24
Jane\'s Attack Squadron
-
#24 Na megneztem. Meg nem repultem vele sokat, de egy bombazoban tisztara ugy ereztem magam, mint Yossarian a 22 csapdájában. Tetszik a game.
Egy gondom van csak, bar csak fel orat jatszottam vele. Nem talaltam olyan funkciót, ami single palyerben kapcsolgat a loveszhelyek kozott attol fuggoen, hogy a befogott celpont merre repul es honnan latszik jobban. Kicsit nehezen talalom meg hogy melyik gombot kell nyomni, ha kierpul a latokrbol az ellenseg. (Persze lehet hogy ez csak gyakorlat kerdese:)))
Van benne ilyen funckió? -
#22 De meg ám :)))) -
#21 Eszt akkor meg is beszeltetek :))))))))) -
#20 koszi, nezem -
#19 küldtem a mailbox-ra -
#18 ha tudnám a címed.......... -
#17 küldök mailt -
#16 ftp
ultraweb.hu
-
#15 Lama vagyok. Melyik az egyszerűbb ftp-t csinalni, vagy IRC ? -
#14 vannak benne kis gépek is -
#13 Vannak benne dogfight küldetések : kis gépek - kis gépek ellen? Mert, ha csak bombázokkal lehet menni 1 célpontra fél óráig, esetleg közben lelőni pár gépet a gépágyúkkal, akkor nem biztos hogy érdekel a game :(((( -
#12 kipróbáltam
1. A felbontást valószínűleg elbénáztam, szerintem nem sikerült 1024-re rakni
2. A max. detail mellett is a talaj közelről egy hányás, meg lehet szokni, de a Sturnyó után kicsit suxxxx
3. Repülni túl könnyű, bár élvezetes, de akkor sem hiszem, hogy pl. a valóságban is ilyen könnyen és gyorsan ment a tripla immelmann egy B17-essel...............
4. Pozitívum a nagy sebességnél letörő flap-ek
5. Szintén plusz a gunner állások (hangok, feeling)
6. Nagyon jól reagál a joy mozdulataira
7. A menü zenéjétől kész vagyok -
Deajka #11 Nekem a il2 , nagyon nehéz . Ez ugyanolyan ?
Ja és II. vh-s ? -
#10 megvan, ha van hova, feltöltöm neked -
#9 Udv
Nem tudtok egyeb forrast ahonnan le lehetne tolteni.
Freak ha megvan esetleg tudnal segiteni?
Elore is koszi.
-
#8 Akkoó' leszedem. -
#7 Huhh....
Nem egyszerű a game...
A modellezes viszont tényleg nem semmi!:)))
-
Anee #6 Csak II. Vh vagy modern is? -
#5 bazz, nekem (másnak se) az nem működik
nem baj, IRC-n már szedem lefele -
#4 qczi.warez.hu -
#3 honnan van meg? -
#1 Udv!
Nna. Nyitottam egy ilyet, mert még a neten sem találtam használható infókat erről a repszimről.
Látta már valaki? Valami info?
Pl. érdekelne, hogy csak bombazókat lehet-e irányítani, illetve csak földi célpontok vannak-e? (Azt írják erre koncentrál a játék) Vagy vannak jó kis légicsaták is. Ez nagyon hiányozna ha nem lenne.
Egyéb infókat várok, hogy érdemes-e letölteni.
Ja és ha már van ilyen topic csak én voltam béna és nem találtam meg nyugodtan küldjetek a hűvösbe :)))