inno3d gf2 mx400 problema

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszzátok meg szar a kártya!!!!

hát akkor így látatlanba...fogalmam sincs. Próbáld meg újratelepíteni a wint a legújabb driverekkel. hm?

Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont

Stann
Igen, épp ezt nem értem én sem, 800*600, min grafikával, 30as és 42-es driverekkel adja 30-40 fps-t, mikor a tnt2+c36 adott kb. ekkora értéket. De akkor mi lehet a para? Via Driver is installva van...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Szvsz a gf4hez a legjobb driver a 44.x, akkor gf2mxhez próbáld meg a 30.xeket. De az sem gond, ha 40.xet raksz föl, annyival úgysem lesz jobb. 30-40 fps meg attól függ. Ha 1024-ben full grafikán nézed, akkor kb jó az érték. De viszont, ha 640-ben, egy gamer cfgvel, akkor nagyon kevés (kb 150-180 lenne az ideális)

Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont

Stann
Ennek a kártyának Q3-al mennyi az átlag fps-e?
(MErt nekem 1800+-os procival max 30-40, amit nem értek)

Stann
Hali!

Tudom, kicsit régi topik, de azért megkérdezem:

-Akinek még van ilyen kártyája, az milyen drivert használ hozzá, mert a legújabbak még jobban belassítják ezt a mamár nem túl gyors kártyát!
Szóval a legrégebbit sem akarom, de a legújabbat sem!
TUdna vki mondani alternatívákat?

Gerry
Bizony, annál a kártyánál már a Megahertz magában kevés, mert a tudása is rendkívül elavult, DX7-et tud max, a DX8-9-es játékoknak már nem tud megfelelni, még magasabb órajelek mellett sem.

NeoMaN
nemsokat, lévén ez a kari nem valami gyors. sztem + 10-20 Mhz mint eddig.

Hi all!

A topikban szereplo kartyara ha rarakok egy faszabb hutot mennyi teljesítménynövekedést érhetek el?

Elõre is köszi!

Nekem is volt ilyen gondom. 1 tápcsere:250->300, és egy PCI VGA hûtõ bele (1400FT), Úgyanis a gyrái venti, meg a borda gatyi nagyon kicsi. És aztán pörgöt 4xagp vel simán ment minden.
Nekem ATI Radeon 8500-as cuccom van + MSI 6380 lap, és szintén voltak fagyások gammázás közben. Először azt hittem hogy csak az adott gamma alatt fagy (Fallout Tactics) de próbaképpen belőttem infinite loop-ra a 3DMark 2001-et és láss csodát, 50 perc után lezakkant. BIOS-ban belőttem a default beállításokat és láss csodát, nem fagyott többet. Nekem az AGP 4X auton van a FastWrites pedig disabled. Könnyen lehet, hogy JACEK-nek van igaza. Most már nem fagy.

NeoMaN
Es a 4xagp+fastwrite+sideband bekapcsolva.

NeoMaN
Nemtom,de nalam is jelentkezett a problema,es a tapcsere ota nincs gond.Ja! Chiftec 300-as tapot tettem be.

Jacek
Grat a gf2 mx400 szerinted nagyobb az aramfelvetele mint eggy elsa gladiacnak?😊))

NeoMaN
KICSI A TAPEGYSEGETEK...ENNYI!

Jacek
Anee ezek az opciok egy Elsa Gladiakban is tok jol mennek ugyan az a config de az mx-el nem.

hááááát nem hibás mert nekem ezek az opciók ATi RADEON 7200on tök jól mennek
De te veszettül el vagy tévedve.
Ugyanis a VIA686B az egy SoutBridge ami a PCI és CNR és IDE és integrált hangal és modemmel &USBkel foglalkozik
A KT133ban és annak A jelüjében is ez a SB dohog mégis megy mindewn ...a videokártyával a NB foglalkozik
Jacek
nekem is kt7a+inno mx400 fast writet+4x agp-t gyorsan kapcsold ki a biosban😊

PeTTi
Igen.!
Szerintem ha lehet vedd le a bordát a gpu-rol,és egy pengével nézd meg a bordát,és a gpu-t is.
Több olyan esetröl tudok,ahol a gpu közepe be van esve,teknős.
tuning....csak amiatt fagyhat
Hello,

Kb masfel hete vette, egy inno3d gf2 mx 400-at, ami egy abit kt7a alaplapon van. A problemam, hogy bizonytalan idokozonkent (jatek kozben) fagyas van. Probalkoztam mindenfele beallitassal (bios), a legujabb driverek vannak fenn, de semmmi hatas.
Barmi segitseget szivesen fogadok, koszi!