak ha megvan esetleg tudnal segiteni?
Elore is koszi.
Nem tudtok egyeb forrast ahonnan le lehetne tolteni.
Freak ha megvan esetleg tudnal segiteni?
Elore is koszi.
Huhh....
Nem egyszerű a game...
A modellezes viszont tényleg nem semmi!😊))
Nem egyszerű a game...
A modellezes viszont tényleg nem semmi!😊))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Csak II. Vh vagy modern is?
Udv!
Nna. Nyitottam egy ilyet, mert még a neten sem találtam használható infókat erről a repszimről.
Látta már valaki? Valami info?
Pl. érdekelne, hogy csak bombazókat lehet-e irányítani, illetve csak földi célpontok vannak-e? (Azt írják erre koncentrál a játék) Vagy vannak jó kis légicsaták is. Ez nagyon hiányozna ha nem lenne.
Egyéb infókat várok, hogy érdemes-e letölteni.
Ja és ha már van ilyen topic csak én voltam béna és nem találtam meg nyugodtan küldjetek a hűvösbe 😊))
Nna. Nyitottam egy ilyet, mert még a neten sem találtam használható infókat erről a repszimről.
Látta már valaki? Valami info?
Pl. érdekelne, hogy csak bombazókat lehet-e irányítani, illetve csak földi célpontok vannak-e? (Azt írják erre koncentrál a játék) Vagy vannak jó kis légicsaták is. Ez nagyon hiányozna ha nem lenne.
Egyéb infókat várok, hogy érdemes-e letölteni.
Ja és ha már van ilyen topic csak én voltam béna és nem találtam meg nyugodtan küldjetek a hűvösbe 😊))