3503
Avagy dohányzásról általában
-
Kolbasz #421 A Lucky Strike az ritka egy undorító cigi. Egyszer kaptam egy szálat a haveromtól. Hát elég is volt belőle. -
#420 Én meg a piros+zöld marlira, azelött szofilájt de az undórító... ez meg drága :( -
#419 west ice forevah' :-) -
#418 amúgy nem tom ti hogy vagytok vele de én most a kék multitra szoktam rá nagyon. eddig pall mallos voltam (kék) de meguntam, aztán jött a barna szofi, mostmeg a kék multi a zsánerom!
A barna szofit azé nem csipáztam mert mindig csak puha csomagost kaptam és össze vissza tört a zsebemben.
Ja és lenne egy kérdésem: nem tudja valaki hogy magyarországon Lucky Strike-ot hol lehet venni?? -
#417 engem muteromék riasztgattak ezzel, mert kissebb koromban eléggé alacsony voltam és ez így megmaradt bennem. -
#416 és hogy milyen értelmesen :-) -
#415 oké, fasza srác vagy, jül beszótá', pá -
#414 akik cigarettáznak fakk -
#413 hát én ezt még nem tapasztalatam, de enm is akarom :) -
#412 jó, értem. csak az nem az a kaliberű terhelés, amiről én beszéltem. mondom 1 ideig műxik a dolog, csak van 1 határ, amikor már nem lehet miatta továbblépni. ez a gond. -
#411 ja. a lefutásról csak annyit h az is az álloképessegről szól :)
nem rövidtávu futás. -
Kolbasz #410 Szerintem ez az egyik legnagyobb emberi gyengeség, hogy valaki nem tud leszokni. Persze könnyen pofázok én, aki józanul sose, csak buliban... -
#409 : ) én is lefutottam az osztálytársaimat amikor még cigiztem. a nagy sportteljesítmény alatt nem az iskolai futást értettem, hanem pl. ha készülnöd kell egy világbajnoságra, és érzed, h a cigi miatt nem tudsz úgy teljesíteni, mint ahogy azt kéne.
ez a leszokás dolog meg úgy van, h ha már rászoktál csak úgy tudsz leszokni, ha van valami nagyon fontos dolog, ami akár a hátralévő életedet meghatározza, és abban akadályoz a cigizés. akkor le tudsz szokni. de csak úgy, h gondolok egyet és holnaptól nem gyújtok rá... biztos lehet úgy is, de nagyon nehéz. -
#408 a környezetszennyezést szimbolizálja, egyszerű photoshoppos munka :) -
#407 nem teljesen, embertől függ.
én kb másfél éve nyomom,problémám csak az vele, h fogyok tőle :(
de viszont még így is kurva magas vagyok, a futást bírom lefutom sportolo, nem dohányzó oszt.társaimat is, dea vékénysogág ellen is lehet tenni eszek mint az állat és csak hízok hál istennek, és szálkásítok, remélem minden megoldódik, hiába aki dohányzik az sehogy sem egészséges :I
mondom emertől függ, vakinek asszem a haja hullik tőle és lány :I
nem kellett volna rászokni anank idelyén, nem lenne probléma :) -
#406 nagyon nehéz leszokni. én vagy 10× próbáltam és nem sikerült. aztán egyre jobban berágtam, h nem vagyok képes leszokni a kva bagóról, és végül sikerült. nekem amúgy a sport miatt kellet. egy ideig bírja az ember, amíg nem kell nagyot teljesíteni, de profi szinten abszolút nem fér bele a sportba. egyszerűen lecsökkenti a teljesítményt. visszafog. -
Braveheart #405 Én 2 éve dohányzom, és akkor kezdtem el érezni a káros hatását, mikor elkezdtem a Rendőrtiszti Főiskolát. Ugye gyakori tesiórák, 8 km-es futások stb... Mivel ezt nem nagyon bírta a tüdőm, lecsökkentettem kb felére az adagot, és már most érzem hogy sokkal jobb az állóképességem, mint volt. Már bánom hogy rászoktam. Mind1, jan. 1-től úgysem lehet majd cigizni a suliban, szóval ígyis-úgyis le kéne szokni. -
Derelye #404 16 éves vagyok, egész életemben kb 10szállal szivtam el, kisebb koromban gondolván hogy az menő. Felét le se tüdőztem. De a mai fejemmel tisztán látva nicns is rá szükségem. Sportolok rendszeresen haverokkal nélkülük, nem hiányzik hogy a sor végén kulogjak felfelé a lejtőn a bringámmal a levegővétellel küszködve. Ami nekem szarul esik, az hogy apám nemrég kezdett el bagózni anyám miatt. Piros Malbi, naponta fél doboz, akárhogyan próbálom lebeszélni szarik a fejemre. De legalább azt a kikötésemet elfogadják higy a lakásban nincs bagó, csak a kertben, teraszon. A családomban egyébként rajtam kivül mindenki cigizik -
#403 ez az alkoholra igaz. nem a bagóra. -
#402 ezt hol hallottad? biztos, hogy kamu. -
#401 én is pipáztam 1 évig. "egészségesebb" : DDD . kevésbé egészségtelen! a cigitől tüdőrákot, a pipától meg szájüregrákot, v gégerákot szoktak kapni. (persze csak ha nem tüdőzöd le.) egyik se jobb mint a másik. a pipának van egy olyan előnye, hogy nincs benne klór, amivel a papírt fehérítik. így talán kevésbé gáz, mint a cigi. én azt mondom, h ha már mindenáron mérgezni akarod magad, inkább a pipa. -
#400 én éhes leszek tőle
amúgy én pipázom, sokan mondják hogy egészségesebb mint a cigi, erről mi a véleményetek? -
#399 azt magyarázza el nekem valaki hogy aki gyrekkorába kezd el dohányozni az mér marad alacsony? me én 13 14 évesen kezdtem mégse vok valami alacsony????? vagy ez csak kamu?? -
Nex #398 az igaz, h novembertől 600Ft fölött lesz 1 doboz cigi? -
#397 nem nagyon értem... -
Nex #396 ez mi? -
#395 meg ide is berakom :)
-
Nex #394 mért szóljon vki ha nincs igazam -
#393 hmmm...:o) -
#392 ebben is van igaszság :) -
Nex #391 ivásnál mérték a vödör tartózkodás az asztal alatt -
Nex #390 hát pesze h a puhadobozos -
#389 Nem igaz, mert ha nem cigizel, tobb marad fontosabb dolgokra. Ha cigizel, akkor elsodleges szamodra a cigi, cseszel minden masra. -
#388 igaz :) -
#387 sörözök és lefog -
#386 Aki dohányzott és leszokott a cigiről annak szerintem azt a legnehezebb kibírnia,hogy a sör mellé ne szívjon el egy szálat! -
#385 ha megfázol mentolosat kell,
vannak borzasztó gyógyfüves cigik is.(eukaliptuszos -
#384 nem nem ezt mondtam :) figyelj oda :) csak anynit h az sem egészséges csak a mértékkel való fogyasztás az alkoholtól elpusztulnak za agysejtek stb...stb...:) de ne flémeljünk..:) -
qper #383 Szerinted az alkohollal ugyanúgy 470-500 rákkeltő anyag jut be a szervezetedbe egyszerre mint a cigivel?
-
#382 a pénzel azért nem kell foglalkozni mert akkor úgyis elmegy másra...:) hát akkor nem tök mind1..? :) az egészségre viszont tényleg káros de aki nem dohányzik akkor az iszik és az sem sokkal egészségesebb "csak mértékkel csak mértékkel" :)