Zúg a hangszóró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 10 ilyen gép többünkre bízva és ugyanez a hiba ugyancsak megjelenik. Alaplapi hangkütyü és win2k. Az a furcsa, hogy akkor is perceg a gép, amikor nincs semmi dugva a hangkütyü kimenetére.
Mindez csak akkor jön elő, ha mozgatjuk az egeret. Furcsa.
Mindez csak akkor jön elő, ha mozgatjuk az egeret. Furcsa.
Hidd el semmihez nem nyúltam,win2k alatt full mutézva zúg,bios felállásakor nem tehát a gerjedés kizárva.Win98 alatt semmi baj nincs.
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Irtam már lejebb,hogy a keverőpult minden lehetőségét mute-ztam és akkor is jött a zaj.
Egesz eccen tiltsd le a keveropuldon (hangeroszabalyzon) a cd-audio savot es megszunik a kerreges. Ha nincs a pulton akkor beallitasok aztan jelenitsd meg azt ugy tedd mute-ra (elnemitas).
FEltettem a win98se-t és semmi probléma nincsen a hangal.Sajnos a szilárd tény,hogy a Win2k driver szar...
Hát azthiszem ez lesz a megoldás ,nem fog örülni neki .... mindegy ez már nem az Én gondom.
Köszi a segítséget !
Köszi a segítséget !
vegyen bele rendes hangkartyat, szar az arnyekolasa, meg amugyis ac97 max office pittyegeshez jo.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
:o(( Az a baj,hogy ezt nem fogom tudni megmagyarázni a tulajnak...Ehez a régi laphoz meg nincs új driver....
Nekem is ez van egy SBLIve-al XP alatt. Egérmozgáskor, meg egyéb műveletekkor zörög.
Win98 alatt semmi zaj nincsen.
Win98 alatt semmi zaj nincsen.
Xp alatt nekem is csinált ilyet, pedig nekem yamaha hangkártyám van, nem holmi alaplapi vacak. Azt xp már csak ilyen. Egy driverfrissítés megoldotta a dolgot.
De eddig Me és win 98 alatt tökéletesen használta.Most 2k és Xp alatt szarakszik...
lemutéztam mindent még a master volumét is és ugy is zúg mikor kapar a vinyó és mozog az egér...
Teljesen tanácstalan vagyok :o(
Teljesen tanácstalan vagyok :o(
Elég érdekes ügy.Általában az ilyen gerjedések,attól jönnek hogy van egy erösítö maxra tekerve és minden apró jelet Pl a rádió adók,érintés stb kierősít .Talán a windowsba épített hangeröszabályzók között van egy olyan pl mikrofon van valamelyik line amibe nincs eszköz csatlakozva.
Lehúztam a kábelt mégis csinálja :o(
Ma vinnék el a gépet most dugtam rá a hangszórót és igy vettem észre.
Estig meg kéne oldanom....
Nincs más ötleted még esetleg ?
Köszi !
Ma vinnék el a gépet most dugtam rá a hangszórót és igy vettem észre.
Estig meg kéne oldanom....
Nincs más ötleted még esetleg ?
Köszi !
A probléma nagyon egyszerü.Huzad ki a cd rom és a hangkártya összekötő audio kábelt és élvezd a csendet.
Egyébkén a winME mediaplayer már ennélkül is lejátsza az audio cd-t.
Egyébkén a winME mediaplayer már ennélkül is lejátsza az audio cd-t.

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom !
Van itt egy másik gép és a következõ a baja:ha mozgatom az egeret ill. ,ha valami IDE müvelet folyik az belezúg a hangszóróba.
Win Xp van fent igy Shared irq-n van egy csomó ezköz de fizikailag nincs irq akadás se DMA.Az alaplaphoz adott win2k-s driverek fentvannak,ugyanis integrált hang(és vga) van rajta.Típusa Abit Wx6-os.
Ha tudnátok segíteni nagyon örülnék elég sürgõs lenne....
Elõre is köszönöm !
Üdv!
Lenne egy kis gondom !
Van itt egy másik gép és a következõ a baja:ha mozgatom az egeret ill. ,ha valami IDE müvelet folyik az belezúg a hangszóróba.
Win Xp van fent igy Shared irq-n van egy csomó ezköz de fizikailag nincs irq akadás se DMA.Az alaplaphoz adott win2k-s driverek fentvannak,ugyanis integrált hang(és vga) van rajta.Típusa Abit Wx6-os.
Ha tudnátok segíteni nagyon örülnék elég sürgõs lenne....
Elõre is köszönöm !
Üdv!