3503
Avagy dohányzásról általában
  • Eugen2
    Ez a baj, hogy nem tudja elfoglalni magát és mit csináljon???, elszív egy cigit, ez baromság. Ilyen erővel unalomból aki nem szimpatikus agyon lőhetném, vagy unalomból minden jó nőt megerőszakolhatnék.
    És sajnos sokan ezt divatból csinálják, hogy milyen jó dolog cigizni, meg hogy mennyivel nagyobbnak hiszi magát, közben meg úgy hazavágja az egészségét, hogy később csak bánja az egészet.
  • Puntigamer
    semmi jó nincs benne, de jó érzés egy sörhöz elszívni, meg sok dohányos, aki még nincsen nagyon rászokva, unalomból is szívja, pl munkahelyen... kimegy pihenni, és hát mit csináljon, elszív 1 szál cigit...
    és ez így megy tovább...
  • ghost cb
    :DDDD Erről beszéltem pár hsz-sal később...
  • Eugen2
    Csak azt kérdezném tőletek, mi jó van a cigiben (konkrétumokat kérnék)? Ugyanis én is szívtam vagy fél évig, és rájöttem, hogy semmi értelme, csak fölösleges pénzkidobás. Tönkreteszi a szervezetet, a teljesítőképességet, stb...
    Mondjuk nálam a leszokásban az is közrejátszott, hogy volt 2 enyhe nikotinmérgezésem is.
  • Aquli
    JAJ SEGÍTSÉG, EGY ÚJREG!

Amugy cigi kellemes dolog, bár én rendesen nem cigizek, csak néha húzok valakitől egyet-egyet. Davidoff magnummal ellennék minden nap...
  • Aquli
    Fu ocsem. Tenyleg, de igazán. Nagyon kemény gyerek vagy bazdmeg.
  • Lazarus
    Én cigizés közben néha eleresztek néhány gyolkos galambot. :D
  • sz4bolcs
    Kit-Kat + sör páros a legjobb, után a cigi+sör.., a kávé+cigi is jó. Aki akar az leszokik, én nem akarok. Itt mondta valaki, hogy "napi 2 doboz elmegy, ennek véget kéne vetni".. Hát szerintem majd az (mármint a cigi) végetvet vele. Vagy nem. Anyám szülei mind2en rákban haltak meg, ne mis ismertem őket. Apai ágról öregapám 84 éves, és 16 éves kora óta erős dohányos, és köszöni szépen remekül van. :)
  • Nex
  • Braveheart
    Tudom hogy a legtöbben utálják a sör+cigi párost de nekem bejött.
  • Mars
    A reggeli program nálam a cigi-kávé-budi párosítással kezdődik. De szerintem a dohányosok többségénél.
  • Nex
    thx
  • PResident Evil
    Porto Rico Rum
  • Nex
    A puerti ricoit(na ezt h kell leírni) szeretem. Az meg drága
  • pikk8
    konfiguráld felessel!
  • Nex
    Ma is csak 7 sört ittam, de asszem ez már másik topic...
  • PResident Evil
    detto
  • Nex
    Már sokba kerül annyit inni hogy kész legyek.
  • PResident Evil
    nálam a nagyonkész-ség mindennapos ^^
  • Nex
    Kávét csak akkor iszok ha nagyon kész vagyok.
  • Breey
    szerintem a kávé-cigi párosításnál nincs jobb,...ha szabad megjegyeznem
  • Nex
    Így van. A sört meg a cigit 1másnak találták ki.
  • Braveheart
    Ezzel és is így vagyok... mikor elhagyott tavaly a barátnőm akkor fokozatosan szoktam rá. Most meg már jól esik. Azóta összejöttem egy sokkal aranyosabb lánnyal, ő megkért hogy ne cigizzek. Persze nem megy, de mikor vele vagyok mindig kibírom nélküle.
    Legjobb kaja után meg sör mellé, esetleg suli vagy munka után-közben :)
  • ghost cb
    Ez a függőség. Én csak az egyik lehetséges utat mondtam a rászokásra, ami itt, Mo.-n divat még... Azt meg tudom érteni amit mondasz, de hosszútávon magaddal baszol ki ha folytatod, és ha ezt nem látod akkor van a gáz.
    Felőlem azt csinálsz amit akarsz. Cigi sux.
  • Nex
    Napi 1,5-2 doboz az soknap számít?
  • Adrian Graves
    Nem feltétlenül keménység, én például akkor szoktam rá, amikor egytlen szülőm (mármint egyetlen, akit ismerek, mert apámat utószor háromhónaposan láttam) rákos lett. Valami pótcselekvésként indult, feszültséglevezetésre. Gondoltam arra, hogy csökkenteni kéne az adagot, majd vizsgaidőszakm últával próbát is teszek. Bár lszokni teljesen nem akarok, mert szeretek dohányozni. Nem keménységből, nem menőségből, csak egyszerűen azért, mert jólesik.
  • ghost cb
    Én utálom a cigit, utálom, ha cigiszagú a ruhám mert olyan helyen vagyok. Magyaroknák még mindig menő ha valaki cigivel a kezében áll, de ez már csak itt van így. Ahogy jött, majdnem úgy is tűnt el nyugaton ez a szarság.
  • Astaroth
    Napi 1 szál ha ügyes vagyok, amúgy mindig csak tarhálok venni nem szoktam...
  • ujzsulla
    Napi 1 doboz, amiért már anyám nagyon ugat. Valahogy nem bírják, hogy cigizek... 15 évesen. Valami olyasmit talált ki, hogy rászoktattak. Ez hülyeség!
  • Adrian Graves
    Egy korábbi kérdésre: Vizsgaidőszak - nappal és éjszaka összesen két doboz, ha viszont nyugi van, akkor egy doboz, amennyiben -Évivel vagyok (gondolja, majd leszoktat azzal ,hogy elveszi), akkor öt szál, a rendszeressé vált nyári Cyberpunk-kaland alatt meg jó, ha megúszom három dobozzal. Bár itt megjegyzem, hogy igen hosszú, és nonstop játék szokott leni (ami azt jelenti, hogy este elkezdjük, és valamikor a következő napokban lesz vége, alvás nélkül)
  • Adrian Graves
    Csak a milyen cigitre tudok válaszolni, nos sorban:
    Ha van, akkor Chesterfield. Ha az nincs, akkor Dunhill, ha az sincs, akkor piros MArlboro, ha az sincs, akkor Sötétkék Pall Mall, ha meg végképp nincs, avagy Gorgoroth, Opeth, Cradle of Filth, stb koncert van, akkor Barna Sophie (a "zacskós" kivitel)
  • PResident Evil
    mentolos a legszarabb
  • Lazarus
    Ki milyen cigit szív?

Rágyújthatnékom van de undorodom már ettől a szofi lájtól :( mézzel szagosított, a füstje meg kurv@ büdös. Egyszer szívtam mentolos cigit, az jó volt :)

Milyen mentolos cigik vannak? Nem baj ha olcsó :D
  • obe
    mekkora paraszt ez a ciki a cigi lap, egy trendi fos
  • PResident Evil
    nekem 2 napig bírja 1 doboz százas kék multi
  • HD JOHNNIE
    Egyébként ki mennyit szív? Jómagam 2és fél dobozzal elpöfékelek egy nap :( Ennek viszont most már véget kéne venni de nagyon sűrgösen...
  • HD JOHNNIE
    Merr?:D bizonyíccsák be!! :D
  • PResident Evil
    hát én nem hangoztatnám :D
  • Killgore
    Nekem is románból jön a cigi:)
  • PResident Evil
    multifilterz iz da best ! kék ! :D